Σαφως,βεβαια θα πρεπει να αντιμετωπισουμε με συμπαθεια τους επικριτες του Frusciante γιατι απλα δεν εχουν κατανοησει οτι το σημαντικοτερο πραγμα για να παει μπροστα ενα γκρουπ ειναι η ΧΗΜΕΙΑ μεταξυ των μελων του & μετα τα υπολοιπα.pan12 είπε:άλλο βιρτουόζος .. άλλο συγκροτηματίας
Καλά τώρα κι' εσύ...δεν ζητάς καλύτερα να πέσει το έλειμμα της χώρας 8 μονάδες σε έναν χρόνο; Πιο εύκολο είναι...Superfunk είπε:Βεβαια η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να ακουσω κομματια των RHCP παιγμενα απο τους επικριτες του.....
Ελπιζω βεβαια να ειναι καλυτεροι απο τον Navaro ο οποιος αν και 2344 φορες πιο "παιχταρας" απο τον John τα ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ κανονικα την περιοδο που επαιζε μαζι τους...
+10000000t1a9s8o7s είπε:Έχοντας τον Frusciante σαν το μεγαλύτερο είδωλο μου,τον άνθρωπο που με έκανε να ξαναπιάσω την κιθάρα που είχα παρατήσει για 7 χρόνια και που με ενέπνευσε να γράψω δικιά μου μουσική,μπορώ να πω ότι εδώ και 3-4 μέρες που διάβασα τα διάφορα άρθρα, έχω ξενερώσει τη ζωή μου!!!!!!! Δεν είναι μόνο ότι θα λείψει σαν κιθαρίστας από το συγκρότημα.Ο Josh Klinghoffer παίζει εξίσου καλά.Πιο πολύ θα λείψει σαν συνθέτης, καθώς οι περισσότερες επιτυχίες των Peppers είναι δικές του μελωδίες.Μην σχολιάσω και τα φωνητικά του που έδιναν ένα διαφορετικό-ιδιαίτερο τόνο στα τραγούδια.Όπως και να'χει,ελπίζω να μην σταματήσει ποτέ να βγάζει τη solo δουλεία του(το Empyrean το θεωρώ από τα καλύτερα album που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.)
Όχι όλα! Μόνο 2 θέλω εγώ! Under the bridge και Soul To Squeeze! Και αυτό είναι πρόκληση!Βεβαια η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να ακουσω κομματια των RHCP παιγμενα απο τους επικριτες του.....
Αυτο πρεπει να το ποσταρεις στο θεμα με τις αιρεσεις. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dgovanmaniac είπε:O Frusciante ποτέ δεν κατάλαβα πως απέκτησε όνομα και αναγνωρισιμότητα! Πολύ λίγος κιθαρίστας, τραγικός ως παράφωνος στα live.... Ξέρω ότι πολλοί τον συμπαθούν και θα με κράξουν, αλλά τι να κάνουμε, πήρα το ρίσκο
+10000Ελπιζω βεβαια να ειναι καλυτεροι απο τον Navaro ο οποιος αν και 2344 φορες πιο "παιχταρας" απο τον John τα ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ κανονικα την περιοδο που επαιζε μαζι τους...
+1000fleamail είπε:+10000000
Σρέντερς! Κράξτε τώρα είναι ευκαιρία! Προτίνω να κάνετε και γκρούπ στο facebook "συχαίνομαι κι εγώ τους κουλούς και παράφωνους κιθαρίστες" για να ανεβάσετε λίγο ακόμα την τεστοστερόνη σας!
Όχι όλα! Μόνο 2 θέλω εγώ! Under the bridge και Soul To Squeeze! Και αυτό είναι πρόκληση!
+1... προσωπικά δεν τον θεωρώ καθόλου τραγικό, αντιθέτως πιστεύω πως είναι ταλαντούχος, αλλά θεωρώ πως χάθηκε και αναλώθηκε υπερβολικά στην προσπάθειά του να αναπτύξει το δικό του στυλ, το οποίο αν ήμουν μάγειρας θα έλεγα πως είναι ένα γλυκό που δεν έδεσε... Όσον αφορά στα υπόλοιπα, ξαναέχουμε πει πως το να έχεις μια κριτική ικανότητα δεν συνεπάγεται πως έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις κάτι καλύτερο. Πχ. εγώ ασχολούμαι φανατικά με το σινεμά των περασμένων δεκαετιων. Όταν βλέπω μια ταινία πατάτα, είναι ανάγκη να ισχυριστώ πως θα έφτιαχνα μια καλύτερη? Καταλαβαίνω πως το αμάξι ενός κολλητού μου είναι ένα μαύρο χάλι... θα κατασκεύαζα καλύτερο? Πριν πω ότι πχ. το S.A.G.A.P.O. είναι ένα έκτρωμα, θα πρέπει απαραίτητα να δείξω το CV μου με τα megahits εκατομμυρίων δολλαρίων?govanmaniac είπε:όταν λέμε την γνώμη μας για έναν επώνυμο κιθαρίστα, οκ αφήνω την πληθυντικό, όταν λέω την γνώμη μου για έναν επώνυμο κιθαρίστα ΔΕΝ τον συγκρίνω με τον εαυτό μου! Προφανώς!!! Δεν είμαι επαγγελματίας μουσικός, ΔΕΝ έχω άφθονο χρόνο για κιθάρα, ίσα ίσα ξεκλέβω λίγες ώρες για να συντηρηθώ στο όργανο, ΔΕΝ είμαι Super Star όπως αυτός ΟΥΤΕ κονομάω τα απίστευτα ποσά που κονομάει ο κύριος Frusciante!!
