σωστα τις εχεις περασει απο οτι βλεπω καμμια χορδη δεν κανει "γυρισμα" γυρω απο το κλειδι,δεν μπορει ομως απο τη μια μερα στην αλλη να ξεκουρδιζει η κιθαρα,μπορει να ειναι και ελατωματικες οι χορδες,παντως βαλε λιγο μολυβακι στο νατ να δεις τι θα γινει...ignantios είπε:οχι μολυβι δεν περναω το nut ποτε......επισης τις χορδες επειδη εχει lock κλειδια δεν τις περναω με τον γνωστο σαν κομπο που κανουμε*(πχ classic player strat που εχω )....αλλα τις περναω απο την τρυπα...και μετα τις τεντωνω οσο περισσοτερο γινεται και κλειδωνω το κλειδι...... :![]()
αυτο για το μολυβι μου το ξαναειπαν ....θα το δοκιμασω.......Superfunk είπε:σωστα τις εχεις περασει απο οτι βλεπω καμμια χορδη δεν κανει "γυρισμα" γυρω απο το κλειδι,δεν μπορει ομως απο τη μια μερα στην αλλη να ξεκουρδιζει η κιθαρα,μπορει να ειναι και ελατωματικες οι χορδες,παντως βαλε λιγο μολυβακι στο νατ να δεις τι θα γινει...
ο.κ μαλλον ητανε αυτο........γιατι της εχω αλλαξει τα φωτα τωρα και δεν μου αρνειται.......παντως μου εκανε εντυπωση γιατι δεν ειχα τετοιο θεμα...μηποως οταν αλλαξα μαγνητη μου χαλαρωσανε και κανα τρεμολο....Superfunk είπε:Αν τα ελατηρια ειναι πιο σκληρα φυσικα και κραταει περισσοτερο το κουρδισμα.