πρόβλημα με Β σε 5άρι σετ flatwound

Γαμώτο διπλοπόσταρα.... Μαγαζί ακριβώς δεν ξέρω (κλείσαν και πολλά ρε γαμώτο....), αλλά από την Αγίων Πάντων και πίσω (δυτικά), δεξιά αριστερά έχει κάμποσα με βιομηχανικά είδη

product_image_5195_4808.png

νομίζω αυτό είναι

5άρι μπάσο είναι Φώτη.

κανονικά θέλει λίγο ακόμα.

η κλίμακα είναι κανονική 34άρι και στην σολ η αρμονική και το 12 τάστο είναι ακριβώς στη μέση στα 43.2 περίπου.

Αρα είναι εντελώς φυσιολογική για τις άλλες σταδιακά να είναι πιό πίσω και η σι  ακόμα παραπάνω

Μπορει να κοψει την χορδη.Παρε καβιλια και ζητα η εσωτερικη τρυπα να εχει διαμετσο λιγο παραπανο απο την διαμετρο της χορδης.Μην σου φανει παραξενο ομως που δεν θα δου δωσει η χορδη το 100% της αποδοσης

Αν ηταν φυσιολογικο το βαγονακι τοσο πισο δεν θα ειχες προβλημα.Εχω και 6αρι και δεν ειναι ετσι.Ειναι πολυ μπροστα η γεφιρα.

O_yes είπε:
Αν ηταν φυσιολογικο το βαγονακι τοσο πισο δεν θα ειχες προβλημα.Εχω και 6αρι και δεν ειναι ετσι.Ειναι πολυ μπροστα η γεφιρα.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ, μάλλον ο κινέζος εργάτης δεν είχε τα κέφια του εκείνη την μέρα στην φάμπρικα.

dimsonic είπε:
product_image_5195_4808.png

νομίζω αυτό είναι
  Το πάσο της αλενόβιδας δεν το εμπιστεύομαι Δημήτρη....καλύτερα αυτό που σου πόσταρα εγώ!                                               
5άρι μπάσο είναι Φώτη.

κανονικά θέλει λίγο ακόμα.

η κλίμακα είναι κανονική 34άρι και στην σολ η αρμονική και το 12 τάστο είναι ακριβώς στη μέση στα 43.2 περίπου.

Αρα είναι εντελώς φυσιολογική για τις άλλες σταδιακά να είναι πιό πίσω και η σι  ακόμα παραπάνω
  Καλά δεν σου είπαν ποτέ ότι 5χορδα-6χορδα μπάσα και 7χορδες-8χορδες κιθάρες είναι έργα του Σατανά.......;?  :-X :-X :-X ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back