• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender AO 60s Thinline Telecaster

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Με εντυπωσίασε τόσο πολύ η AO 70s custom που οταν εμφανιστηκε σε τιμη χώμα στο online shop του ΝΑΚΑ η  Fender AO 60s Thinline Telecaster....αϊ κουλνΤ νοτ χελπ μαϊσελφ...?

ΑΨΟΓΗ κιθαρα ΚΑΙ αυτη κατασκευαστικα....η Fender εχει σοβαρεψει πολύ ...δεν εχω ξαναδει τετοια ποιοτητα κατασκευης σε κιθαρα της...οσο στις 2 αυτες ΑΟ.

Το set up δε..επισης τέλειο.....

Βαρος?πΓιο βαρος?

2,95 κιλά (6,3 pounds)! Και οι μαγνητες του Tim Shaw για ακομα μια φορα σκοτώνουν!

Ενα μεγαλω ευχαριστω στα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ παιδια του ΝΑΚΑ που με σκλαβωσαν με την ευγενεια τους (και την αποτελεσματικότητα τους).

20210415_164547-jpg.846339

20210415_184036-jpg.846337

Προβολή συνημμένου 28663

α...ετσι καπως ακουγεται ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενα μεγαλω ευχαριστω στα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ παιδια του ΝΑΚΑ που με σκλαβωσαν με την ευγενεια τους (και την αποτελεσματικότητα τους).
=τυλίξαν σε μια κόλλα χαρτί

αν πάρεις και την Brent Mason που έχουν στο On line κατάστημά τους θα έχεις να κάνεις μαζί μου....

ΟΥΡΑΝΙΑ....ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ !

Προσεξε μην κολλησεις, τωρα στα γεραματα, με τις καινουριες!

Μεγειες!!

Θα πουλήσεις την 70 σαν συλλεκτική με κέρδος ε? Και πήρες την άλλη για να καλύψεις το κενό. Καλή μαγκιά

Εγώ νόμιζα ότι στη στείλανε τσάμπα από την Fender λόγω του λάθους στην ταστιέρα της άλλης.

Καλόπαιχτη.

Θα πουλήσεις την 70 σαν συλλεκτική με κέρδος ε? Και πήρες την άλλη για να καλύψεις το κενό. Καλή μαγκιά

Και μετά θα πάρω την Brent Mason για να την πουλήσω τα διπλά στον @dimsonic

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!

Να τη χαρείς! 

Μας τρέξαν τα σάλια βραδιάτικα!

Προσεξε μην κολλησεις, τωρα στα γεραματα, με τις καινουριες!

Μεγειες!!
Καλά κάνει Γιώργο και παίρνει καινούριες, τι να μείνει με τις παλιατζούρες που είχε μέχρι πρότινος;

Νίκο αδερφέ προχώρα, πάρε καινούριο πράμα και ξεφορτώσου τις γριές (μπας και τις τσιμπήσει κανείς από ‘μας ?)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβo καπετάνιε, ταύρος σε teleπωλείο,  μεγειές και πάλι (ζαχαρώνω κι εγώ την ΑΟ keef style σε blonde!)

Trending...

Νέα θέματα

Back