• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Brad Paisley Roadworn Telecaster

Ο Brad Paisley είναι Θεός  ;D

Και επειδή τη στιγμή που είδα το Post σου άκουγα αυτό, πρέπει να το μοιραστώ.

Πολύ ωραία! Να είχε και το G bender.... Απλά από περιέργεια: Πώς και αποφάσισαν να την παράγουν στο Μεξικό;.  Να μου πεις για να είναι πιο προσιτή, το καταλαβαίνω.  Όχι ότι δεν παίζει καλά, απ ότι ακούω πλησιάζει πολύ τον ήχο του brad. Πολύ τίμιο όργανο. Είναι από αυτά που λες θα το θελα να το έχω τώρα. Αλλά 1200+ για Mexico.. . Φαντάζομαι πόσο θα χε η USA.. Ευχαριστώ για το post με προβλημάτισες! Μου αρέσει που στο video ο brad λέει: Είναι ένα κομμάτι ξύλο με λαιμό, αν μετέφρασα σωστά αυτό που λέει  (it's a cutting board with a neck)

Το φθηνότερο mac vee g bender πάει χίλια ευρώ οπότε καταλαβαίνεις ότι για ένα γκατζετ που ελάχιστοι χρηιμοποιουν θα έκανε την κιθάρα εντελώς απλησιαστη.

Η τιμή είναι μόλις διακόσια ευρώ παραπάνω από τις υπόλοιπες road worn που εχουν και χάλια μαγνήτες ενώ αυτή έχει εκπληκτικους.

Ευχαριστώ! Το φαντάστηκα ότι κάπως έτσι το σκέφτηκαν. Τα bender γενικώς είναι πανάκριβα.  Πάντως μου έβαλες την ιδέα και δεν μπορώ να ξεφύγω! Χαχα! Μάλλον θα τη χτυπήσω!  Ύ.Γ. στις δικές μου χρησιμοποιώ το bender της hipshot ως πιο φτηνή εναλλακτική

πάντως εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι είναι τα specs που την κάνουν τόσο ιδιαίτερη την κιθάρα αυτή, πέρα φυσικά ότι σίγουρα είναι μια καλή tele...

dimsonic είπε:
πάντως εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι είναι τα specs που την κάνουν τόσο ιδιαίτερη την κιθάρα αυτή, πέρα φυσικά ότι σίγουρα είναι μια καλή tele...
EINAI H KIUARA TOY μπραντ ΠΕΖΛΥ και ΕΧΗ ΕΠΑΝΟ ΛΑΧΟΥΡΙΑ!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΝΙΣ ΡΕ ΤΖΑΖΙΣΤΑ!!!!!!! ?? ?? ?

O ΧΡΙΣΤΟC K H ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ? Μπηκα να δω τα specs και ειδα τελικα οτι προκειται σχεδον για μια ακομα Baja προσαρμοσμενη στα γουστα  ανθρωπων που θα φοραγαν πεδιλα με κοστουμι αρμανι.

fenderiarhs είπε:
O ΧΡΙΣΤΟC K H ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ? Μπηκα να δω τα specs και ειδα τελικα οτι προκειται σχεδον για μια ακομα Baja προσαρμοσμενη στα γουστα  ανθρωπων που θα φοραγαν πεδιλα με κοστουμι αρμανι.
πεδιλα με κοστουμι αρμανι; καλή ιδέα  πως δεν το είχα σκεφτει; Αφού μ αρέσει η κιθάρα.  Τι να κανω;

dimsonic είπε:

custom shape fat neck

custom wound pickups

spruce/pawlonia extra light body

sparkle nitro finish body

gunstock oil finish neck

electro socket jack

intonated saddles

βασικα οπως φτιαχνω ΕΓΩ τις Partscasters μου  ;D ;D (για να στη φτιαξει το CS ή ο Crook (ουσιαστικα μια Crook αντιγραφει) 4  χιλιαρικα δεν θα σε εφταναν  )

απο εκει και περα tele ειναι μη περιμενεις και να ανοιγει τη διωρυγα του Παναμα οταν παιζεις ρε μινορε... ;D

s και ειδα τελικα οτι προκειται σχεδον για μια ακομα Baja
η κιθαρα φυσικα ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με Baja 

