Fender Pawn Shop Special Excelsior Amp

gdevelek είπε:
θα έβαζα +1 αν δεν είχε σκάσει το θέμα με τους Mustang...
Για τι ακριβως μιλαμε?

με προβληματιζει ομως το 15'αρι ηχειο.......μηπως ειναι πολυ μεγαλο ?
οτι καλυτερο για κιθαρα ειναι το 15αρι,ακου και λιγο SRV... ;D

μη ξεχνας αλλωστε οτι ο πλεον επιθυμητος vintage Fender amp 15αρι εχει

http://ampwares.com/amplifiers/fender-blackface-vibroverb/

αυτος ειναι 40watt ομως και ο excelsior 13
ε και?τι σχεση εχουν τα βαττ με τη διαμετρο του μεγαφωνου ???

παντως για να μη...στεναχωριεσαι... ;D...και ο..παππους του 18 βαττ ηταν..."μονο"

http://ampwares.com/amplifiers/fender-wide-panel-tweed-pro/

πολυ ενδιαφερον ενισχυτακι το ρημαδι....

παντως με 13βαττ και 15αρι θα πρεπει να ειναι πολυ δυνατος.

στα 280 του thωμα, it sounds like a kelepour...  ;D  ;D  ;D

εχε χαρη που προσφατα επενδυσα σε μετασχηματιστες για τον twin...

Πολυ καλη διαφημιση μιας και στοχευει και οχι μονο σε κιθαριστες...

Εγω που μαθαινω και φυσαρμονικα εχω 2 λογους να τον ακουσω  ;D

saviola είπε:
Πολυ καλη διαφημιση μιας και στοχευει και οχι μονο σε κιθαριστες...

Εγω που μαθαινω και φυσαρμονικα εχω 2 λογους να τον ακουσω  ;D
off topic

και θα εχεις 3 λογους να τον δοκιμασεις αμα μαθεις και ακορντεον οποτε αμα δεν ξερεις ηδη κατσε μαθε και ΜΕΤΑ να τον δοκιμασεις  ;D ;D

Σε λιγο καιρο θα τον φερει και ο Στολλας οποτε και αμα δεν τον εχει καποιος πιο πριν θα προσπαθησω να κανω ενα υποτυπωδες review γιατι θα τον εχω απο τους πρωτους μιας και τον εχω ηδη προπαραγγειλει - εις αναμονη λοιπον

Εχουμε και ακορντεον σπιτι... αλλα τα παράτησε νωρις η μουσικοφιλη μανα (εμ ειχε να μαγειρευει για 4 παιδια η γυναικα) και απο οτι εχω μαθει ημουν και κολοπαιδο μικρος, κοινος της εβγαζα την ψυχη  ::)

Χαμος θα γινει με τον συγκεκριμενο Χρηστο και μιας και το αναφεραμε της Ηohner ειναι 5 watt με 8 μεγάφωνο στα 350€  :o

saviola είπε:
Ενημερωτικά class A ή AB  ???
Ενημερωτικά τελείως: οι μόνοι πραγματικοί Class A ενισχυτές που μπορείς να βρεις πρακτικά στην αγορά, είναι οι single ended (με μία τελική λυχνία).

Αλλά υπάρχουν αρκετοί που ανήκουν στην παραψυχολογική "Marketing A" τάξη λειτουργίας.  ;D

Απο οτι εχω καταλαβει απο αρθρα ειναι μια εντελως αλλη λειτουργια των λυχνιων η Α με την ΑΒ, προυποθεση για να ειναι ενας ΑΒ ειναι οι τουλαχιστον 2 λυχνιες.

Εστω ενας κλασης Α πως του δινεις περισσοτερα βατ αν δεν προσθεσεις και αλλη λυχνια?

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back