myster_maze είπε:
Αν όχι, σκέψου μήπως βάλεις Mallory 150's ή Sozo Blue! Καλοί οι Orange Drops αλλά στον συγκεκριμένο Fender θα προτιμούσα κάτι άλλο!
+11 για sozo blue molded, ή τουλαχιστον οχι Orange drops...
απο TAD καλοι ειναι και οι oilcaps τους. Χωρις να ειναι τιποτε "high end", εχουν ενα ευρυ συχνοτικο φασμα και δεν χρωματιζουν τον ηχο ιδιαιτερα. Καθαροι, αλλα οχι αποστειρωμενοι, προς το "warm sounding".
Οι sozo blue που πλεον εχω βαλει βρισκονται στη φαση "στρωσιματος" και αξιολογησης, αλλα δινουν πολυ καλα αποτελεσματα. Οι πρωτες εντυπωσεις μου: sparkling αλλα οχι HiFi και ξεροι, ωραια tight μπασσα και "γεματα" μεσαια.
Οι Orange drops που εχω (αυτοι που βρισκονταν στον twin και ειναι απο τους και καλα παλιοτερους/καλυτερους OD's) εχουν ενα "αδειο" πεδιο-μεσαια, αναιμικα μπασσα και μεταλλικα πριμα... μπλιαχ
Αρκετα καλοι ειναι και οι Jupiter vintage tone που ειχα παλιοτερα.
Συγκριτικα με τους blue molded τους βρισκω πλεον λιιιιγο "θολους".
Παλια τους ειχα συνδυασμενους με TAD Oilcaps σε διαφορα σημεια και ειχα βγαλει πολυ εντυπωσιακα αποτελεσματα...
Αξιζει να σημειωθει (για τους μη "γνωστες" ...αναγνωστες) οτι μιλαμε παντα για μικρες διαφορες και φυσικα η πραγματικη "μαγκια" ενος (λαμπατου) ενισχυτη βρισκεται (και/κυριως) αλλου. Αυτα για να μην παρεξηγιομαστε.
Απλα μια και πιασαμε πυκνωτοσυζητηση, ειπα να πω κι εγω τα δικα μου...