- Πόντοι
- 4,208
δεν μου άρεσε κανείς.
Ίσως με τα ζόρια ο 3ος
είσαι και ελαφρώς ξεκούρντιστος.
απορώ πως γίνεται να μας αρέσει και στους δυο ο Ρομπεν Τραούρης.Αφου εσενα δεν σου αρεσει το ντιστορσιο. Εξαλλου, εαν εφτιαχνα ηχο να σου αρεσει, δεν θα αρεσε σε μενα μετα...
Καθε Δευτερα κουρδιζω ?
Λες να μην ξερουν;Δεν ξερω αν αναφερθηκε, αν ηξεραν ολοι πως η κιθαρα τους μπορει να βγαλει τον ηχο του Ηank Marvin (επιτομη start ηχου κατ εμε). θα εστελναν τον "fat" sound κατ ευθειαν σε διαιτολογο
Δεν ξερω αν αναφερθηκε, αν ηξεραν ολοι πως η κιθαρα τους μπορει να βγαλει τον ηχο του Ηank Marvin (επιτομη start ηχου κατ εμε). θα εστελναν τον "fat" sound κατ ευθειαν σε διαιτολογο
Ναι αλλά αΦτουνοι παίζουν ρωΟυκ ?
Εγώ πάντως ΜΟΝΟ αυτόν τον ήχο κΣερω να βγαΝω ??
Τον καλύτερο ηχογραφημένο strat ήχο τον είχε ο Clapton στο Just one night. (Kατά την ταπεινή άποψη εμού - ενός strat lover).
Eric utilized Modified Music Man amps (HD 130 Reverb) with the bias up all the way and special open-back cabinets. He also used a Leslie cabinet with JBL components and had a special foot switch with fast/slow and on/off positions so that the guitar could go either through the amp, through both the amp and the Leslie, or just through the Leslie at either fast or slow speeds (as in the song “Badge”). Eric Clapton also used a Crybaby wah-wah pedal at this time. His Fender Stratocaster of choice was "Blackie", with the tobacco sunburst "Brownie" on standby.
https://www.vintageguitar.com/12887/music-man-hd-130-reverb/
Ήταν συνδυασμός του παίχτουρα, της κιθαράκλας, της ενισχυτάρας, της ηχογράφησης των Γιαπωνέζων, του γκρουπ που τον συνόδευε, κλπ, κλπ κλπ.
Παρεξηγησις μαστορη!
εγω δεν εννοω αυτους (gallagheroblackmoretrower κλπ) αλλα τους ημεδαπους ερασιτεχνες ηλεκτροκιθαριστες