- Πόντοι
- 2,368
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eξαρχε τόσο καιρό βλέπω το avatar σου και τώρα κατάλαβα ότι είναι το εξώφυλο εκείνου του cd του Henderson.Πορωση ο άτιμος..(τα άτιμα τα cd του τα έχουν 17 ευρώ σε όλα τα δισκάδικα' date=' τι διάολο από πλατίνα είναι?)Σόρρυ για το offtopic[/quote']
τρελο concept μου ανοιξε η ορεξη.
![]()
Ξες πόσες φορές τη μέρα το λέω αυτό στον εαυτό μου?Αντε όλοι πάιζετε με τον πόνο μας...."Go get your self a telecaster" :lol: :lol: :lol:
Και καλά έκανες γιατί δε θα σου την έπαιρνα. :lol: :lol: :lol:Σκεφτομουν να την αγορασω οταν εψαχνα για τελε αλλα με κερδισε η japan 50's bigsby
με κερδισε η japan 50's bigsby' date=' που τελικα κερδισε τον electric wizard![/quote']
Τώρα γιατί βγάζεις ταμυστικά μας στη φόρα, μου λες?
Με χάλασε λίγο η κομένη γέφυρα (εμφανισιακά) αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα...
Με χάλασε λίγο η κομένη γέφυρα (εμφανισιακά) αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα...
Ε' date='την αλλαζεις με μια κανονικη (15 ευρω κανει)
:lol:[/quote']
Σωστό κι αυτό. Απ' ότι είδα για vintage 3 saddles string through γέφυρα δε θέλει ούτε τρύπημα στο σώμα για τις βίδες. Είχε γέλιο στο βιντεάκι που ζήτησε από τη fender να του τη βάψουν στο χρώμα του κραγιόν της μαμάς του και το πέτυχαν ακριβώς. Μέχρι εκείνο το σημείο αναρωτιόμουν αν το χρώμα ήταν το fiesta red. Πάντως η κιθάρα αυτή όντως μπορεί να παίξει τα πάντα, αναλογιζόμενοι μόνο και μόνο ότι ο Smith ήταν ο κιθαρίστας στο Saturday Night Live Show από το οποίο έχει παρελάσει όλο το σύμπαν...!