- Πόντοι
- 1,848
Καλουτσικο ειναι, αν σ'αρεσουν βεβαια τα βουνα, τα νερα, τα δεντρα, τα ποταμια, τα χιονια και τα κοκκινα τζιπακια...
![toothpic2.gif](http://s7.postimg.org/5nkpyn5qf/toothpic2.gif)
Οι ''φίλοι'' είναι Καβαλιώτες, αυθεντικοί όμως, όχι γιαλαντζή σα το Φριρόκ και διαθέτουν Σουίτα στο κέντρο της οροσειράς.cigaret13 είπε:Πολύ ωραίο μέρος, εφόσον δεν θα μένεις 365 μέρες τον χρόνο! :Πάλι καλά που έβαλες και την φωτό με τους φίλους, γιατί μόνος εκεί....... ??? Ίντερνετ έχεις ή θα σε χάσουμε; ;D Παρεμπιπτόντως σου βγάζω το καπέλο για την μουσική υπόκρουση του κλιπ, ο Neil είναι αξεπέραστος! (αλλά γιατί το old man?)
Φιρί φιρί το πας, να σε πάρω όλες τις κιμπούρδες και να σε αφήσω με κανένα mooooooooooooooooog λαίμαι.Waterfall-K είπε:Γιατι ονομασες το κοκκινο τζιπακι σου "παραγκα"?![]()
Παλιά το έλεγε "Taj Mahal" αλλά τον έπαιρναν στο ψιλό.Waterfall-K είπε:Γιατι ονομασες το κοκκινο τζιπακι σου "παραγκα"?![]()
samy paraga είπε:
27 μεταπτυχιακά και 45 διδακτορικά μετά, πάλι Αλέξη θα με αποκαλείςharilatron είπε:Παλιά το έλεγε "Taj Mahal" αλλά τον έπαιρναν στο ψιλό.
είναι υπέροχα τα Άφραφα φίλως και πιο κοντά από μένα στα μέρη του Ντίνου, οπότε θα βρισκόμαστε να τζαμάρουμε με θέα τη λιμνοθάλασσαkwstas79 είπε:Σάμυ, σε νιώθω. Αν τελικά έμενα ελλάδα, είχε περάσει σαν σκέψη να εγκατασταθώ στο πατρικό της μάνας μου στα άγραφα, να πάρω τα βουνά που λένε, μπας και γλυτώσω. Καλή τύχη γενικά.
Άστοργε :'(samy paraga είπε:Τα Παράγκας στούνδιο θα λειτουργούν από 1ης Σεπτεμβρίου σε ένα γραφικό χωριουδάκι στα σύνορα των νομών Δράμας-Ξάνθης .
Σε μια υπέροχη μονοκατοικία με 2 στρ κήπο με έλατα, μπάρμπεκιου και φυσικά όλα τα κομφλορ της σύγχρονης τεχνολογίας περί τον ήχο. Ο διευθύνον σύμβουλος κος Παράγκας σας περιμένει δια να εγγράψετε τους ύμνους σας εις τας μούσας .
Ευχαριστώ
Με λιγώνεις μπασισταρά μου λαίμαι και τι θα κάνω μόνος τα κρύα βράδια του χειμώνανε λαίμαι . Θα έρχεσαι ρε να με κρατάς το χέρι?Terry RoscoeBeck5 είπε:Άστοργε :'(
Φίλος πας μακρυά, αλλά no worries υπάρχει και το skype λαίμαι ;Dsamy paraga είπε:Με λιγώνεις μπασισταρά μου λαίμαι και τι θα κάνω μόνος τα κρύα βράδια του χειμώνανε λαίμαι . Θα έρχεσαι ρε να με κρατάς το χέρι?
Α να χαθείς, πάλι στο τηλεσέχ θα το ρίξουμε? ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος πας μακρυά, αλλά no worries υπάρχει και το skype λαίμαι ;D
samy paraga είπε:Α να χαθείς, πάλι στο τηλεάστυ θα το ρίξουμε? ;D ;D ;D