• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender super reverb 70s

doubletrouble

Μέλος
Πόντοι
78
Βρήκα ένα παρατημένο super reverb  δεκαετιας 70

Τον είχε μπουζουξής 

οπτικά είναι σε άθλια κατασταση

δεν τον έβαλα καν στο ρεύμα,φοβαμαι μην γίνει ζημιά στην κατάσταση που ειναι

IMG_4329.jpg IMG_4320.jpg

Ξέρετε που μπορώ να βρω το serial number?

Δεν το είδα κάπου αν και νομίζω πρέπει να είναι του 73

Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό τεχνικό να τον αναλάβει στείλτε πμ

Τον πήρα τσάμπα ?

IMG_4330.jpg

Μετά το 75 είναι, έχει mv και είναι 70 βαττ ενώ το logo δεν έχει "ουρα".

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μετά το 75 είναι, έχει mv και είναι 70 βαττ
thank you

Καλό είναι το master volume?

70 E?

ω ρε γλέντια 

Τον έχω ακούσει άπειρες φορές στα πανηγύρια που τον εσουρνε ο μπάρμπας.?

Πιτσιρικι εγώ τοτε 80s

καθαρός και το reverb super οντως

Πολύ θέλω να τον ακούσω με κιθάρα.

Είχα πάρει έναν το ‘89-90 όταν έπαιζα στη Καλαμάτα πανηγύρια - μαγαζά. Τρομερός ήχος. Μια φορά τον κουβάλησα για live στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά στη «Δυτική όχθη». Επαθα κήλη, τον πούλησα. 

Είχα πάρει έναν το ‘89-90 όταν έπαιζα στη Καλαμάτα πανηγύρια - μαγαζά. Τρομερός ήχος. Μια φορά τον κουβάλησα για live στην Αθήνα αν θυμάμαι καλά στη «Δυτική όχθη». Επαθα κήλη, τον πούλησα. 
Και ο συγκεκριμένος σε πανηγύρια Μεσσηνία έπαιξε άφθονη μπυρα και παγωμένη γουρνοπουλα ναπουμε?

Ναι είναι πολύ βαρύς,αλλα δεν έχω σκοπό να τον μετακινήσω.

Καλησπερα σας έπεσε στα χερια μου ένας ενισχυτής fender super reverb silver face . Serial number A618171, μπορουμε να ξέρουμε χρονολογία ακριβως; Ειπα να ασχολειθω για ανακατασκευή . Ειναι χαλια αλλα θα τον καταφέρω σιγα σιγα επισης θα κανω και ενα  αντίγραφο του . Ακριβως το ιδιο παλευω ακομη

8A862244-9075-495B-94D3-2F1D2898239E.jpeg

FDEA4D5C-5BE3-47F6-A8B2-BF6B359CA8DE.jpeg

44086A4E-F4FA-4139-9D93-F8F5AFB75DE0.jpeg

Χαμος

Νομιζω θελει μερικα ακομα tweeter για να μπισταει παραπανω! 

Καλο κουραγιο φιλε!?

Μήπως να τον έκοβες και τον έκανες μόνο κεφαλή; γιατί απ'ότι βλέπω  η μονάδα με τα μεγάφωνα (και τα μεγάφωνα...) μάλλον είναι για πέταμα...

Νομιζω θελει μερικα ακομα tweeter για να μπισταει παραπανω! 

Καλο κουραγιο φιλε!?
το μπισταει τι ειναι? τα tweeter  τα εβαλαν τοτε ,ο μπουζουξης το ηθελε πιο πριμο.

Μήπως να τον έκοβες και τον έκανες μόνο κεφαλή; γιατί απ'ότι βλέπω  η μονάδα με τα μεγάφωνα (και τα μεγάφωνα...) μάλλον είναι για πέταμα...
Τι εννοεις μονο κεφαλή ; Την φέτα του ενισχυτή; Η μονάδα εννοεις τον ενισχυτή; Ειμαι σε αυτο το επίπεδο τωρα εχω δουλειά ακομη, οπως ειπα φτιάχνω και αντίγραφο . 

FA101BA7-21AA-44AD-83BD-581B0C776315.jpeg

96C07DCF-7056-4B17-8DF2-87B4C9C00957.jpeg

4B5FAAAD-B704-4448-9D0D-D1128A6BA5B1.jpeg

23CC8879-1F73-4B06-8F06-FFFD16D50AC5.jpeg

Καλημερα σας εχουμε σχέδιο πιο ακριβως ειναι και πως το βρίσκουν με κωδικούς; Βρισκω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτα ..

Εννοούσα να τον κάνεις σαν την φωτό παρακάτω, με καινούρια μπάφλα φυσικά και κάποια δουλίτσα από μέρους σου, κοψίματα, κολλήματα κ.τ.λ.  Ανέβασες όμως τις φωτός σου από τα καινούρια κουτιά και σώπασα.....

b810y1srjayp7oiiacok.png

Καλημερα σας εχουμε σχέδιο πιο ακριβως ειναι και πως το βρίσκουν με κωδικούς; Βρισκω αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυτα ..
Εδώ θα σου απαντήσουν κάποιοι ειδήμονες του Noiz....

Σχετικα με τα tweeters, εισαι σιγουρος οτι τα χρειαζεσαι?

Σχετικα με τα tweeters, εισαι σιγουρος οτι τα χρειαζεσαι?
Δεν ξερω οταν τον τελειωσω και το ακούσω αυτο ειναι ευκολο βγαζεις ενα καλώδιο και βγηκαν

Summer mode on 

«Βρώμικος» fender!?

- ναι,  τελικά υπάρχει!! 

Πιστέψαμε τόσα χρόνια τον @Superfunk ότι οι fender είναι «clean» και ορίστε η διάψευση των βασικών μας αρχών. 

Γιατρέ, τι να κάνω????? 

Εμενα ηταν σε χειρότερη κατασταση

Εννοούσα να τον κάνεις σαν την φωτό παρακάτω, με καινούρια μπάφλα φυσικά και κάποια δουλίτσα από μέρους σου, κοψίματα, κολλήματα κ.τ.λ.  Ανέβασες όμως τις φωτός σου από τα καινούρια κουτιά και σώπασα.....

Εδώ θα σου απαντήσουν κάποιοι ειδήμονες του Noiz....
Καλησπερα δεν βλεπω καμια δραστηριότητα απο τους ειδικους

Trending...

Νέα θέματα

Back