- Πόντοι
- 2,368
το ακουγα χθες (μετα απο πολλα χρονια) και εκανα 2 διαπιστωσεις.Βάλτε να ακούσετε το Blood Sugar Sex Magik ΟΛΟΚΛΗΡΟ
1.το αλμπουμ "ανηκει" στον Frusciante
2.ειναι απλα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ κιθαριστας.
αυτα απο εμενα. ;D
το ακουγα χθες (μετα απο πολλα χρονια) και εκανα 2 διαπιστωσεις.Βάλτε να ακούσετε το Blood Sugar Sex Magik ΟΛΟΚΛΗΡΟ
Σωστά! Και έχω ήδη αναφέρει εδώ 2 φορές ότι είναι τεράστιο μέγεθος και super star (κακώς βέβαια αλλά είναι..). Άρα ξεχωρίζω και παραξεχωρίζω προσωπικό γούστο και καλλιτεχνικό μέγεθος!fenderiarhs είπε:Μερικοι δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε το προσωπικο μας γουστο η και αισθητικη απο αυτο που ονομαζεται καλλιτεχνικο μεγεθος και που ουδεμια σχεση εχει ουτε με το πρωτο ουτε με τη δευτερη.
Δηλαδή αν είχα τα φόντα για να καταλάβω και δεν ήμουν βλάκας, αν είχα ακούσει όπως πρέπει (μόνος χωρίς παρέα και χωρίς μπύρα, με το αυτί κολλημένο στο ηχείο) και δεν ασχολιόμουν επιφενειακά, τότε θα ήταν ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι θα μου άρεσε ο Frusciante, σωστά? Ή στην χειρότερη σε 5 - 10 χρόνια θα μου αρέσει!Οι συνηθεις παρεξηγησεις προκυπτουν ειτε επειδη καποιος δεν εχει τα φοντα να «καταλαβει»(τι να κανουμε σε αυτο τον πλανητη υπαρχουν και οι βλακες), ή δεν εχει ακουσει οπως πρεπει για να καταλαβει (το να ακους Jeff beck πινοντας μπυρες με τους φιλους σου δεν εγγυαται οτι πραγματικα ακους), η ασχολειται επιφανειακα κ.λ.π. Βρεθηκα πολλες φορες στη δυσκολη θεση να εκφερω αρνητικη ή απαξιωτικη αποψη για καποιον καλλιτεχνη, μονο και μονο για να αναθεωρησω μετα απο 5-10 χρονια, οταν πλεον μπορουσα να καταλαβω.
Δηλαδη στην προκειμενη περιπτωση η ενδειξη οτι καποιος "καταλαβε" ειναι η παραδοχη της αξιας του τυπου?fenderiarhs είπε:Eιναι μια απο τις συνηθισμενες συζητησεις που αναμιγνυεται οπαδισμος, τεχνη, ασχετοσυνη και προκυπτει το χαος.
Μερικοι δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε το προσωπικο μας γουστο η και αισθητικη απο αυτο που ονομαζεται καλλιτεχνικο μεγεθος και που ουδεμια σχεση εχει ουτε με το πρωτο ουτε με τη δευτερη.
Οι συνηθεις παρεξηγησεις προκυπτουν ειτε επειδη καποιος δεν εχει τα φοντα να «καταλαβει»(τι να κανουμε σε αυτο τον πλανητη υπαρχουν και οι βλακες), ή δεν εχει ακουσει οπως πρεπει για να καταλαβει (το να ακους Jeff beck πινοντας μπυρες με τους φιλους σου δεν εγγυαται οτι πραγματικα ακους), η ασχολειται επιφανειακα κ.λ.π. Βρεθηκα πολλες φορες στη δυσκολη θεση να εκφερω αρνητικη ή απαξιωτικη αποψη για καποιον καλλιτεχνη, μονο και μονο για να αναθεωρησω μετα απο 5-10 χρονια, οταν πλεον μπορουσα να καταλαβω.