πεδιλα με κοστουμι αρμανι; καλή ιδέα  πως δεν το είχα σκεφτει; Αφού μ αρέσει η κιθάρα.  Τι να κανω;
ενω τρελλαινομαι για silver sparkle το Pickguard με χαλαει λιγακι ομως υπαρχει λυση

bpt-black-jpg.441066

IMG_1495_zpsofxeuhq2.jpg

για αυθεντικο Don Rich look

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
strawhats7 είπε:
πεδιλα με κοστουμι αρμανι; καλή ιδέα  πως δεν το είχα σκεφτει;
Σκέφτονται άλλοι για σένα
20814828_10212861835315104_879630496_n.jpg

Κατά τα λοιπά 1200 ευρώ για μεξικάνα είναι πάρα πολλά, με τόσα αγοράζεις αμερικάνικη και κρατάει και την μεταπωλητική της αξία σχετικά ψηλά.

παντως στη δικη του εχει βαλει g bender  ;D

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ?  Πλεον ουτε με σφαιρες....(1500-1800 πανε οι vintage reissue) εκτος και αν παρεις AM Special αλλα δεν εχει vintage specs και σιγουρα ειναι υποδεεστερη ηχητικα....εδω οι American Pro ειναι πλεον στα 1500-1600

κατΗραμενε ΔΟΛΛΑΡΙΕ που ανεβηκες..... ;D

στις ΗΠΑ κανει κατω απο 1000 δολλαρια  street price παντως ,σουπερ τιμη.

Τεσπά 1300 ευρώ για μια μεξικάνα είναι way too much (1279 για την ακρίβεια, τιμή thomann). Μέχρι τα 900 θα ήταν καλά, αλλά από τη στιγμή που πιάνει μια μεξικάνα τετραψήφιο νούμερο τότε μπα.

BlackCrow81 είπε:
Τεσπά 1300 ευρώ για μια μεξικάνα είναι way too much (1279 για την ακρίβεια, τιμή thomann). Μέχρι τα 900 θα ήταν καλά, αλλά από τη στιγμή που πιάνει μια μεξικάνα τετραψήφιο νούμερο τότε μπα.
900 κάνει στις ΗΠΑ τα αλλα είναι δασμοί και φοροι και άνοδος του δολλαριου.

Μην σε πιάνει κιθαριστικος ρατσισμός :) δες τα specs κατανοησε ότι είναι μια τελε φτιαγμένη από κάποιον παλαβό που "κΣερει από τελε" και απευθύνεται σε άλλους,λίγους παλαβους που"κΣερουν από τελε"...

Αν ήταν Αμερικάνικη θα πήγαινε για πλάκα στα 2500.

Superfunk είπε:
custom shape fat neck

custom wound pickups

spruce/pawlonia extra light body

sparkle nitro finish body

gunstock oil finish neck

electro socket jack

intonated saddles

βασικα οπως φτιαχνω ΕΓΩ τις Partscasters μου  ;D ;D (για να στη φτιαξει το CS ή ο Crook (ουσιαστικα μια Crook αντιγραφει) 4  χιλιαρικα δεν θα σε εφταναν  )

απο εκει και περα tele ειναι μη περιμενεις και να ανοιγει τη διωρυγα του Παναμα οταν παιζεις ρε μινορε... ;D

η κιθαρα φυσικα ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με Baja 

ενω τρελλαινομαι για silver sparkle το Pickguard με χαλαει λιγακι ομως υπαρχει λυση

bpt-black-jpg.441066

IMG_1495_zpsofxeuhq2.jpg

για αυθεντικο Don Rich look

θα σε απαντήσω απο σταθερό ηυ διοτι απο κινητο δεν μπορώ να αναπτυξω τη σκεψη μου καταλλήλως. ..

Superfunk είπε:
To average βάρος τους είναι 6 pounds!
Επειδη δεν ξερω απο εγγλεζικα, ποσες οκαδες ειναι περιπου τα σιξ παουντς?

Spyros Delta είπε:
Επειδη δεν ξερω απο εγγλεζικα, ποσες οκαδες ειναι περιπου τα σιξ παουντς?
2,123 οκάδες ή 849,173 δράμια.

fusiongtr είπε:
2,123 οκάδες ή 849,173 δράμια.
Ελα ρε !!! τιποτα

Τοσος ειναι ο κιμας που παιρνω για μια κατσαρολα γιουβαρλακια

Trending...

Νέα θέματα

Back