• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Brent Mason Telecaster

Πολυ οπτικο θορυβο εχει για τελε. Τρεις μαγνητες, τρια control, κοκκινο μαγνητη, κλειδια απο shred machine, παλι καλα που γλιτωσαμε τα flame....

Tele είπαμε......ευχαριστω αλλα ακομα ονειρευομαι μια απλη Bsb broadcaster ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ.

κλειδια απο shred machine

δηλαδη αΦτος παιζει shred? ?

94153_0_wide_ver1564047735.jpg@642

Πολυ οπτικο θορυβο εχει για τελε

αλλες iconic tele με.... οπτικο θορυβο 

γενικα μιλωντας ειναι....εργαλειο η tele ...και ... ταυτοχρονα και ....lego 

οτι θες το κανεις για να καΜεις την δουλεια σου...? οπως την θες..η συγκεκριμενη tele παντως ΟΝΤΩΣ κανει ολα αυτα για τα οποια "σχεδιαστηκε" (3 κιθαρες σε μια δηλαδη)

photo-of-andy-summers-and-police-andy-summers-performing-live-onstage-picture-id86129813

3zlfkg5p153qkf53.jpg

7488162b7bd76e4da9b32f2a468d53fb.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δηλαδη αΦτος παιζει shred? ?

Αφτός από ότι βλέπω στην φωτό, ψάχνει να βρει από που κουρδάει η ΣΟΛ. :classic_tongue:

Αφτός από ότι βλέπω στην φωτό, ψάχνει να βρει από που κουρδάει η ΣΟΛ. :classic_tongue:

Αμ ο άλλος ο παραλίας πίσω και δεξιά του την κυκλοφορία ρυθμίζει;

Καλά όσο για τον Κηφ εδώ δεν έχει καταλάβει ότι του λείπει η ΜΙ χορδή με την ΣΟΛ θα ασχοληθεί;

Πολλή όμορφη κίθα. Τι κίθα. Κιθάρα.

Πάντα μου άρεζε ο συνδυασμός γκρι λαδομπογιί με κόκκινο, κρέμ, μαύρο, νίκελ, χρυσό, μπεζ. 

Ονειρεύομαι κι έναν κοσμο locking tuner free. 

(Η custom shop πάντως, παρόλο που είναι θεωρητικά ίδια, είναι πολύ πιο υποφερτή. Τώρα, όποιος θέλει τους ήχοι, πλην b/g bender, εύκολα γινεται κι αυτό, πάνω σε πολύ πιο όμορφη για τον καθενα, κιθάρα).

Ο Κηθ ειναι υπευθυνος για την μόδα των relic κιθάρων. Αυτός το πρωτοξεκίνησε

Πολλή όμορφη κίθα. Τι κίθα. Κιθάρα.

Πάντα μου άρεζε ο συνδυασμός γκρι λαδομπογιί με κόκκινο, κρέμ, μαύρο, νίκελ, χρυσό, μπεζ. 

Ονειρεύομαι κι έναν κοσμο locking tuner free. 

(Η custom shop πάντως, παρόλο που είναι θεωρητικά ίδια, είναι πολύ πιο υποφερτή. Τώρα, όποιος θέλει τους ήχοι, πλην b/g bender, εύκολα γινεται κι αυτό, πάνω σε πολύ πιο όμορφη για τον καθενα, κιθάρα).

εγώ Φάνη, βλέπω ένα τίμιο πακέτο. Τώρα στο χρώμα δεν θα τα χαλάσουμε. Ρελικαρισμένη δεν θα την ήθελα με τίποτα.

εγώ Φάνη, βλέπω ένα τίμιο πακέτο
Δεν καταλαβαίνω. Είναι μια ομολογουμένως ατημέλητη κιθάρα. Η γιαγιά μου πιο μερακλήδικο σιαξιμο θα έκανε. Δεν θα έβαζε εκρού σεμέ νταντέλα πάνω από καρώ τραπεζομάντηλο.Το τίμιο δεν εχει να κάνει με ολα τα παραπάνω. Τιμιότατο. Θα πουλήσει επειδή γραφει brent mason πάνω. Και καλώς κατά τη γνώμη μου. 

Δεν καταλαβαίνω. Είναι μια ομολογουμένως ατημέλητη κιθάρα. Η γιαγιά μου πιο μερακλήδικο σιαξιμο θα έκανε. Δεν θα έβαζε εκρού σεμέ νταντέλα πάνω από καρώ τραπεζομάντηλο.Το τίμιο δεν εχει να κάνει με ολα τα παραπάνω. Τιμιότατο. Θα πουλήσει επειδή γραφει brent mason πάνω. Και καλώς κατά τη γνώμη μου. 
ατημέλητη γιατι έτσι έτυχε και δεν τον ένοιαζε. Και γω να την έστηνα αλλιώς θα την έκανα. Αλλά αυτό είναι το μαρκετινγκ.

Αν θές κάτι σαν αυτό, με αυτά τα σπεκς, με το όνομα που κουβαλάει και μπορεί ενδεχομένως να είναι και επένδυση είναι μια χαρά.

Αλλιώς στήνεις μια ίδια, ξέρεις πως, αρκεί να πετύχεις και το μπέντερ και δε σε νοιάζει. Αλλά στην τελική αυτό το τίμιο που λεω είναι μόνο όσον αφορά στην τιμή.

Ειλικρινά, την σκέφτομαι, αν κάποια στιγμή ξεφορτωθώ κάποια κομμάτια, όχι επειδή είναι φτηνά, αλλά επειδή can't afford the space

για να είμαι ειλικρινής τα χρυσά είναι τα πρώτα που με ενοχλούν.

Μετά το κόκκινο. Σαν eject button είναι.

Είναι για να την παίζεις χωρίς να χρειάζεσαι γυαλιά...

για να είμαι ειλικρινής τα χρυσά είναι τα πρώτα που με ενοχλούν.

Μετά το κόκκινο. Σαν eject button είναι.

Εμένα μου αρέσει το κοκκινακι .

Δίνει χαραΧτηρα.

Γενικά μου αρέσει το όλον ατσουμπαλο της..

ΛΑινε ότι αν την πάρεις θα παίζεις και σαν τον BM.

Είναι για να την παίζεις χωρίς να χρειάζεσαι γυαλιά...

Να προσέχουμε και λίγο τι λέμε έτσι?

Είμαστε και κάποιας ηλικίας κάποιοι εδώ μέσα.

Και δεν την παίζουμε όλοι με γυαλιά κι ας μην βλέπουμε καλά.

Και δεν την παίζουμε όλοι με γυαλιά κι ας μην βλέπουμε καλά.

Εμένα είναι τεράστια οπότε την γΛεπω και χωρίς γυαλιά.

Απλά έχει μεγάλο... Headstock και καμμιά φορά αφήνει σημάδια στο ταβάνι.

Trending...

Νέα θέματα

Back