Flatwoundιαδας συνεχεια

Πλάκα πλάκα τον συγκεκριμένο αοιδό δεν μπορώ να τον φανταστώ με άλλης μάρκας κιθάρα...

Τα dots βέβαια..., τσαντίρια!

Edit: Ρε συ Στράτε, γιατί του ζωγράφισες μουστάκι;  Δεν έφταναν τα μαλλιά και το χρώμα....;  Μην μιλήσω για την Φα ματζόρε!

αυτή που κρατάει. Λεν ότι έχει καλά ηλεκτρικά ομως

Λαϊκή κιθάρα (μαζί με την 335) με λαϊκές χορδές ασούμε, flats.

Αν έλεγες στο μαγαζί που πήγες ότι έχεις Ovation, θα σου δίνανε αμέσως flats ασούμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

και το πόδι πάνω παρακαλώ...

img170_198.jpg

Χωρίς πλάκα μόνο για αυτά αξίζει..... Με "πλαστική" πλάτη τι περίμενες!
Μα αυτή είναι η μοναδικότητα της Ovation - Adamas! Αυτός ο ήχος που δεν μπορεί να βγεί από άλλη ακουστική! 

...και στον ακουστικό ήχο μια χαρά είναι, αν πετύχεις καλό όργανο! Φτάνει βέβαια να μη κάνεις το λάθος να την συγκρίνεις με dreadnought ή jumbo. Μιλάμε για δυο διαφορετικές σχολές! 

Για μένα κλασική acoustic για chord-strumming και ηχογράφηση και Ovation για πιο σολιστικέ καταστάσεις! (και τις βρίσκω και όμορφες...) 

Μα αυτή είναι η μοναδικότητα της Ovation - Adamas! Αυτός ο ήχος που δεν μπορεί να βγεί από άλλη ακουστική! 

...και στον ακουστικό ήχο μια χαρά είναι, αν πετύχεις καλό όργανο! Φτάνει βέβαια να μη κάνεις το λάθος να την συγκρίνεις με dreadnought ή jumbo. Μιλάμε για δυο διαφορετικές σχολές! 

Για μένα κλασική acoustic για chord-strumming και ηχογράφηση και Ovation για πιο σολιστικέ καταστάσεις! (και τις βρίσκω και όμορφες...) 
Σε ότι λες, makam, συμφωνώ και επαυξάνω...... Πιο πριν πλάκα έκανα..ξέχασα να βάλω φατσούλα..

Καλά κι εγώ είπα εμφανισιακά μόνο. Δεν έχω παίξει ποτέ........ 

Για πειτε ποιες χορδες συνιστώνται για ovation που μια ζωη ψάχνομαι με δοκιμες

Τι διαφορές έχουν οι απλές από τις coated?

Οι coated εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης (και χειροτερο feel). 

Προσωπικα καλυτερες χορδες για ακουστική απο την φτηνες Pyramid δεν εχω βρει

https://www.thomann.de/gr/pyramid_western_strings_012_052.htm 

ετσι κι αλλιως στην ακουστικη (αν δεν ειναι coated) οι χορδες πεθαινουν σε 2-3 ωρες παιξιματος (μετα ακομα και pre war Martin να εχεις σαν ταπερ με χορδες ακουγεται...) οποτε δεν ειμαστε για πολλα εΚσοδα....? 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back