Α
@ εφχαρειστο Μανολι. ;Dfoxxx είπε:Καλοριζικο ωραιο και ποιοτικο controller
Ερωτηση : τα sliders κινουντε χωρης να κομπιαζουν? πως τα βλεπεις?
Τι μπέρδεμα;Κάνε εγκατάσταση τους drivers και τον editor που έχει μέσα στο CD και δούλεψε με τη μία. Τι το πέρασες; ;DΑΓΓΕΛΟΣ είπε:οταν το βαλω να παιξει το 2016,γιατι τωρα αυτο προσπαθω θα σας πω... μπερδεμααα..
νομιζω οτι πρεπει να παω το απογευμα να παρω Midi καλωδιο και να το βαλω στην καρτα ηχου...Μανώλης Χναράκης είπε:Τι μπέρδεμα;
Κάνε εγκατάσταση τους drivers και τον editor που έχει μέσα στο CD και δούλεψε με τη μία. Τι το πέρασες; ;D
+1000Μανώλης Χναράκης είπε:Τι το θες το Midi καλώδιο, θα συνδέσεις κάποιο εξωτερικό Midi μηχάνημα;
Σύνδεσέ το μέσω USB.
για να το συνδεσω με την καρτα ηχου...Μανώλης Χναράκης είπε:Τι το θες το Midi καλώδιο, θα συνδέσεις κάποιο εξωτερικό Midi μηχάνημα;
Σύνδεσέ το μέσω USB.
Αυτό μπορείς να το ορίσεις πολύ απλά από το DAW.ΑΓΓΕΛΟΣ είπε:για να το συνδεσω με την καρτα ηχου...![]()
;Dcos_dr είπε:αντε, ανοιξε το teamviewer ΑΓΓΕΛΕ και σου στελνω το σταθερο μου να συννενοηθουμε, να δω τι μπορω να κανω lol
Waterfallk για τα m audio bx8 d2 πάω... Αν κ μου είπαν ότι τα 8" είναι μεγάλα για το δωμάτιο μου και ότι θέλει ΝΣ έχεις καλή ακουστική αλλά δε ξέρω.. Στα 8" είμαι..Waterfall-K είπε:Ωραιος.Τι monitors θα παρεις?
Οχι.. Τα βρήκα και μεταχειρισμένα από γνωστό..Waterfall-K είπε:Tα εχεις παραγγειλει?