- Πόντοι
- 1,688
E ναι δεν ειναι μονο ο ηχος του πρωτου.Κάτσε γιατί θα τρελλαθω...ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος ήχος στρατ εκτός από αυτόν;
Ακολουθησαν κι αλλοι καλουτσικοι με το δικο του ηχο ο καθενας
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
E ναι δεν ειναι μονο ο ηχος του πρωτου.Κάτσε γιατί θα τρελλαθω...ΥΠΑΡΧΕΙ άλλος ήχος στρατ εκτός από αυτόν;
Όχι, είναι απάντηση στο αν υπάρχει άλλος ήχος εκτός από τον ...Δε με λέγουτι
Ολοι αυνοί φατ ληντ στρατ παιζνε;
Δε με λέγουτι
Ολοι αυνοί φατ ληντ στρατ παιζνε;
Ναι μπορει ο Jimi να ειναι ο Αδαμ της ηλεκτρικης κιθαρας και με θεικο ηχο, αλλα βγηκαν κι αλλοι θεουληδες μετα.Όχι, είναι απάντηση στο αν υπάρχει άλλος ήχος εκτός από τον ...
΄Επαιζε με tele εκεί.παχιό ο Andy?
στο message?
στο walking on the moon?
ακομα κι αν δεν ηταν αποκλειστικα lead (πχ Andy Summers
κι αν το έκανε είχε φατ ήχο?Αυτός την strat την είχε για ξεκαρφωμα...στα γεράματα γκεΥεψε ? και ΤΟΛΜΗΣΕ να παίξε την μισή reunion συναυλία με strat... ειδάλλως ...Andy Summers=Τelecaster
εντάξει, αλλά μιλάμε για fat lead strat.
Δεν υπάρχει πιό κοντά σ αυτό από τον Ρομπεν
κι αν το έκανε είχε φατ ήχο?
Εμένα να σου πω και την αμαρτία μου...ΜΙΣΩ τον fat ηχο.... Κλισέ του κερατά... give me a nice twangy CLEAN sound every day of the week and twice on Sundays... ?
κι αν το έκανε είχε φατ ήχο?
Προσπαθώ να πιάσω τον Σπύρο.
Το έχω δει το reunion, μια κόκκινη στρατ αν θυμάμαι σωστά, και γενικά πάσχιζε να βγει από πάνω όπως με την τελε αλλά μάταια...
Εννοείται ότι μια χαρά ακούγεται αλλά σίγουρα υπολείπεται του original ήχου..λίγο η έλλειψη των Plexi και του analog delay ,phaser,chorus ... λίγο η έλλειψη της κιθάρας της σωστής της ΑΝΤΡΙΚΙΑΣ ? χαλάει στο τέλος λίγο η σούπα (τον σώζει βέβαια το γεγονός ότι είναι υπερμουσικος και υπερηχητικός τεχνικά & αισθητικα κιθαρίστας)
OK εγινε γνωστος με tele αλλα ...Αυτός την strat την είχε για ξεκαρφωμα...στα γεράματα γκεΥεψε ? και ΤΟΛΜΗΣΕ να παίξει την μισή reunion συναυλία με strat... ειδάλλως ...
Andy Summers=Τelecaster μη τρελλαθουμε κι όλας..
Άντε ρε....Τα χερια σου κανουν ολη τη δουλεια!
Τι ειναι αυτο το κλιπ? Καινουργιο κομματακι??
Καλο φαινεται!!