- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
Εδώ και κάμποσούς μήνες κυκλοφορούσε η αγγελία ενός μαύρου σώματος cabronita (μαζί με ηλεκτρικά) στο νόιζ. Έστειλα, λοιπόν, μήνυμα και κατέληξα να ανταλλάζω ένα πετάλι που μου περίσσευε με το body αυτό. Ταυτόχρονα παραγγειλα ένα roasted μανίκι από musicstore (22 ταστα, jumbo frets), και ένα σετ gretcsh filtertrons για να αντικαταστήσω τους (θεωρητικά) υποδεέστερους fender fidelitron. Το musicstore χθες μου έστειλε (ως συνήθως) άλλα ντ' άλλων (μανίκι με 21 ταστα medium jumbo, και ένα προβληματικό μαγνήτη). Το μανίκι μου άρεσε και το κράτησα (το άθλιο πλαστικό nut αλλάχτηκε με κοκκάλινο). Οι μαγνήτες πάνε για επιστροφή και δεν θα παραγγείλω άλλους, διότι -απλά- οι fidelitron τα σπάνε!
Η κιθαρα ειναι αρκετά ελαφριά (κάτω από 3500γρ), είναι πολύ ευκολόπαιχτη και "κουδουνίζει" όσο λίγες που έχω ακούσει. Λίγο το ash body, λίγο οι bright και low output μαγνήτες, λίγο το ποιοτικό maple μανίκι, ο ήχος και το σκάσιμο είναι το κάτι άλλο. Δεν θα πειράξω απολύτως τίποτα στην κιθάρα αυτή. Καθαρίζει υπέροχα και έχει εναν strat like σκάσιμο στη θεση neck. Ο bridge μαγνήτης είναι πολύ bright και κόβει/ράβει παντού. Γενικότερα, είναι πολύ πιο low output ο ήχος σε σχέση με ένα σετ τυπικών paf, λίγο πιο hot από έναν medium output single coil. Παίζει σχεδόν τα πάντα, έχοντας εξαιρετικά καθαρά και βρώμικα. Εκπληκτικό note definition.
Φεντεροήχος με πεταλια
cabrofender.mp3
Πλεξοήχος με πεταλια
cabroplexi.mp3
Μοντέρνος μαρσαλοήχος με πεταλια
cabrojcm.mp3
Η κιθαρα ειναι αρκετά ελαφριά (κάτω από 3500γρ), είναι πολύ ευκολόπαιχτη και "κουδουνίζει" όσο λίγες που έχω ακούσει. Λίγο το ash body, λίγο οι bright και low output μαγνήτες, λίγο το ποιοτικό maple μανίκι, ο ήχος και το σκάσιμο είναι το κάτι άλλο. Δεν θα πειράξω απολύτως τίποτα στην κιθάρα αυτή. Καθαρίζει υπέροχα και έχει εναν strat like σκάσιμο στη θεση neck. Ο bridge μαγνήτης είναι πολύ bright και κόβει/ράβει παντού. Γενικότερα, είναι πολύ πιο low output ο ήχος σε σχέση με ένα σετ τυπικών paf, λίγο πιο hot από έναν medium output single coil. Παίζει σχεδόν τα πάντα, έχοντας εξαιρετικά καθαρά και βρώμικα. Εκπληκτικό note definition.
Φεντεροήχος με πεταλια
cabrofender.mp3
Πλεξοήχος με πεταλια
cabroplexi.mp3
Μοντέρνος μαρσαλοήχος με πεταλια
cabrojcm.mp3