Φιρίκι Πηλίου

Για να μαθαίνουν οι παλαιότεροι και να θυμούνται οι νεότεροι.....                 

atreu73 είπε:

Ναι, η θεουσα (θεος=Bob) ανήκει στα φιρικοειδη

Η αλήθεια ειναι πως δεν την πολυπηγαινα, παρόλο που την ειχα πετύχει σε ωραίο καλοκαιρινό live στη Θεσσαλονίκη, γύρω στο 1990, αν δεν κάνω λάθος.

Είχα ενα βινύλιό της. Το diamond and rust, απο το οποίο μου άρεσαν μόνο το ομώνυμο καθώς και το cover της στο simple twist of fate του Dylan.

Ας βάλω link για το original Simple Twist of Fate, λοιπόν. Πολυ αγαπημένο, όπως άλλωστε και ΟΛΑ τα τραγούδια του blood on the tracks.

http://rutube.ru/video/d0fa9a16a578a9cd374cd52805a93396/

...

He woke up, the room was bare

He didn't see her anywhere

He told himself he didn't care

pushed the window open wide

Felt an emptiness inside

to which he just could not relate

Brought on by a simple twist of fate.

...

Καλη Ανάσταση, εύχομαι, σε όλους

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με ρώτηξε πένας φίλως  απόψενες, που ημανε και τι έκανα ο μπαγλαμάς.

Τπτ, σκεφτόμουνα το πληγωμένο κεντρικό και τη γκαντεμιά μου να μη το έχω φτιάξει.

Δεν είναι τα 200 εβρά , δεν είναι τα 800 που θα με στοίχιζε η βόλτα, είναι που έχει 30 πόντους χιόνι κι εγώ είμαι στο Παγκράτι.

Με ρώτηξε πένας φίλως  απόψενες, που ημανε και τι έκανα ο μπαγλαμάς.

Τπτ, σκεφτόμουνα το πληγωμένο κεντρικό και τη γκαντεμιά μου να μη το έχω φτιάξει.

Δεν είναι τα 200 εβρά , δεν είναι τα 800 που θα με στοίχιζε η βόλτα, είναι που έχει 30 πόντους χιόνι κι εγώ είμαι στο Παγκράτι.

Dinosp είπε:
...παρόλο που την ειχα πετύχει σε ωραίο καλοκαιρινό live στη Θεσσαλονίκη, γύρω στο 1990, αν δεν κάνω λάθος.
γύρω στο '97-'98 δεν ήταν;  ???

είχα πάει και εγώ, κατά τύχη, στο live της, τότενες, στο Θέατρο Δάσους (και είχε εμφανιστεί ξυπόλητη, αν θυμάμαι καλά  :-\ )

Ντίνε ξερς τώρα οι άντριδες είμεθα παιδιά. Βρέθηκα σε μια στιγμή αδυναμίας, αφού εγραψα του ποστ με του  Let it Bleed και μετά μάτωσα εγώ και η Παράγκα για 23 ώρες  ;D ;D ;D

Καλημέρισα τα καρντάσια ξημερώματα, οβίνδεον από τις λίμνες, όξω από τη Σαλονίκη.

mustafank είπε:
γύρω στο '97-'98 δεν ήταν;  ???

είχα πάει και εγώ, κατά τύχη, στο live της, τότενες, στο Θέατρο Δάσους (και είχε εμφανιστεί ξυπόλητη, αν θυμάμαι καλά  :-\ )
Δίκιο εχεις

To 1997, λέει και ο γουγλης

Ξυπόλυτη

Επιτρέψτε μου και το φιρικωμα του παρακάτω για λόγους αρχειοθέτησης

Το να είναι κάποιος νομιμόφρων...

Δεν ειμαι πολυ σίγουρος αν αυτο ανήκει στα περί ανέμων η στα περί υδάτων, αλλα το φιρικώνω για να μην το χάσω - μην ασχολείστε -

samy paraga είπε:
Ημπορείτε να φάτε τη σκόνη μου, ειδικά κάτι τραγιάσκες λαίμαι

(πρεπει κάποια στιγμή να ευχαριστήσω και τον τύραννο)

Dinosp είπε:
Δεν ειμαι πολυ σίγουρος αν αυτο ανήκει στα περί ανέμων η στα περί υδάτων
Περί υδάτωνε λαίμαι και μαι τελεκάστοραι

Μη πινεις πολυ VAT 69 λαιμαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι, ειναι ληγμενα απο το 1962 ξαναλαιμαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι.....
mock.gif

Samy είσαι loco. Η πορεία του Φιρικιού εισέρχεται σε σουρεαλιστικά μονοπάτια.

Το 'χω πάθει κι εγώ.

Μου 'πεσε η πένα μέσα και την κούναγα να πέσει.

Αλλά ήταν σε κλασσική κιθάρα.

Με Tele δεν μου έχει συμβεί ακόμα.

Ω ρε φούστη μου και πάνω που πίστευα πως είμαι ανώτερος του Νικόλα του Σπηλιά, με προσγειώσατε άσχημα λαίμαι  ;D

Μέσα από το παίξιμο του Σάμυ συναντιούνται η ανατολή με τη δύση, η φτώχεια με τον πλούτο, η λογική με την παράνοια, το δάκρυ με το χιούμορ. Υπαρκτός σουρεαλισμός που τελικά σε προσγειώνει πάνω στα σημαντικότερα προβλήματα της παγκόσμιας κοινωνίας.

kwstas79 είπε:
που τελικά σε προσγειώνει πάνω στα σημαντικότερα προβλήματα της παγκόσμιας κοινωνίας.
Τα οποία είναι?

Μη διστάζεις φίλως, σε προτρέπω να τα απαριθμήσεις και να τα ονομάσεις . Δώσε πόνο στο λαό λαίμαι

samy paraga είπε:
Τα οποία είναι?

....
Το κούρδιζμα φίλος. Των κσύλων από τη μία, αλλά και να σου "μαγκώνει" η χορδή στο nut από την άλλη.

harilatron είπε:
Το κούρδιζμα φίλος.
Η αλήθεια εκτός από τους σεχ μπίστολ, κρύβεται στο σχόλιό σου.

Είμαι ξεχούρδιστος, αλλά ουδείς το κατάλαβε.................

;

fusiongtr είπε:
Το 'χω πάθει κι εγώ.

Μου 'πεσε η πένα μέσα και την κούναγα να πέσει.

Αλλά ήταν σε κλασσική κιθάρα.

Με Tele δεν μου έχει συμβεί ακόμα.
;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back