studio54GR είπε:![]()
Αυτή θα "κανιβαλίσουμε"......
Να υποθέσω ότι το εννοείς; (μιας και δεν έβαλες emoticons...) :marathon είπε:Όταν αρχίσεις να την τελειώνεις, θα σου πω και κανα 2 κόλπα (με pm μην μαθαίνουν και όλοι στο τσάμπα!)
Το 2009 φίλε elavd είναι δύσκολο και ο βερεσές απέθανε. Βέβαια για το φίλο studio54GR μπορώ να πληρωθώ σε είδος! (μεζέδες και τσίπουρα)elavd είπε:Να υποθέσω ότι το εννοείς; (μιας και δεν έβαλες emoticons...) :![]()
Είναι απλό...κάνω συνέχεια!Jasemeister είπε:Ρε συ marathon ειλικρινά δυσκολεύομαι τις περισσότερες φορές να καταλάβω πότε κάνεις πλάκα και απ'ότι βλέπω κι άλλοι το ίδιο![]()
Α, οκmarathon είπε:Είναι απλό...κάνω συνέχεια!
Βρε άντ'απο'δω! Μου άνοιξες την όρεξη;D
;D
;D
;D
Λοιπόν αν με βοηθήσεις (έστω και ψυχολογικά) σου στέλνω 2 σαγανάκια (1 μύδια-1 γαρίδες) 1 μανιτάρια, 1 κουτσομούρες και 1 καλαμαράκια.....
Έχω την εντύπωση (έτσι όπως το πάς ότι θα χρειαστεί να σε βοηθήσω και πραγματικά γιατί -μεταξύ μας- θέλω να κάνω προπόνηση για τη δική μου Xplorer!!), γι αυτό επιμένω να βγάλεις με γυαλόχαρτο το λούστρο, να βάψεις με spray, τα ειδικά σηματάκια-γράμματα-σύμβολα (που δίνουν αληθοφάνεια στο όλο project) θα στα πώ όταν αρχίσουμε να βλέπουμε τι έκανες, και εάν θέλεις λούστροstudio54GR είπε:;D
;D
;D
;D
Λοιπόν αν με βοηθήσεις (έστω και ψυχολογικά) σου στέλνω 2 σαγανάκια (1 μύδια-1 γαρίδες) 1 μανιτάρια, 1 κουτσομούρες και 1 καλαμαράκια.....
...αυτά δεν φτάνουν ούτε για το καλημέρα...είμαι φαγανόςstudio54GR είπε:;D
;D
;D
;D