- Πόντοι
- 898
Ενα κομματακι που φτιαξαμε μαζι με τους αγαπητους συνφορουμιτες αλλα κυριως καλους φιλους Terry(RoscoeBeck) και Fusiongtr.
Ευχαριστουμε.
falling_down.mp3
Ευχαριστουμε.
falling_down.mp3
;D ;D ;Dcigaret13 είπε:(freetles έτσι?)
;Dgvour είπε:Για το μη καλεσμα,μαρτυς μου ο ψηλος,ελεγα "δε φωναξα ο μ...κας τον JJ",αλλα τι στην ευχη,να σκεφτουν τιποτα και οι υπολοιποι,του λογου ειχα να παγωσω τις μπυρες,τα φαγια...
Ασε που εχω και τα τερτιπια του μπασιστα"αν δεν ερθει ο παραγωγος δε γραφω" και να προσπαθω να πεισω τον Φουζιο μπλα μπλα "ελα,δε θα γραψει ο ογκολιθος".
Την ψυχη μου εχουν βγαλει κι αν λεω ψεμματα να το πουν.
Αυτό ήταν όλα τα λεφτά.Terry RoscoeBeck5 είπε:Βέβαια τα καλύτερα δεν είναι αυτά που παίζουμε και γράφουμε, αλλά αυτά που παίζουμε στο τέλος για πάρτη μας. Εκεί στις τελευταίες μπύρες, αρχίζουμε να παίζουμε κάτι... Maiden, Motorhead, Sabbath κλπ και κάνουμε το τρίο μπελκάντο ;D ;D ;D 8)
Εισαι βαλτος Σταυρε,δεν υπαρχει περιπτωση.freerock1974 είπε:Θα επρεπε να γινει μια εισαγωγη να παιξει το σχημα ΜΟΝΟ του.
Iσχυει στο ακεραιο!ΥΓ: Βέβαια τα καλύτερα δεν είναι αυτά που παίζουμε και γράφουμε, αλλά αυτά που παίζουμε στο τέλος για πάρτη μας. Εκεί στις τελευταίες μπύρες, αρχίζουμε να παίζουμε κάτι... Maiden, Motorhead, Sabbath κλπ και κάνουμε το τρίο μπελκάντο ;D ;D ;D 8)
Φίλος το ξέρεις το ανέκδοτο με τον ψαρά και τον κυνηγό- που καυχιούνται ποιος έπιασε το μεγαλύτερο θήραμα/ ψάρι;fusiongtr είπε:Όταν όμως ανακάλυψα και από κοντά ότι ο Τέρρυ είναι η μετενσάρκωση του Jaco, όρμηξα.
Να 'στε όλοι καλά να το ξανακάνουμε!
Έχω σχηματίσει ίδιαν γνώμην εκ του κοντόθεν φίλως.Terry RoscoeBeck5 είπε:Κόψε κάνα δύο μέτρα από το... Jaco γιατί θα μας παρεξηγήσουν ;D
Επιτέλους, κάποιος που τολμάει να μιλήσει ανοιχτά και να πει την αλήθεια.Καταγγέλω τον από πάνω (gvour) ότι δεν άφηνε να βάλουμε μόνο τρία κανάλια... μπάσο και ήθελε στην θέση τους να ακούγονται κιθάρες. Μα σε τι κόσμο ζούμε ;D ;D ;D
Και βέβαια η καλύτερη ατάκα του Γιώργου: Παιδιά... παιδιά, ε, μην το κάνουμε fusion ;D ;D
Γι' αυτό με αγριοκοιτούσες μετά όποτε πήγαινα να μιλήσω.Την πρωτη φορα γραψαμε τρια κομματια,ξερεις τωρα λαικου τυπου χαρντ/νοτια και τετοια.
Στο ενα απ'αυτα μπηκε εισαγωγη μπασου-κατοπιν εντολης παραγωγου-που οταν την ακουσα
μου εφυγαν και τα λιγοστα μαλλια που εχω.
Με τα χιλια ζορια καταφερα να πεισω τον Τερρυ να γραψει κατι πιο "βατο".
Στο δε δευτερο εβαλαν εισαγωγη με δυο μπασα και συζητουσαν και για τριτο.
Ειχα μεινει συξυλος ???;D και μιλαμε για κομματια που δε σηκωναν πολλα.
Αν λεω ψεμματα ας με διαψευσουν.
Αυτή την εντύπωση δίνει, αλλά αν το προσέξεις, παίζει υπονοούμενες μελωδίες της κιθάρας, λειτουργώντας αντιστικτικά ως δεύτερο μελωδικό όργανο.freerock1974 είπε:Νομιζω οτι το μπασο δεν θα επρεπε να ακολουθει παντα την κιθαρα.