Fenderbird!

Τίποτα ακόμα, υπομονή.

Δεν λες στο φιλαρακι σου να ρεπλικαρει κατι και για μας τους κιθαριστες?

Μια gibson nighthawk ας πουμε?

Στην χειροτερη μια fendervee  :P Δεν ξερω πως λεγεται. Μπορεις να την δεις στο video clip i want out απο helloween :o

Flying v με μανικι stratocaster...

Stinky είπε:
Δεν λες στο φιλαρακι σου να ρεπλικαρει κατι και για μας τους κιθαριστες?

Μια gibson nighthawk ας πουμε?
Χλωμό να φτιάξει κάτι άλλο ο τύπος, αυτόν τον καιρό. Αν μαζευτείτε 20 αγοραστές, οι τσέχοι φτιάχνουν οτιδήποτε. Θα πρέπει όμως να βρείτε ακριβής σχέδια, διαστάσεις, και θα ήταν καλή ιδέα να φτιάξετε Blueshawk, που είναι και πολύ πιό όμορφη!

Στην χειροτερη μια fendervee  :P Δεν ξερω πως λεγεται. Μπορεις να την δεις στο video clip i want out απο helloween :o

Flying v με μανικι stratocaster...
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ

Δεν αντέχω άλλο να βρίσκω προσφορές όποτε δεν έχω λεφτά!!! Βέβαια αυτό συμβαίνει ίσως επειδή δεν έχω ποτέ λεφτά...

funky_bassman είπε:
Δεν αντέχω άλλο να βρίσκω προσφορές όποτε δεν έχω λεφτά!!! Βέβαια αυτό συμβαίνει ίσως επειδή δεν έχω ποτέ λεφτά...
Να κάνουμε και μια λέσχη?  ;D

X-minor είπε:
Να κάνουμε και μια λέσχη?  ;D
Θέλετε ταμία;

Μόλις με πληροφόρησαν ότι το κόστος (χωρίς μεταφορικά) είναι στα 350 ευρώ (300 ευρώ +19% φπα). Θα ρωτήσω για μεταφορικά για ελλαδιστάν και θα ενημερώσω (λογικά κάνα 20ρι-30ρι). Επίσης από ότι μου είπαν θα χρειαστούν και κάποια προστάντζα* οι τύποι.

Μόλις μάθω παραπάνω λεπτομέρειες θα σας πω.

*προκαταβολή

Μερικές πληροφορίες περί της κατασκευής.

Slab σώμα από μαόνι.

Το πάνω σημείο του σώματος θα είναι ελάχιστα πιό μπροστά από ότι σε ένα κανονικό Thunderbird, υποθέτω για λόγους balance.

Χρώμα πορτοκαλοκόκκινο.

Bolt-on maple μπράτσο τύπου Precision, προφίλ κάτι μεταξύ A and B.

Δύο AlNiCo 5 blade humbuckers με πλαστικό κάλυμα χρώματος νικελ.

Μάυρο 3 ply (B-W-B) Pickguard.

Δύο volume pots, ένα Tone pot.

Γέφυρα με ξεχωριστό tailpiece (τύπου tuneomatic).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back