• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

FENDER MUNSTANG I IV 20W

Rory123

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Αξιζει να τον παρω για πρωτα βηματα στην ηλεκτρικη. Οποιος ςχει να προτεινει κατι καλυτςρο στα ιδια χρηματα πανω κατω θα ηταν μεγαλη χαρα. Ευχαριστω.

Εφόσον τον θες...

...για πρωτα βηματα στην ηλεκτρικη.
ναι αξίζει για τα λεφτά του. Κατέβασε και το fuse και θά'σαι άρχοντας!

Εντάξει είναι σχετικά παλιό μοντέλο, από τότε βγήκαν πολλοί άλλοι modeling ενισχυτές, αλλά εκεί στα  ~100 Eu είναι μια σίγουρη αγορά!

Πολυ καλος.

Και vox vt20x ειναι επισης πολυ καλος.

Και δεν μπλεκεις με pc.

Απο ηχο φιλς μου πως παει απο ενταση μπασα κτλπ
Για το σπίτι και λαμβάνοντας υπόψη ότι είσαι αρχάριος στο άθλημα, μια χαρά είναι.

Τώρα εάν μένεις σε μονοκατοικία και μακρυά από γείτονες, προτίμησε τον ΙΙ με τα 40 watt και το 12άρι μεγάφωνο. Πάντως εάν φτάσεις στα λεφτά του II παραμονεύει στην γωνία ο 50άρις Boss Katana που είναι καλύτερος σε όλα.... 

Εδιτ: τον ενισχυτή τον έχω (εντάξει την πρώτη βέρσιον, αλλά ίδιοι είναι), οπότε σου μιλάω εκ πείρας.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για το σπίτι και λαμβάνοντας υπόψη ότι είσαι αρχάριος στο άθλημα, μια χαρά είναι.

Τώρα εάν μένεις σε μονοκατοικία και μακρυά από γείτονες, προτίμησε τον ΙΙ με τα 40 watt και το 12άρι μεγάφωνο. Πάντως εάν φτάσεις στα λεφτά του II παραμονεύει στην γωνία ο 50άρις Boss Katana που είναι καλύτερος σε όλα.... 

Εδιτ: τον ενισχυτή τον έχω (εντάξει την πρώτη βέρσιον, αλλά ίδιοι είναι), οπότε σου μιλάω εκ πείρας.
Ακριβως... για αυτο σου το λεω επειδη ασχολουμε με την κιθαρα και τωρα μπενο σε ηλεκτρικη. Επιπλεον ναι μενω σε μονοκατοικια. Με βαζει σε σκεψεις με τον κατανακο

Trending...

Νέα θέματα

Back