- Πόντοι
- 36
Μα δε γλιέπεις, μέχρι και ο Παπαθανασίου μας πήρε είδηση και θα φουνάξει το Γκίλαν ;D ;D ;D
Επισης τι ωραια το παιζει και τι ηχαρα εχει.Dinosp είπε:Πολυ μ´ αρεσει αυτο
Διότι φίλως η Σάλλη και ουχί η Σου, αλλά η Μαίρη-from california usa- κι εγώ ήμεθα εις Λειψόν τα μπαρμπούνια, μόλις βγήκαν απ τα κάρβουνα και το κρασί είναι λειψιώτικο και δροσερό.Dinosp είπε:... Μα ελάτε... Γιατι φευγετε???
Σε αυτόν τον συγκεκριμένο εξοπλισμό εχω αποκρυσταλλωμενη άποψη...samy paraga είπε:.... αλλά η Μαίρη-from california usa- κι εγώ ήμεθα εις Λειψόν τα μπαρμπούνια, μόλις βγήκαν απ τα κάρβουνα και το κρασί είναι λειψιώτικο και δροσερό.
E, αφού το αναβίωσες ας βάλουμε και ενα πληκτροφοροsamy paraga είπε:Είναι καλά τα στρφτιζάδικα, οι άντριδες δεν ασχολούνται με το τόπι, τα μωρά είναι καφτά και τα ποτά καθαρά.
Δε με παρακολουθείς... Άθλιος εν δυνάμει πληκτρας, είπαμε ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:Το λεπόν άθλιε εν δυνάμει μπασίστα...
Το πως αλλάζεις όργανα γυμναστικής άθλιε το παρακολουθώ, αλλά αδυνατώ να αντιληφθώ τας βουλάς σου λαίμαι. Σίγα μην αύριο μας ζητάς απόψεις για μονόζυγο, γιλίε κλωτσοσκούφι με τα μ-γκ-πωλ πρόχειρα και σε πρώτη ευκαιρία διαθέσιμα.Dinosp είπε:ΥΣ2. Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!
Φιρίκι Recife φίλος...samy paraga είπε:του κύπελο θα πάρουμε με του τσαμπουκά λαίμαι
|Δεν κατάλαβα τπτ, αλλά σε συγχωρώ άθλιε χορδοσφίχτεν, η ζουή συνεχίζεται και κάτι λάμιες του στυλ σας μαμώ χαλαρά, είναι κότες λυράτες κι ας έχουν εξοπλισμό.Terry RoscoeBeck5 είπε:Φιρίκι Recife φίλος...
ΥΓ: Να απελαθούν ο χασογκόλης και ο ατσαλάκωτος τερματοφύσουλας ;D
Καλά οι στίχοι είναι προφητικοί, τι Μοζαμβίκη και παραλία- sea, sun & sex- τι Δανία του Βορρά, τι Σευχέλλες κλπ κλπDinosp είπε:Πάμε για μπάνιο (ξέρω, στα ....... σας)
Το πρώτο μας (ξέρω, το αυτό)
Μάγος είσαι ;D
...
Ξέχασα να ρωτήσω που μετακομίζει ο Λάκης
Καμιά Ζαλονίκη, θα έχει αναλάβει κανά ποινικό για ειδεχθή εγκλήματα.......λέω εγώ τώρα. Εκτός αν πήρε δουλειά στη Vogue Ιταλίας, και φοβάται μη του φάμε τις γκομινομονδέλες
...
Τραγουδάκι καλοκαιρινό