- Πόντοι
- 1,788
Δεν φτάνει αυτή η περιγραφή. Τι έχεις δοκιμάσει; Π.χ. κάνεις arm στο σχετικό audio κανάλι;korman709 είπε:οτι και να εχω δοκιμασει δεν ακουγεται τιποτα ουτε ηχογραφειται...
πιστευω εγινα σαφης.krotos είπε:Τωρα λοιπον θελω να διαθεσω το πολυ 500 ευρω να παρω ενα λαμπατο ενισχυτη που να θυμιζει καπως την παραπανω προσομοιωση.
ωραία αλλά αυτό το "σχετικά κοντά" το έχει ΗΔΗ με τον Mustanggeorgekz750 είπε:ισως και να σου δωσει κατι σχετικα κοντα σε αυτο που θελεις
κι εγω ετσι το σκεφτηκα αρχικα αλλα απ οτι εχω διαβασει εδω δεν ειναι κ οτι καλυτερο ενα πεταλι + μοντελινγκ ενισχυτηςgdevelek είπε:ωραία αλλά αυτό το "σχετικά κοντά" το έχει ΗΔΗ με τον Mustang
μετά δοκιμάζει κι ένα Tubescreamer ή SD1 μπροστά και ιδού...
gdevelek είπε:ωραία αλλά αυτό το "σχετικά κοντά" το έχει ΗΔΗ με τον Mustang
μετά δοκιμάζει κι ένα Tubescreamer ή SD1 μπροστά και ιδού...
Νομιζω οτι ισως να κανει ο μικρος bognerΤωρα λοιπον θελω να διαθεσω το πολυ 500 ευρω να παρω ενα λαμπατο ενισχυτη που να θυμιζει καπως την παραπανω προσομοιωση. και ρωταω αν υπαρχει κατι σε αυτα τα λεφτα (γιατι twin reverb δε με βλεπω να παιρνω ποτε) που με καποια πεταλια πχ delay, chorus Να μου δεινουν αυτα τα καθαρα αλλα και να εχω overdrive-distortion τυπου SRV jeff healey chris rea δηλαδη καπου εκει ηχητικα θελω να κινηθω.