Αυτό όμως δεν μου αφαιρεί το δικαίωμα να τον κρίνω! Ούτε είμαι υποχρεωμένος να πω ότι είναι παιχταράς επειδή απλά ΔΕΝ είναι! Τώρα στο τριπάκι Shredder vs ευρηματικού κιθαρίστα και τεχνικής εναντίον χημείας ΔΕΝ επιθυμώ να μπω!!!!
Το να κρινεις καποιον με βαση τις προσωπικες σου αποψεις και γουστο ειναι θεμιτο. Δεν πιστευω οτι κανενας ειπε εδω μεσα οτι ειμαι καλυτερος η πιο πολυς απο τον Frusciante. Γι'αυτο αλλωστε αναφερθηκα υποθετικα σε καποιον αλλο βαρβατο φανκα, και δεν θεωρω τον ευατο μου βαρβατο φανκα, ουτε καν το δευτερο δηλαδη... Οταν λεμε πχ. "δεν μου αρεσει αυτος ο ποδοσφαιριστης της Ρεαλ" σημαινει οτι "εγω παιζω καλυτερα απο αυτον"; ;DSuperfunk είπε:Βεβαια η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να ακουσω κομματια των RHCP παιγμενα απο τους επικριτες του.....
Δηλαδη με βαση ποια κριτηρια θα επρεπε να κρινει καποιος; Με βαση αυτα που εχει διαβασει ή εχει ακουσει απο αλλους;Όταν κρίνεις, κρίνεις με βάση τα δικά σου κριτήρια τα οποία δείχνουν και μέχρι που φτάνει ο ορίζοντας σου!
Σεβασμός υπάρχει απεριόριστος, που είδες ότι δεν υπάρχει σεβασμός? Δεν σε σεβάστηκα? Είπα ότι δεν έχεις αντίληψη επειδή σου αρέσει ο Frusciante? Ίσα ίσα εσύ είπες ότι δεν υπάρχει αντίληψη και κατάλαβες μέχρι που φτάνουν οι ορίζοντές μου....fleamail είπε:Όταν δεν υπάρχει σεβασμός και κατανόηση και κυρίως όταν δεν υπάρχει αντίληψη τι άλλο να πεις! Όταν κρίνεις, κρίνεις με βάση τα δικά σου κριτήρια τα οποία δείχνουν και μέχρι που φτάνει ο ορίζοντας σου!
μια απορια μονο,γιατι πρεπει να ειναι...φανκας?Γι'αυτο αλλωστε αναφερθηκα υποθετικα σε καποιον αλλο βαρβατο φανκα, και δεν θεωρω τον ευατο μου βαρβατο φανκα, ουτε καν το δευτερο δηλαδη..
govanmaniac είπε:όταν λέμε την γνώμη μας για έναν επώνυμο κιθαρίστα, οκ αφήνω την πληθυντικό, όταν λέω την γνώμη μου για έναν επώνυμο κιθαρίστα ΔΕΝ τον συγκρίνω με τον εαυτό μου! Προφανώς!!!
+1 και καθόλου σχετικό με τον FruscianteΌσον αφορά στα υπόλοιπα, ξαναέχουμε πει πως το να έχεις μια κριτική ικανότητα δεν συνεπάγεται πως έχεις και τη δυνατότητα να κάνεις κάτι καλύτερο. Πχ. εγώ ασχολούμαι φανατικά με το σινεμά των περασμένων δεκαετιων. Όταν βλέπω μια ταινία πατάτα, είναι ανάγκη να ισχυριστώ πως θα έφτιαχνα μια καλύτερη? Καταλαβαίνω πως το αμάξι ενός κολλητού μου είναι ένα μαύρο χάλι... θα κατασκεύαζα καλύτερο? Πριν πω ότι πχ. το S.A.G.A.P.O. είναι ένα έκτρωμα, θα πρέπει απαραίτητα να δείξω το CV μου με τα megahits εκατομμυρίων δολλαρίων?
αν δεν απατωμαι η μοναδικη εμπορικα επιτυχημενη ενεργη μπαντα που ΔΕΝ υπαρχει εξ'αιτιας του MTV ειναι οι Nick Cave & the Bad Seeds... ;D (αλλα και αυτους αν δεν ειχαν κανει το κλιπ με την Μινογκ δεν θα τους ηξεραν παρα μονο τα ρεμαλια του Βερολινου... ;D)μία μπάντα που υπάρχει εξ' αιτίας του MTV
Γιατί έβγαλαν μερικά πάρα πάρα πολύ καλά άλμπουμ (imo).Wow! είπε:για ποιο λόγο μία μπάντα που υπάρχει εξ' αιτίας του MTV θεωρείται σύμβολο οποιουδήποτε πράγματος εκτός από το ιδεώδες ότi