Bumpity bump.bloody_sunday είπε:Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν βρίσκετε συγγένεια και σύγκριση στο παίξιμό του με αυτό του Lopez που είδα πως συζητήθηκε προηγουμένως. Το ξέρω πως η αναφορά έγινε επειδή έχουν συνεργαστεί - δεν ρωτάω αυτό.
Έχεις δίκιο γενικά.Alchemist είπε:Για μένα είναι και οι τέσσερις εντελώς ξεχωριστοί μέσα σε αυτή τη μπάντα. Μπορεί αν αποχωρήσει κάποιος να συνεχίσει το συγκρότημα αλλά δεν θα είναι το ίδιο συγκρότημα σε καμία περίπτωση.
Το ερώτημα είναι θα θέλαμε? Θα θέλαμε άλλο ένα ακόμα blood sugar sex magik? Θα τους ήταν πολύ εύκολο να το κάνουν αλλά δεν το κάναν! Δεν είναι το stadium arcadium ενεργός και παραγωγικός δίσκος? Δηλαδή δεν θέλω να γίνομαι οπαδικός αλλά κάποια πράγματα είναι στην κατηγορία της κοινής λογικής! Αλήθεια έχεις δει φίλε darshan τους red hot live? Όχι από dvd ή στο you tube, live!darshan είπε:Το χρήμα στα ταμεία τους μπορεί να είναι άφθονο, αλλά πιστεύετε πως έχουν βγάλει κάτι που αγγίζει την πρώτη περίοδο Fruciante?
Ακριβώς! Κάθε δίσκος τους είναι και ένα είδος μουσικής από μόνος του!Εν τω μεταξύ με τους peppers κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ είναι πως κάθε δίσκος τους είναι εντελώς μοναδικός. Τον κάθε ένα λατρεύω για άλλο λόγο και όποιον ακούω κάθε φορά είναι και ο αγαπημένος μου
Υποθέτω πως αναμένεις δική μου απάντηση (λόγω αναφοράς των TMV)... Συγγένεια βρίσκω μεταξύ τους στο παίξιμο, ειδικά δε όταν παίζουν μαζί, αλλά υπάρχει η διαφορά στις εγκεφαλικές συχνότητες! ;Dbloody_sunday είπε:Bumpity bump.
Ναι αλλά δεν έρχεται ο lopez στους peppers ;DX-minor είπε:Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως η χημεία τους στους mars volta ήταν κάτι ξεχωριστό.
Νομιζω οτι πιο ωραια και τιμια εξηγηση δεν θα μπορουσε να δωσει κανενας.December 16th, 2009
When I quit the band, over a year ago, we were on an indefinite hiatus. There was no drama or anger involved, and the other guys were very understanding. They are supportive of my doing whatever makes me happy and that goes both ways.
To put it simply, my musical interests have led me in a different direction. Upon rejoining, and throughout my time in the band, I was very excited about exploring the musical possibilities inherent in a rock band, and doing so with those people in particular. A couple of years ago, I began to feel that same excitement again, but this time it was about making a different kind of music, alone, and being my own engineer.
I really love the band and what we did. I understand and value that my work with them means a lot to many people, but I have to follow my interests. For me, art has never been something done out of a sense of duty. It is something I do because it is really fun, exciting, and interesting. Over the last 12 years, I have changed, as a person and artist, to such a degree that to do further work along the lines I did with the band would be to go against my own nature. There was no choice involved in this decision. I simply have to be what I am, and have to do what I must do.
Sending love and gratitude to you all.
+1000000Superfunk είπε:Νομιζω οτι πιο ωραια και τιμια εξηγηση δεν θα μπορουσε να δωσει κανενας.
Μεγαλωσε το παλικαρι και θελει να κανει κατι παραπανω απο το να "ροκαρει" δεν βλεπω κατι το μεμπτο σε αυτο![]()
;D ;DΠλάκα πλάκα και εμένα μου εκανε εντύπωση αυτή η φράση ;Dfleamail είπε:+1000000
Άντε περιμένουμε τον επόμενο δίσκο τώρα!
p.s. Ο Rick Rubin τον έφαγε! Αν διαβάσει κανείς συνεντέυξεις που έδωσε για το empyrean παντού πετάει μπηχτές!...... "and being my own engineer." ;D