- Πόντοι
- 2,368
Πολυ ενδιαφερουσα tele με εξαιρετικα specs
https://www.thomann.de/gr/fender_brad_paisley_road_worn_tele.htm
https://www.thomann.de/gr/fender_brad_paisley_road_worn_tele.htm
EINAI H KIUARA TOY μπραντ ΠΕΖΛΥ και ΕΧΗ ΕΠΑΝΟ ΛΑΧΟΥΡΙΑ!dimsonic είπε:πάντως εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι είναι τα specs που την κάνουν τόσο ιδιαίτερη την κιθάρα αυτή, πέρα φυσικά ότι σίγουρα είναι μια καλή tele...
πεδιλα με κοστουμι αρμανι; καλή ιδέα πως δεν το είχα σκεφτει; Αφού μ αρέσει η κιθάρα. Τι να κανω;fenderiarhs είπε:O ΧΡΙΣΤΟC K H ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΕΙΝ ΤΟΥΤΟ? Μπηκα να δω τα specs και ειδα τελικα οτι προκειται σχεδον για μια ακομα Baja προσαρμοσμενη στα γουστα ανθρωπων που θα φοραγαν πεδιλα με κοστουμι αρμανι.
dimsonic είπε:πάντως εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι είναι τα specs που την κάνουν τόσο ιδιαίτερη την κιθάρα αυτή, πέρα φυσικά ότι σίγουρα είναι μια καλή tele...
η κιθαρα φυσικα ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με Bajas και ειδα τελικα οτι προκειται σχεδον για μια ακομα Baja
ενω τρελλαινομαι για silver sparkle το Pickguard με χαλαει λιγακι ομως υπαρχει λυσηπεδιλα με κοστουμι αρμανι; καλή ιδέα πως δεν το είχα σκεφτει; Αφού μ αρέσει η κιθάρα. Τι να κανω;
Σκέφτονται άλλοι για σέναstrawhats7 είπε:πεδιλα με κοστουμι αρμανι; καλή ιδέα πως δεν το είχα σκεφτει;
900 κάνει στις ΗΠΑ τα αλλα είναι δασμοί και φοροι και άνοδος του δολλαριου.BlackCrow81 είπε:Τεσπά 1300 ευρώ για μια μεξικάνα είναι way too much (1279 για την ακρίβεια, τιμή thomann). Μέχρι τα 900 θα ήταν καλά, αλλά από τη στιγμή που πιάνει μια μεξικάνα τετραψήφιο νούμερο τότε μπα.
θα σε απαντήσω απο σταθερό ηυ διοτι απο κινητο δεν μπορώ να αναπτυξω τη σκεψη μου καταλλήλως. ..Superfunk είπε:custom shape fat neck
custom wound pickups
spruce/pawlonia extra light body
sparkle nitro finish body
gunstock oil finish neck
electro socket jack
intonated saddles
βασικα οπως φτιαχνω ΕΓΩ τις Partscasters μου ;D ;D (για να στη φτιαξει το CS ή ο Crook (ουσιαστικα μια Crook αντιγραφει) 4 χιλιαρικα δεν θα σε εφταναν )
απο εκει και περα tele ειναι μη περιμενεις και να ανοιγει τη διωρυγα του Παναμα οταν παιζεις ρε μινορε... ;D
η κιθαρα φυσικα ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με Baja
ενω τρελλαινομαι για silver sparkle το Pickguard με χαλαει λιγακι ομως υπαρχει λυση
για αυθεντικο Don Rich look
Επειδη δεν ξερω απο εγγλεζικα, ποσες οκαδες ειναι περιπου τα σιξ παουντς?Superfunk είπε:To average βάρος τους είναι 6 pounds!
2,123 οκάδες ή 849,173 δράμια.Spyros Delta είπε:Επειδη δεν ξερω απο εγγλεζικα, ποσες οκαδες ειναι περιπου τα σιξ παουντς?
Ελα ρε !!! τιποταfusiongtr είπε:2,123 οκάδες ή 849,173 δράμια.