μενω speechless :-XNikolas είπε:Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι σχετικά με σεξουαλική διαπαιδαγώγιση, και παίζεις κάτι τύπους με προφυλακτικά στο κεφαλι, που μπαίνουν στο σώμα της γυναίκας από το *αχεμ* και ανεβαίνουν συναντώντας διαφόρων ειδών "πράγματα" (gonoria, aids virus, sperm, etc) σοβαρά ελπίζω να είναι για 13+ (άλλωστε το παιχνίδι γράφει ότι είναι για 14+ ages)...
...και εμείς, με την ορθογραφία και των δύο σας!!!!allobarr είπε:μενω speechless :-X
Δεν το πιασες γεροντα οτι κι εγω σατυρα περι της ορθογραφιας του νικολα εκαναmarathon είπε:...και εμείς, με την ορθογραφία και των δύο σας!!!!
Και αργείς και δεν παρακολουθείς. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μπράβο άξιος
Τώρα περιμένουμε το σαββατιάτικο treat ;D αν και κανονικά θα πρέπει να σε ανεβάσουμε στην σκηνή για τα επίσημα noizαδικα συγχαρητήρια 8)
Τι είπες τώρα... Κάτι είχε πάρει το αυτί μου αλλά για σόλο act. Ντουέτο : Βρε λες να είναι με τον................................MARATHON; ;Daudiokostas είπε:Και αργείς και δεν παρακολουθείς. ;D
Είναι το εναρκτήριο act.
Ντουέτο.
Είσαι τελικά σαχλαμάρας.... 8)Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε λες να είναι με τον................................MARATHON; ;D
Τι κράζεις φίλος; Είστε και οι δύο με τα μηχανήματα του... καστανά ;D i mac κλπ, τον απείλησες ότι δεν θα του ξαναμιλίσεις ;D αν δεν κερδίσει... Σκέφτηκα μήπως εδώ έχει περιπλεχθεί καλλιτεχνικό ειδύλιο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι...marathon είπε:Είσαι τελικά σαχλαμάρας.... 8)
Γι αυτό περίμενε...τώρα που ο Νικολάκης πήρε το βραβείο...θα ζητήσει περισσότερα λεφτα από το Κώστα για να εμφανιστεί το Σάββατο...Terry RoscoeBeck5 είπε:Άσε δε που τα σχήματα του Circus ξεφυτρώνουν σαν τα...μανιτάρια ;D
Κοίτα... για να υπάρχει σχήμα θέλει τουλάχιστον 3 σημειά, και ευθείες, κλπ... Με δύο σημεία (ντουέτο), άντε μια γραμμή να τραβήξεις... σχήμα δεν είναι, ντουέτο είναι.Terry RoscoeBeck5 είπε:Τι κράζεις φίλος; Είστε και οι δύο με τα μηχανήματα του... καστανά ;D i mac κλπ, τον απείλησες ότι δεν θα του ξαναμιλίσεις ;D αν δεν κερδίσει... Σκέφτηκα μήπως εδώ έχει περιπλεχθεί καλλιτεχνικό ειδύλιο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι...
Άσε δε που τα σχήματα του Circus ξεφυτρώνουν σαν τα...μανιτάρια ;D
Σιγά μην βρεί ο manager σου άκρη με τον τσίπη το Κώστα...Πήγαινε παίξε τώρα και άλλη φορά να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου!!!!Nikolas είπε:Για το χρηματικό να ρωτήσετε τον manager μου παρακαλω.
Μια και έγινες star, τώρα, προτείνω να αντικαταστήσεις τα κόκκινα γυαλιά του avatar σου με γυαλιά ηλίου, για να μη σε τυφλώνουν τα φώτα της δημοσιότητας. 8) ;D ;DNikolas είπε:Και μέχρι την Παρασκευή θα βρεθώ με τη φιλενάδα μου την Britney να μου πει πως να φέρομαι in public και καλά...