- Πόντοι
- 48
fender super reverb 70watt with ultra linear μοντέλο του 77.Ποιά η γνώμη σας για αυτόν τον ενιχυτή? Υπάρχουν κάποια modes που μπορούν να γίνουν πάνω του?
Είναι combo.
Είναι combo.
Από μένα τον πήρε και είναι οκ με αυτά.myster_maze είπε:Σε όλους τους Fender και γενικά σε όλους τους ενισχυτές μπορείς να κάνεις μόντες! Στον συγκεκριμένο η πρώτη μόντα που θα έκανα θα ήταν να τον αλλάξω από Ultra Linear σε pentode! ;D
Σκέφτεσαι να τον αγοράσεις? Τον έχεις και σκέφτεσαι να κάνεις μόντες? Δεν μας είπες...
Αν οι πυκνωτές είναι από το 1977 θα έλεγα να τους αλλάξει κάποια στιγμή. Ο ενισχυτής θα αποκτήσει άλλες δυναμικές και headroom...studio54GR είπε:Θα έλεγα μην τον πειράξεις... Εγώ ούτε πυκνωτές δεν θα άλλαζα, καθάρισμα ειχα κάνει εγώ.
μια χαρα ειναι το Ultra Linear & η αντικατασταση του ΑΚΡΙΒΗ υποθεση....και όπως είπα και πριν, το Ultra Linear!
Εχω σκοπο να τον στειλω για service αλλα σιγουρα μετα τις γιορτες λογω οικονομικης λιτοτητας :myster_maze είπε:torque,
ο ενισχυτής σου έχει βλάβη!
.....μα είναι ultra linear!kpeyos είπε:Aν και γενικότερα δεν είμαι fan των silverface, ο συγκεκριμένος είναι τόσο "κρύος" (μερικοί τον έχουν παρομοιάσει ακόμα και με τρανζίστορ) που καταλήγει να έχει χαρακτήρα. (Moυ ακούγεται σαν Hiwatt στο 3...)
....
Όσο για την αλλαγή λυχνιών στο power section μπορεί να κάνω και λάθος αλλά σε αυτόν τον ενισχυτή που οι λυχνίες δεν την "ακούν" καθόλου δεν νομίζω να δείς διαφορά...
ειναι η διαδικασια "πεταμενα λεφτα",θα δωσεις 500 ευρω για το τιποτα.Suede είπε:Τι διαδικασία είναι αυτή της αλλαγής του ultra linear και ποιές είναι οι επιπτώσεις της στον ήχο?Κόστος?