fender mustang I

Καλησπέρα σας και ευτυχώς που σας βρήκα εχω μια ερώτηση και εαν κάποιος δεν βαριέται μου λεει , πήρα στον γιο μου τον εν λόγ ενισχυτή  και  μια ηλεκτρική κιθάρα απο κάποιον φίλο ενός συναδέρφου μου  τέλος παντον για να μην σας ζαλίζω άλλο εαν υπάρχουν κάπου οδηγίες

για αυτόν  να τον ευχαριστηθεί  πχ πως να κάνει χρήση του χωρίς εφέ για πρακτική η πως να κουρδίζει την κιθάρα που διάβασα πως έχει την δυνατότητα  αυτή. Συγνώμη εαν θεωρούνται απλά όλα αυτά αλλά είμαστε άσχετοι και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη  . ( δεν υπάρχει το cd του) 

καλημερα,παιδια γνωριζει κανεις πως ηχογραφουμε με το συνοδευτικο προγραμμα ableton μεσω usb ? ποιες ειναι οι ρυθμισεις?οτι και να εχω δοκιμασει δεν ακουγεται τιποτα ουτε ηχογραφειται...συγνωμη π γινομαι κουραστικος...

korman709 είπε:
οτι και να εχω δοκιμασει δεν ακουγεται τιποτα ουτε ηχογραφειται...
Δεν φτάνει αυτή η περιγραφή. Τι έχεις δοκιμάσει; Π.χ. κάνεις arm στο σχετικό audio κανάλι;

μολις πειραξα λιγο τις ρυθμισεις βλεποντας ενα σχετικο βιντεο στο youtube...ηχογραφησα την κιθαρα,αλλα δεν ακουγεται τιποτα...ουτε κανοντας export σαν wav.τι μπορει να συμβαινει?

καλησπερα στην κοινοτητα. Εχω τον εν λογω ενισχυτη και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος. Η αληθεια ειναι οτι μεσα απο τις προσομοιωσεις αλλων ενισχυτων και εφε με βοηθησε να καταληξω στον ηχο που θελω να βγαζω.

Μου αρεσουν παρα πολυ τα καθαρα που βγαζει απο την προσομοιωση του 65 twin reverb μαζι ισως με ενα αλαφρυ delay.

Τωρα λοιπον θελω να διαθεσω το πολυ 500 ευρω να παρω ενα λαμπατο ενισχυτη που να θυμιζει καπως την παραπανω προσομοιωση. και ρωταω αν υπαρχει κατι σε αυτα τα λεφτα (γιατι twin reverb δε με βλεπω να παιρνω ποτε) που με καποια πεταλια πχ delay, chorus Να μου δεινουν αυτα τα καθαρα αλλα και να εχω overdrive-distortion τυπου SRV jeff healey chris rea δηλαδη καπου εκει ηχητικα θελω να κινηθω. Αυτη τη στιγμη παιζω με μια Fender american standard strat και squier classic vibe 50 τελε.

Συμφωνα με τα παραπανω τι ενισχυτη προτεινετε μεχρι 500 ευρω και επισης κανα 2-3 πεταλια (εκτος αυτης της τιμης)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προσομοίωση κάνουν φίλε μου, όχι εξομείωση...

Προσ- και όχι εξ-

Και άλλο το "ομοιάζω", κι άλλο το "μειώνω".

φανταζομαι καταλαβες τι εννοω αν θελεις να παιζεις με τις λεξεις δικαιωμα σου.

θα εκτιμουσα βεβαια αν ειχες μια προταση σε αυτο που ρωτησα.

Κάποιον λαμπάτο ενισχυτή που να "εξομειώνει" τον twin reverb, χωρίς να είναι ο twin reverb? Όχι δεν ξέρω κάποιον...  :-\

Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν.

Δεν μιλάμε στην ίδια τάξη στο σχολείο και δεν είμαστε ούτε συνομήλικοι, ούτε ζούμε στον ίδιο τόπο με παρόμοιες εμπειρίες. Οταν γράφεις κάτι στο Noiz, μπορεί να το διαβάσει ο δάσκαλος σου, το είδωλο σου ή ο μαθητής σου. Γι αυτό γράφουμε ευγενικά, φειδωλά και μετρημένα λαμβάνοντας υπ' όψη πως θα το διαβάσουν 81,000+ μουσικοί.

krotos είπε:
Τωρα λοιπον θελω να διαθεσω το πολυ 500 ευρω να παρω ενα λαμπατο ενισχυτη που να θυμιζει καπως την παραπανω προσομοιωση.
πιστευω εγινα σαφης.

georgekz750 είπε:
ισως και να σου δωσει κατι σχετικα κοντα σε αυτο που θελεις
ωραία αλλά αυτό το "σχετικά κοντά" το έχει ΗΔΗ με τον Mustang

μετά δοκιμάζει κι ένα Tubescreamer ή SD1 μπροστά και ιδού...

ευχαριστω θα του ριξω μια ματια. Μην τρελαινομαστε δεν ειπα οτι θα βρω τουιν με 500 απλα ηθελα να δειξω ποια ειναι τα γουστα μου απο πλευρας ηχου και τι θελω να βγαλω απο πλευρας ηχου καλλιτεχνων.

gdevelek είπε:

κι εγω ετσι το σκεφτηκα αρχικα αλλα απ οτι εχω διαβασει εδω δεν ειναι κ οτι καλυτερο ενα πεταλι + μοντελινγκ ενισχυτης

gdevelek είπε:

Δεν εχεις αδικο,αλλα εκανα την προταση με δεδομενο οτι ζητησε αληθινο λαμπατο

Τωρα λοιπον θελω να διαθεσω το πολυ 500 ευρω να παρω ενα λαμπατο ενισχυτη που να θυμιζει καπως την παραπανω προσομοιωση. και ρωταω αν υπαρχει κατι σε αυτα τα λεφτα (γιατι twin reverb δε με βλεπω να παιρνω ποτε) που με καποια πεταλια πχ delay, chorus Να μου δεινουν αυτα τα καθαρα αλλα και να εχω overdrive-distortion τυπου SRV jeff healey chris rea δηλαδη καπου εκει ηχητικα θελω να κινηθω.
Νομιζω οτι ισως να κανει ο μικρος bogner

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back