- Πόντοι
- 38
Για να μην χαλάσουμε το άλλο θρεντ (http://www.noiz.gr/index.php?topic=164472.0) και με αφορμή μια τοποθέτηση (http://www.noiz.gr/index.php?topic=164472.msg275807#msg275807), ήθελα να σχολιάσω τα εξής:

Εννοείται πως η συζήτηση είναι σε φιλικό κλίμα, αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι μερικά που γράφεις κάνουν ορισμένα φρύδια να ανασηκώνονται... προσωπικά πάντως δεν βάζω τον εαυτό μου σε καμία "μεριά", ούτε της Φέντερ, ούτε της Γκίμπσον, ούτε της Μάρσαλ, ούτε των αναλογικάκηδων, ούτε των φηφιακάκηδων κλπ κλπ.
Γιατί "τέλος"; Toλμώ να πω ότι η Φέντερ σήμερα σαν εταιρία είναι πιο ανανεωμένη και δραστήρια από ποτέ. Αν παρακολουθήσεις την επικαιρότητα (την δικιά της σε όργανα & ενισχυτές, και των άλλων 7-8 μεγάλων ονομάτων που κατέχει), θα διαπιστώσεις ότι επικρατεί πραγματικός οργασμός δραστηριότητας (Xώστα σε βλέπω).Πιστεύω πως η Fender πάλιωσε. Τέλος.
Τι εννοείς με αυτό; Παρατημένες από ποιους; ???Οι τέλε αξίζουν κάτι, αλλά μοιάζουν λίγο παρατημένες.
Θα μπορούσες κι αυτό να το διευκρινίσεις λίγο; Ίσα ίσα που με την πολιτική των δυο εταιριών, δίνοντας ένα bare minimum ποσό & παίρνοντας το όνομα "Fender" στο headstock μιας Classic Player έχεις ένα καταπληκτικό όργανο υψηλής παικτικής αξίας, ενώ παίρνοντας το όνομα "Gibson" στο headstock της φτηνότερης LP έχεις μια κιθάρα ολίγον τι... πανηγυριώτικη (κατά την άποψή μου), και με σοβαρά προβλήματα στον ανταγωνισμό από κιθάρες-θαύματα όπως πχ. οι Duesenberg.Φυσικά παραμένει το γεγονός πως πληρώνεις πολλά και παίρνεις λίγα, όπως βέβαια και στις Gibson.
O μυστήριος λόγος ήταν απλά ότι όλοι ήταν LP+humbucker lovers, ή αν προτιμάς strat haters. Όπως και να'χει το θέμα, αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα...Πάντως, βάλαμε μία στρατ των 1200 ευρώ στο ίδιο gear με τη δικιά μου les paul studio(epiphone μάλιστα) και για κάποιον μυστήριο λόγο :όλοι οι παρόντες προτίμησαν τη δικιά μου.

Εννοείται πως η συζήτηση είναι σε φιλικό κλίμα, αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι μερικά που γράφεις κάνουν ορισμένα φρύδια να ανασηκώνονται... προσωπικά πάντως δεν βάζω τον εαυτό μου σε καμία "μεριά", ούτε της Φέντερ, ούτε της Γκίμπσον, ούτε της Μάρσαλ, ούτε των αναλογικάκηδων, ούτε των φηφιακάκηδων κλπ κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: