''Down, down'' Gvour-Freerock

Εξαιρετικό το κομμάτι!Με κέρδισε το vibe του.Ίσως ήθελα κάπως αλλιώς τον ήχο της κιθάρας στο σόλο,αλλά who cares.Τα solos είναι για να εκφράζεται ο εκάστοτε κιθαρίστας και αφού επέλεξε να εκφραστεί μέσω αυτού του ήχου,η γνώμη μου/μας περισεύει :)

Την παραγωγή απλά....τη ζηλεύω :-[!!!!

@Jazzjoker:Iσως εχεις δικιο για το γρηγορον του πραγματος αλλα βαλ το

και στα μοντελα της ξαδελφης που δεν εχουν ακουσει τα παλιοτερα.Μπορει να τους αρεσει. ;D.Να σαι καλα Σπυρε και σε μερσουμε!

@nickpulse:Thank you very much για τα καλα λογια κι αφου σ αρεσε θα το επαναλαβουμε

(να παει διακοπες πρωτα ο Νεστορας).

@ignantios και hyperpanos:Eυχαριστουμε και χαιρομαστε παιδες που σας αρεσε.

@Vasmar:Σ ευχαριστουμε παρα πολυ!Η παραγωγη ειναι του Σταυρου.

audiokostas είπε:
Και δε στο χα ρε Θεριό......  ;D
Φαινομαι μεν Θεριο αλλα μπροστα στον Apos αστο καλυτερα.

Σταυρο & Gvour πολυ ωραιο στυλ και κομματι για ταξιδι μου θυμισατε τους αγαπημενους μου ALLMAN BROTHERS  .Μπραβο ρε παιδες παντα τετοια .

Αρε Νεστορα μου φαινεται οτι πρεπει να ανακηρυχθεις ''επιτιμος '' και εσυ (οχι μονο εγω )

Αδελφε μου βαρδα μην πεσει κανεις στα απονερα σου ...την εβαψε .

Σ ευχαριστουμε πολυ Περυ!

Ο Νεστορας παντως εχει δικιο σ αυτα που λεει.Τα τυμπανα ειναι σκληρα για το ειδος

σε καποια σημεια και το σολο ειναι καπως.Οσο για τις ρυθμικες φορτωνουν οσο προχωρα το κομματι(ειδικα στο τελος)και το "μπουκωνουν"(με παρεσυρε το παθος).Δυστυχως καποια απ αυτα τα καταλαβαινεις εκ των υστερων αλλα thats life.

Ευτυχως ο Freerock σωζει καπως το πραγμα.

Παντως χαιρομαστε που σ αρεσε.

gvour είπε:
Οσο για τις ρυθμικες φορτωνουν οσο προχωρα το κομματι(ειδικα στο τελος)και το "μπουκωνουν"(με παρεσυρε το παθος).
Ετσι επρεπε.Ετσι ειναι τα σωστα ροκ κομματια.Ροκ παιζεις,οχι υποκρουση για τσαι κυριών.. ;)

Κανενας χριστιανος δε βρεθηκε να σου πει οτι το κομματι εχει και ΜΑΜΩ τα slide.(εντελως south,μεσα στο κλιμα).

Στο λεω εγω.Mπραβο ρε Γιωργο.Οσο τ ακουω,τοσο μ αρεσουν τα σλαιντ και οι κιθαρες περισσοτερο.

Για μενα το ΜΟΝΟ ψεγαδι σ αυτα που μου στειλες ειναι το σολο που ειναι λιιιγο φορτωμενο και δεν ειναι ευδιακριτο το τί ακριβως παιζεις,χρονικα κυριως.

Κι οπως σου ειπα,και η φωνη εχει ατασθαλειες..αλλα..ειπαμε:ΡΟΚ! 8)

freerock1974 είπε:
Ετσι επρεπε.Ετσι ειναι τα σωστα ροκ κομματια.Ροκ παιζεις,οχι υποκρουση για τσαι κυριών.. ;)

Κανενας χριστιανος δε βρεθηκε να σου πει οτι το κομματι εχει και ΜΑΜΩ τα slide.(εντελως south,μεσα στο κλιμα).

Στο λεω εγω.Mπραβο ρε Γιωργο.Οσο τ ακουω,τοσο μ αρεσουν τα σλαιντ και οι κιθαρες περισσοτερο.

Για μενα το ΜΟΝΟ ψεγαδι σ αυτα που μου στειλες ειναι το σολο που ειναι λιιιγο φορτωμενο και δεν ειναι ευδιακριτο το τί ακριβως παιζεις,χρονικα κυριως.

Κι οπως σου ειπα,και η φωνη εχει ατασθαλειες..αλλα..ειπαμε:ΡΟΚ! 8)
Xαιρομαι που σ αρεσε φιλε Freerock! :-*

To πιασες το νοημα του κομματιου απ οτι ειδα.Λογαριασμο Εθνικης δωσε. ;D ;D

Δεν λέω τίποτα! Γεώργιε Ανέβα Λάρισα (να μοιράσουμε την απόσταση) .....παίρνω τον άλλονα και σας κάνω ένα video με country girls (σοβαρά μιλάω).........ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!!!!!!!! (κόπηκε απότομα, θέλει fade out αλα Skynyrd) .........MAMAMAMAMAMAEIEIEIEIEIE!!!!  8)

Προς YAMETH: Θέλω emotion με stetson hat τώρααααα χα χα χα χα χα

LK είπε:
Δεν λέω τίποτα! Γεώργιε Ανέβα Λάρισα (να μοιράσουμε την απόσταση) .....παίρνω τον άλλονα και σας κάνω ένα video με country girls (σοβαρά μιλάω).........ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!!!!!!!! (κόπηκε απότομα, θέλει fade out αλα Skynyrd) .........MAMAMAMAMAMAEIEIEIEIEIE!!!!  8)

Προς YAMETH: Θέλω emotion με stetson hat τώρααααα χα χα χα χα χα
Ευκολο ρε Λακη!Kανουμε το βιντ και μετα Πηλιο.Κι αν σου λειψουν τα gals κατι θα κανουμε

(εχουμε προσβαση στα μερη). ;).ΣΠΑΣ ΤΑ!!

gvour είπε:
Ευκολο ρε Λακη!Kανουμε το βιντ και μετα Πηλιο.Κι αν σου λειψουν τα gals κατι θα κανουμε

(εχουμε προσβαση στα μερη). ;).ΣΠΑΣ ΤΑ!!
Εγώ Σοβαρά μιλάω George....ξεκουνηθείτε...είναι κομματάρα!

LK είπε:
Εγώ Σοβαρά μιλάω George....ξεκουνηθείτε...είναι κομματάρα!
Παντα μιλαω σοβαρα Λακη(σχεδον).Το κανονιζουμε λιαν συντομως.

LK είπε:
Δεν λέω τίποτα! Γεώργιε Ανέβα Λάρισα (να μοιράσουμε την απόσταση) .....παίρνω τον άλλονα και σας κάνω ένα video με country girls (σοβαρά μιλάω)
Έχει κάτι βοσκοτόπια εκεί, άλλο πράγμα! Ο Γιώργος θα κάνει τον τίμιο πλην χτυπημένο από ζωοκλέφτες ράντσερ-γελαδάρη, και ο Freerock αυτόν που έρχεται (αλά Κλιντ Ίστγουντ) να τον λυτρώσει από τούς "κακούς"?

Τα country girls θα είναι παχουλές γιαγιάδες που θα τσαπίζουν πατάτες, ή οι φίλες (μοντέλες) της ξάδερφης του jazzjoker ντυμένες κατάλληλα (με τα λιγότερα κατά το δυνατόν ρούχα)?

Κομπάρσους - κασκαντέρ (για τις επικίνδυνες σκηνές επαφής με τα μοντέλα) δέχεστε?

Η απάντηση μόνο με pm γιατί αν είναι θετική θα θέλει να έρθει και ο Νέστωρ να κάνει τον θαρραλέο σερίφη που στο τέλος κερδίζει τις κοπέλες (αφού ο freerock έχει περάσει τα πάνδεινα, και ο Γιώργος έχει χάσει το μισό του κοπάδι).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gvour είπε:
Παντα μιλαω σοβαρα Λακη(σχεδον).Το κανονιζουμε λιαν συντομως.

Φυσικά ξέχασα να σας πω ότι θέλω ρόλο (πρωταγωνιστικό) τι τα πήραμε τα levi’s  927 series σε boot cut….αν δεν τα δείξομεν ;D ;D ;D…..για τα άλλα pm mode….

Έχει κάτι βοσκοτόπια εκεί, άλλο πράγμα!
Ε ναι ντε..τι νομίζεις δεν το σκέφτηκε η παραγωγή αυτό  ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Aφού ο freerock έχει περάσει τα πάνδεινα, και ο Γιώργος έχει χάσει το μισό του κοπάδι.
50% κουρεμα.

LK είπε:
Ε ναι ντε..τι νομίζεις δεν το σκέφτηκε η παραγωγή αυτό  ;D ;D ;D ;D
Κυρ παραγωγέ - σκηνοθέτα μου να'ρθω κομπάρσος? Ξέρω κι από αλόγατα. Μπορώ να σου βρω φορκάστ που θα πας ταμείο! ;D ;D

50% κουρεμα.
Η ταινία (video clip) θα μιλάει για την σημερινή πραγματικότητα!

Εξαιρετικο!!!

Απο τα κάλυτερα που ακουσα τελευταια!

Θα ακουσουμε τπτ σε live?

Mπράβο gvour!!!! Πολύ ωραίες οι slide κιθάρες, και το κομμάτι γενικώς  8)  8)

Σταύρο η φωνή στα κουπλέ ήταν η έκπληξη! Στο ρεφραίν ήταν η γνώριμη freerockάδικη φωνή, όχι ότι αυτό είναι κακό καθώς μου αρέσει πολύ, απλά φαίνεται ότι και στα λιγότερο άγρια έχεις εκπληκτική χροιά!

Υ.Γ. Ναι, ναι, θέλουμε βίντεο με country gals!! Αν θέλετε υποδύομαι εγώ τον Malboro guy.. ;D ;D

Σ ευχαριστουμε για τα καλα λογια nasokosm.Για live χλωμο το βλεπω αλλα ποτε δεν ξερεις....

Thank you Lord!To καστ το οριζει η παραγωγη αρα ο Λακης αποφασιζει. 8)

Lord_Goumis είπε:
Αν θέλετε υποδύομαι εγώ τον Malboro guy.. ;D ;D

To καστ το οριζει η παραγωγη αρα ο Λακης αποφασιζει. 8)
Ναι ορέ!!!! ωραίο παιδί – ψηλό είναι , approved  ;D ;D ;D

Γράψε απάντηση...

Trending...

Νέα θέματα

Back