Fender Jameson Telecaster

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,638
Με την ευκαιρία της St. Patrick’s Day (της ημέρας του προστάτη - αγίου της Ιρλανδίας), η Fender και το γνωστότερο ιρλανδικό ουίσκι - το Jameson- συνεργάστηκαν και παρουσιάζουν την Fender Jameson Telecaster.
tele.JPG
Jameson-Whiskey.jpg

Επί της ουσίας πρόκειται για μια limited edition Player II tele, βαμμένη φυσικά στο πράσινο της Ιρλανδίας, και με το logo της Jameson. Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας κυκλοφόρησε και ένας (όπως αναφέρεται) custom Tone Master Princeton Reverb.

Princeton.JPG

H tele κοστίζει 948,99 ευρώ, ο Princeton 1099,01 ευρώ και πωλούνται αποκλειστικά μέσω του site του Jameson. Για όσους αγοράσουν, θα τους έρθει "πακέτο"και ένα μπουκάλι Jameson Limited Edition Anderson.Paak, δωράκι (πιθανώς για να τα τσούξουν και να αποκτήσουν έμπνευση).
Whisky.JPG

Περίεργα πράγματα σήμερα...
Εγώ (αν είναι δυνατόν) να ανεβάζω θέμα με tele και αυτοί που γουστάρουν τις tele να μην τη... γουστάρουν :unsure: 😄

Γουστάρω τελε αλλά όχι wiskey και St.Patrick's day. Ειναι για μενα red flag ανάλογο με αυτο που παθαίνει ο Trolley με τη λέξη παραδοσιακός-η-ο.

Ζήσαμε να δούμε Μεξικανικη Τελε και τρανζιστοράτο ενισχυτή στο διχίλιαρο... Και μη χειρότερα

Προσώρας... Σύντομα μπορεί να τα δούμε υψηλότερα. 😉
Είναι απλό....όπως ο κόλπος του Μεξικού δεν λέγεται πια έτσι αλλά κόλπος της Αμερικής, έτσι σε λίγο και το Μεξικό δεν θα λέγεται Μεξικό αλλά Αμερική και όλα τα μεξικανικά όργανα, σε μία νύχτα, θα αναβαθμιστούν σε Αμερικάνικα!!!!!!

Είναι απλό....όπως ο κόλπος του Μεξικού δεν λέγεται πια έτσι αλλά κόλπος της Αμερικής, έτσι σε λίγο και το Μεξικό δεν θα λέγεται Μεξικό αλλά Αμερική και όλα τα μεξικανικά όργανα, σε μία νύχτα, θα αναβαθμιστούν σε Αμερικάνικα!!!!!!
Στηρίζω...
Εξάλλου με τις νέες Fender... Indonesia η αναβάθμιση είναι εν εξελίξει. 😉

Εγώ πάντως με αφορμή το νήμα θέλω να δηλώσω ότι αυτο-προσδιορίζομαι ως Ιρλανδός. Η Guiness είναι η αγαπημένη μου μπύρα, ο Gary Moore και ο Rory Gallagher θεωρώ ότι είναι οι καλύτεροι blues-players στην ιστορία της μουσικής και επίσης μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες. Γιατί όχι...;

Αύριο μπορεί να αυτο-προσδιορίζομαι ως κάτι άλλο, οκ...?

Trending...

Νέα θέματα

Back