fender excelsior fsr

Aπο το Music Store. Δεν υπήρχε σε κανένα μαγαζί στην Αθήνα και ούτε μου είπαν ότι θα τον φέρουν. Εδώ έναν Junior Pro δεν είχαν, τον Excelsior θα φέρναν.

Γουρούνι στο σακί λοιπόν. Ευτυχώς δεν με απογοήτευσε.

dimitrioszouzou είπε:
Παντως εγω θα ελεγα οτι δεν ειναι ποτε ακριβως "καθαρος". Παντα μου ακουγεται χτωματισμενος και κομπρεσσαρισμενος με ενα ωραιο χρωμα. Δεν ειναι δηλαδη το ιδανικο για καποιον που θελει deluxe reverb καθαρα - φενδεριλα. 
Ναι, deluxe reverb δεν είναι. Αλλά μένει καθαρός μέχρι την μέση του volume knob. Oχι κρυστάλλινος βέβαια. Είναι πολύ ωραίος ο 'μπαγάσας'. Σήμερα που ξύπνησα και τον είδα, γούσταρα που είναι και μεγάλος σε όγκο. Δεσπόζει στη γωνιά του. :)

Το Gretακι το βρήκα στο bouzouki shop(?) στην Πλάκα και λέω να πάω να το ακούσω, αν και τέρμα τα δίφραγκα!.

Βy the way...στο bouzouki shop την ημέρα που πέρασα είχε μια Giglioti στην βιτρίνα!!!!! αλλά απ'οτι μου είπαν ήταν ενός παιδιού που δούλευε εκεί.

Η Greta πιο πολυ απο ολα μου αρεσε οταν εβγαζε πολυ συναισθημα σαν προενισχυση και σαν ενα ειδος πεταλιου για overdrive στον ac15 αλλα ναι στον εξελσιορ - Πολυ σουπερ ουαο! ενα γρεζι - μια καυλα σκετη. Μπορεις να καθεσαι να κανεις "γκραν".........................."γκραααααααν"..................."γκραν"! για ωρες.

Trending...

Νέα θέματα

Back