Φωτογραφίες των πλήκτρων μας!

Πάντως ειλικρινά έχω το mo6 με τον αριθμό 2 στο πίσω μέρος του.

Καλό είναι να δείτε και το xw p1 το οποίο μπορεί να μην παίρνει επεκτάσεις, αλλά για τα λεφτά του κάνει πολλά θαύματα. Ειδικά στο hex layer mode Και στο solo synth mode.

Άσε που είναι πούπουλο.Και το κλαβιέ του waterfallίζει ! Και έχει και ωραιότατο hammond mode.

Μπορεί να μην σου γεμίζει το μάτι η μάρκα του, αλλά σου γεμίζει το αυτί.Το παίρνω μαζί με το blofeld και έχω ένα πολύ εύηχο για τα προσωπικά μου γούστα ηχητικό αποτέλεσμα.Ειδικά με την alternative rock μπάντα μου.

Costas Siachamis είπε:
Για κοιτα καλυτερα 8)

image.png

Δε χρειάζεται να τσιτώνεσαι ούτε να εξάπτεσαι για τη Yamaha. Δεν τη θίξαμε αγαπητέ. Σύγκρινα δύο μηχανήματα που το ένα κατ' εμέ είναι καλύτερο από το άλλο. Αν απαγορεύτηκαν οι συγκρίσεις στο νοιζ να μας το ανακοινώσει η διαχείριση.

Όσο το τι εξοπλισμό έχει ή είχε ο καθένας εδώ μέσα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, αν κάθεσαι και τα κοιτάς και δε δημιουργείς. Όπως ξαναείπα, από συλλέκτες πήξαμε. ::)

cyclops είπε:
Όπως ξαναείπα, από συλλέκτες πήξαμε. ::)
Πρέπει να υπάρχουν για τους υπόλοιπους.

Δεν μπορούμε όλοι να αγοράζουμε καινούρια ρε φίλε!

Δεν βγαίνουμε οικονομικά.

όλοι όμως παίζουνε....ή μπορεί να παίζουνε..ή να την  παίζουνε...

cyclops είπε:
Δε χρειάζεται να τσιτώνεσαι ούτε να εξάπτεσαι για τη Yamaha. Δεν τη θίξαμε αγαπητέ.
Δεν τσιτωνομαι αγαπητε. Αλλοι τσιτωνονται οταν διαβαζουν αρνητικα σχολια για τη Roland.

Καθαρό rompler είχα τo ΥΑΜΑΗΑ MU128 αλλά και τώρα έχω το Motif XS6(εν δυνάμει rompler).Γνώμη μου ότι το CS6x έχει χαρακτήρα στον ήχο του και μεγάλο + τα πολλα real time controllers.Το ΜΟ6 στα αυτιά μου δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.Γούστα είναι αυτά.Μην το πάμε στην αντιπαράθεση.Δεν έχει νοήμα.Άλλωστε το topic έχει άλλο θέμα και ήδη ξεφύγαμε.

Costas Siachamis είπε:

Καλό είναι να δείτε και το xw p1 το οποίο μπορεί να μην παίρνει επεκτάσεις, αλλά για τα λεφτά του κάνει πολλά θαύματα. Ειδικά στο hex layer mode Και στο solo synth mode.

Άσε που είναι πούπουλο.Και το κλαβιέ του waterfallίζει ! Και έχει και ωραιότατο hammond mode.
Κώστα από ποιότητα κατασκευής σε τι επίπεδα βρίσκεται?

Παιδες ας μην χαλασουμε αυτο το θεμα,εχει παραγινει το κακο εδω μεσα.

Αν θελετε να το συνεχισετε περι cs6x ας ανοιχτει ενα new post

Τα έχουμε ξαναπεί, μη φέρνετε αντιρρήσεις, μη λέτε τίποτα, γενικώς "ΜΗ". Αλλιώς θα βγει ο τιμωρός να σας βάλει στη θέση σας. Γατάκια που βγάζετε και γλώσσα. Τρέμετε, ο καταρράκτης-τιμωρός είναι εδώ:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Tι θα πει "εν δυνάμει rompler"?
Θα πει ότι μπορείς να το κρίνεις και ως rompler αν και δεν είναι μόνο αυτό.

kostas_six είπε:
Ναι, δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και sampler επισης. Ενα rompler με sampler λοιπον. Εχω την εντυπωση οτι οταν λες rompler εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
kostas_six είπε:
Δυστυχώς είναι μόνο ρομπλερ και σάμπλερ. Αν ήταν σαν το motif xf θα ήταν και φλασπλερ!  ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Ναι, δεν ειναι μονο αυτο. Ειναι και sampler επισης. Ενα rompler με sampler λοιπον. Εχω την εντυπωση οτι οταν λες rompler εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου.
Αλήθεια τώρα,όταν γράφω δεν είναι μόνο αυτό τι δεν καταλαβαίνεις?Για σένα είναι ένα rompler με sampler και για μένα είναι ένα rompler και ένα sampler.'Αρα αν δεν χρησιμοποιώ το sampler είναι ένα καθαρό rompler.

kostas_six είπε:
Αλήθεια τώρα,όταν γράφω δεν είναι μόνο αυτό τι δεν καταλαβαίνεις?
Το οτι ειναι rompler το ξερουν οι παντες. Το οτι ειναι και sampler παλι το ξερουν οι παντες. Ολα αυτα ειναι ηδη γνωστα σε ολους. Οταν ερχεσαι και γραφεις "το XS ειναι εν δυνάμει rompler" και "μπορείς να το κρίνεις και ως rompler αν και δεν είναι μόνο" εσυ τι λες να σκεφτομαστε?

Και τα samplers ουσιαστικα στα romplers συγκαταλεγονται.

kostas_six είπε:
Κώστα από ποιότητα κατασκευής σε τι επίπεδα βρίσκεται?
Άψογη. Δεμένο.Πλαστικό ελαφρύ σασί με λαστιχένους επιλογείς, dial encoder, άριστη οθόνη επιλογών και πολύ φωτεινή.

Το κλαβιέ του είναι ότι πρέπει για synth action players.

Ευχρηστο editor και εγκατάσταση νέων ήχων από το casio forum οι οποίοι με άφησαν ικανοποιημένο.

Δυνατό συνθ.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back