- Πόντοι
- 198
Superfunk είπε:δεν εχεις (οι blackface ειναι μεχρι το 66)
αρα ειναι του 60 κατι με την πρώτη ευκαιρια θα το βγαλω φωτογραφία να δούμε και του πότε είναι
Superfunk είπε:δεν εχεις (οι blackface ειναι μεχρι το 66)
Μέχρι '64 αν είναι Vibrolux και '64 - '67 αν είναι Vibrolux Reverb.THEOD είπε:αρα ειναι του 60 κατι με την πρώτη ευκαιρια θα το βγαλω φωτογραφία να δούμε και του πότε είναι
+1οι περισσοτεροι συγχρονοι λαμπατοι ενισχυτες απο πλευρας κατασκευης,υλικων και τελικα ηχου (αν βεβαια ο vintage ενισχυτης ειναι καλα συντηρημενος) ειναι ελαφρως ΑΣΤΕΙΟΙ μπροστα σε εναν παλιο Fender.
ΟΥΤΕ του 60 "κατι" ειναι... ;D (1964-1966 αντε 67 εβγαιναν)αρα ειναι του 60 κατι
το μονο που θελουν τα θηρια αυτα ειναι ενα ΚΑΛΟ σερβις,ΤΙΠΟΤΑ αλλο.Αυτό που εχω να πω απο τον δικό μου silverface (72) χωρίς να είμαι φανατικός φεντερόβιος και χωρίς να εχω την εμπειρεία του sf είναι οτι ο ενισχυτης είναι απλά απιστευτος, μα τα καλύτερα κρυστάλλινα καθαρά που εχω ακούσει ποτέ, headroom με την οκά, χωρίς να κάνει το παραμικρό hiss ακομα και σε μεγάλες εντάσεις (την στιγμή που άλλοι ενισχυτές βουίζουν σαν κάτι παλιά επαγγελματικά ψυγεία ΛΕΩΝΙΔΑΣ Grin Grinπου υπήρχαν κάποτε σε ολες τις ψησταριές) και γενικά πιστεύω οτι για το (vintage) υφος του ηχου που προορίζονται να "βγάζουν" είναι κορυφές
Εχεις να συστήσεις κάποιον καλό μάστορα?(Αθήνα)Superfunk είπε:το μονο που θελουν τα θηρια αυτα ειναι ενα ΚΑΛΟ σερβις,ΤΙΠΟΤΑ αλλο.
Κοίτα αν δεν ειχα το στουντιακι που μπαίνει κόσμος και χαίρετε να τα βλέπει και να παίζειSuperfunk είπε:ΟΥΤΕ του 60 "κατι" ειναι... ;D (1964-1966 αντε 67 εβγαιναν)
Παντως αφου δεν σου προσφερει κατι παραπανω απο εναν νεο ενισχυτη και ειναι και μπακατελα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να σε απαλλαξω απο αυτον. ;D (σοβαρα μιλαω)
τους VOX ναι τους ξεσκιζει (ετσι κι αλλοιως οι Original AC30 θελουν μαζι και εναν...τεχνικο...αν τους αγορασεις τοσο unreliable ειναι ;D ;D),με Fender δεν μπορεις να τους συγκρινεις τους Matchless γιατι απλα δεν βγαζει αντιστοιχα μοντελλα η εταιρεια (ειδικευεται κυριως σε εξαιρετικα αντιγραφα VOX και δεν βγαζει ουτε εναν ενισχυτη με 6v6/6L6 λυχνιες )Επειδή είχα αρκετούς vintage ενισχυτές Fender - Vox τελευταία πούλησα Vox Jmi AC-301960,πρέπει να πώ ότι η Αγριόγατα μου τους ξεσκίζει όλους Grin
Τα έσκασα για να το πάρω αλλά έχω καινούργιο εργαλείο με τρομερό ήχο καθαρό και βρώμικο ή και τα 2 μαζί,έχει τέτοια επιλογή για 2 κανάλια μαζί με ξεχωριστό master volume.
Ναι με έτρωγε ο πισινός μου ;DSuperfunk είπε:Τα ΕΣΚΑΣΕΣ ομως, ενω με ενα 700αρακι-1000ρικακι (αναλογα με το μοντελλο) χτυπας sf Fender που μαμει και δερνει... ;D
Εγώ θα έλεγα να στείλεις ένα πμ στον myster_maze...crisk είπε:Ξερει κανεις ποιος αναλαμβάνει υπευθυνα twin reverb για μετατροπη απο non master volume silverface σε blackface και ποσο περιπου στοιχιζει?