Φιρίκι Πηλίου

fusiongtr είπε:
Το 'χω πάθει κι εγώ.

Μου 'πεσε η πένα μέσα και την κούναγα να πέσει.

Αλλά ήταν σε κλασσική κιθάρα.

Με Tele δεν μου έχει συμβεί ακόμα.
Επίσης  ;D ;D ;D

Μετα απο ενδελεχή ερευνα επιβεβαιώνω οτι το κούρδισμα ήταν drop E

Για όσους δεν εχουν επαρκείς μουσικές σπουδές ενημερώνω οτι drop E λέγεται το κούρδισμα οταν απουσιάζει πλήρως η χορδή Ε  ;D

Dinosp είπε:
Για όσους δεν εχουν επαρκείς μουσικές σπουδές ενημερώνω οτι drop E λέγεται το κούρδισμα οταν απουσιάζει πλήρως η χορδή Ε  ;D
;D ;D ;D

Όταν απουσιάζουν και οι δύο E χορδές είναι αυτό που λένε double drop? ;D

Cubebase?... ή Protools?

Precision... ή Jazz?

Nα πάω την Κυριακή... ή να λουφάρω?

Μ' αγαπάει ακόμα?

Dinosp είπε:
Μ' αγαπάει ακόμα?
Δεν εισαι σιγουρος φιλε Ντινο,αλλα παντα θα πιστευεις οτι σε αγαπαει!

gvour είπε:
Δεν εισαι σιγουρος φιλε Ντινο,αλλα παντα θα πιστευεις οτι σε αγαπαει!
Ακόμα και τα μπινελίκια θα σου ακούγονται κομπλιμέντα!

Dinosp είπε:
Μ' αγαπάει ακόμα?
Να ξεκαθαρίσεις παραυτά και δώσε εκείνα το πράμα και αν ΔΕΝ να πά να κάνει κούνια μπέλλα λαίμαι.

Δεν θα υποσκύψουμε λαίμαι

Ομοιοπαθης Ντινε!

Ακομα σκαρωνουμε κομματια για 'κεινες και με 'κεινες στο νου ενω εκ των προτερων ξερουμε οτι "βρισκουν" κενο.

Δεν πειραζει,μας θυμιζει και απο μονο του αξιζει.

fusiongtr είπε:
Ακόμα και τα μπινελίκια θα σου ακούγονται κομπλιμέντα!
Ευχαριστω φιουζιε  ;D ;D ;D

Να ξεκαθαρίσεις παραυτά και δώσε εκείνα το πράμα και αν ΔΕΝ να πά να κάνει κούνια μπέλλα λαίμαι.

Δεν θα υποσκύψουμε λαίμαι
ΕΙΝΑΙ καλη, ρε, λαιμαι... Θα σου τη γνωρίσω συντόμως

Είστε όμως όλοι στα μπεγλερια σας με τη μουσική... Αντί να επικεντρωθoύμε στην cubase... πέσαμε με τα μούτρα στις γκόμενες... Τι φάρα ρε σεις αυτα τα αρσενικά   ;D ;D ;D... Για αυτο δεν πρεπει να εχεις τραγουδίστρια στο γκρουπ. Κατι ξέρανε και οι RS (γ*** τη yoko γ***)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gvour είπε:
Ομοιοπαθης Ντινε!

Ακομα σκαρωνουμε κομματια για 'κεινες και με 'κεινες στο νου ενω εκ των προτερων ξερουμε οτι "βρισκουν" κενο.

Δεν πειραζει,μας θυμιζει και απο μονο του αξιζει.
Κλασσική περίφτωση άσθματος που έγραψα εις ανάμνηση ;D ;D ;D

Καλά... κυκλοφόρησε και το βίντεοκλιπ; Μου έφτιαξες τη νύχτα!

Το "Ησουν καλή" είναι η κομματάρα σου μαέστρο!

Σκηνοθεσία LK μήπως; Τον ηθοποιό τον αναγνωρίζω. Ερμήνευσε ως παθών.

samy paraga είπε:
Κλασσική περίφτωση άσθματος που έγραψα εις ανάμνηση ;D ;D ;D

Το έχεις με την τσάπα, ιδιότητα σπάνια και ανδροπρεπής.

Συγχωρητήρια.

:) :)

trolley είπε:
Το έχεις με την τσάπα, ιδιότητα σπάνια και ανδροπρεπής.

Συγχωρητήρια.

:) :)
Έχω εμπυρία εις τας κηδείας , όπως και εις τας εκταφάς στη πράξη, εξ αυτού ο κυνισμός και η γνώση στη χρήση τσάπας.

Αφεντικό η σκηνοθτσία ήτο δική μου, όπως και του μονταζζζζζζζζζζζζ, αλλά όχι και Λάκης, απέχω παρασάγγας, είναι το ίνδαλμά μου.

ΦΟΥ ΦΟΥ 1,2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά το άνοιγμα του BLACK ROCK STUDIO στη Σαντορίνη, ένα ιστορικό στούνδιο-μασάζ αυτή τη φορά, μετακομίζει εις την επαρχία δια να προσφέρει στην εκλεκτή του πελατεία τα υπηρεσίας του, σε περιβάλλον ευάερο και ευήλιο.

Τα Παράγκας στούνδιο θα λειτουργούν από 1ης Σεπτεμβρίου σε ένα γραφικό χωριουδάκι στα σύνορα των νομών Δράμας-Ξάνθης .

Σε μια υπέροχη μονοκατοικία με 2 στρ κήπο με έλατα, μπάρμπεκιου και φυσικά όλα τα κομφλορ της σύγχρονης τεχνολογίας περί τον ήχο. Ο διευθύνον σύμβουλος κος Παράγκας σας περιμένει δια να εγγράψετε τους ύμνους σας εις τας μούσας .

Ευχαριστώ

samy paraga είπε:
             ΦΟΥ ΦΟΥ 1,2

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά το άνοιγμα του BLACK ROCK STUDIO στη Σαντορίνη, ένα ιστορικό στούνδιο-μασάζ αυτή τη φορά, μετακομίζει εις την επαρχία δια να προσφέρει στην εκλεκτή του πελατεία τα υπηρεσίας του, σε περιβάλλον ευάερο και ευήλιο.

Τα Παράγκας στούνδιο θα λειτουργούν από 1ης Σεπτεμβρίου σε ένα γραφικό χωριουδάκι στα σύνορα των νομών Δράμας-Ξάνθης .

Σε μια υπέροχη μονοκατοικία με 2 στρ κήπο με έλατα, μπάρμπεκιου και φυσικά όλα τα κομφλορ της σύγχρονης τεχνολογίας περί τον ήχο. Ο διευθύνον σύμβουλος κος Παράγκας σας περιμένει δια να εγγράψετε τους ύμνους σας εις τας μούσας .

Ευχαριστώ
Καλές Δουλειές εύχομαι ολόκαρδα.

Είθε οι μούσες, μεθυσμένες από την Ποίηση, να κατέβουν από τα βουνά και να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

samy paraga είπε:
Αν δεν έχεις επισκεφτεί τον καταρράκτη Λειβαδίτη και το δασικό χωριό, εκεί, στα πέριξ, να το πράξεις, πάραυτα.

http://www.visitgreece.gr/el/touring/on_foot/katarraktis_tou_leibaditi_i_trachwniou

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mustafank είπε:
Αν δεν έχεις επισκεφτεί τον καταρράκτη Λειβαδίτη και το δασικό χωριό, εκεί, στα πέριξ, να το πράξεις, πάραυτα.
Ήταν ανάγκη να αποκαλύψεις και το χωριό που θα μένω ρε Μουσταφά?  ;D ;D ;D

Τα μέρη όλα αυτά της οροσειράς τα ξέρω καλύτερα κι απ τους ντόπιους κυνηγούς και τσοπάνιδες φίλως.

Πάνο ευχαριστώ μαν, ήταν όνειρο ετών να ξεκουμπιστώ από την Αθήνα και η καινούρια αυτή δουλειά μου έδωσε την δυνατότητα να το πράξω.

samy paraga είπε:
Τα μέρη όλα αυτά της οροσειράς τα ξέρω καλύτερα κι απ τους ντόπιους κυνηγούς και τσοπάνιδες φίλως.
τσομπαναραίοι without γκλίτσες..

..ήταν όνειρο ετών να ξεκουμπιστώ από την Αθήνα και η καινούρια αυτή δουλειά μου έδωσε την δυνατότητα να το πράξω..
Άντε, με το καλό, μαν!  :)

samy paraga είπε:
Ήταν ανάγκη να αποκαλύψεις και το χωριό που θα μένω ρε Μουσταφά?
Εγώ θα σε δώσω κανονικά και με χάρτη (μπράβο σου για την επιτυχία Σάμυ). ;D ;D ;D

Το_χωριό_του_Σάμυ.jpeg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back