Explorer camouflage project

Πέρα που για να στεγνώσει το λάδι... Καληνύχτα...

studio54GR είπε:
ltdcm2.jpg

Αυτή θα "κανιβαλίσουμε"......
:o :o :o :o :o :o :o :o :oΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o

Αυτες είναι περιζήτητες από πολλούς! Εχει σταματήσει να τις βγάζει η LTD μετα από καταγγελία της Gibson ότι τους αντιγραφανε το σχημα της explorer κα από τότε βγαζουν τις άλλες τις πιο μυτερες και λιγότερο όμορφες.

Ηθελα πάρα πολύ μια τετοια και δεν έβρισκα με καμια παναγία.. :'( :'(

εδιτ: Βασικά τώρα πρόσεξα ότι έχει locking nut και μπάρα που έχουνε κιθάρες με floyd... Τι παίζει? Το μπρατσο είναι από άλλη κιθάρα?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
Όταν αρχίσεις να την τελειώνεις, θα σου πω και κανα 2 κόλπα (με pm μην μαθαίνουν και όλοι στο τσάμπα!)
Να υποθέσω ότι το εννοείς; (μιας και δεν έβαλες emoticons...)  ::)

Με παρτς είναι φτιαγμένη, το lockin nut έχει πάρει πόδι, έχει μπεί άλλο roller nut.

Πάντως μου είχε φύγει η μαγκιά να πετύχω το Intonation σωστά γιατί μου άρεσε πολύ το σχήμα αλλά και ό μάνικας αυτός είναι φοβερός.

Α, οκ... Στη φωτογραφία όπως την είδα, μου φάνηκε για τις LTD που έβγαιναν πριν αλλάξουν στο "πειραγμένο" explοr-οειδες που είναι τωρα... Ηταν πανέμορφες, τυχεροί όσοι τις έχουν από τότε.. :-\

ltdexplorer1hl5.jpg

Nα λοιπόν η φωτό από αυτό που θα πούμε πρίν, και κάντε λίγη αναμονή για το μετά.

Μια τελευταία offtopic ερωτηση... Warmoth είναι το σώμα?

Από Alder είναι αλλά δεν αγοράστηκε από Warmoth, το αγόρασα από Αγγλία από μια βιοτεχνία (αυτός έχει φτιάξει επίσης μια παλιά μου Strat και την Tele μου).

Δημητρη... πηρα καινουργια πουλακια να κανουνε παρεα στα δικα μου  ;)

Αδελφε studio54GR, γιατί εγώ βλέπω λούστρο πάνω στο σώμα της κιθάρας σου? Εάν έχει πρέπει να το βγάλεις πρίν βάλεις οποιαδήποτε άλλη μπογιά. Και εννοείται ότι αφού τελειώσεις μπορείς να τη ξαναλουστράρεις (όχι μόνο για να γυαλίζει και να φαίνεται ωραία αλλά για για να προστατέψει τα καινούργια χρώματα και να "σκληρήνει" η κιθάρα στα πιασίματα-γδαρσιματα)

elavd είπε:
Να υποθέσω ότι το εννοείς; (μιας και δεν έβαλες emoticons...)  ::)
Το 2009 φίλε elavd είναι δύσκολο και ο βερεσές απέθανε. Βέβαια για το φίλο studio54GR μπορώ να πληρωθώ σε είδος! (μεζέδες και τσίπουρα)

Ρε συ marathon ειλικρινά δυσκολεύομαι τις περισσότερες φορές να καταλάβω πότε κάνεις πλάκα και απ'ότι βλέπω κι άλλοι το ίδιο :P

Jasemeister είπε:
Ρε συ marathon ειλικρινά δυσκολεύομαι τις περισσότερες φορές να καταλάβω πότε κάνεις πλάκα και απ'ότι βλέπω κι άλλοι το ίδιο :P
Είναι απλό...κάνω συνέχεια!

:D ;D :D ;D :D ;D :D ;D

Λοιπόν αν με βοηθήσεις (έστω και ψυχολογικά) σου στέλνω 2 σαγανάκια (1 μύδια-1 γαρίδες) 1 μανιτάρια, 1 κουτσομούρες και 1 καλαμαράκια.....

Tα roller nut έφτασαν, σήμερα θα περαστούν και ξεκινάει το βάψιμο.

marathon είπε:
Είναι απλό...κάνω συνέχεια!
Α, οκ  :D

Λοιπόν αν με βοηθήσεις (έστω και ψυχολογικά) σου στέλνω 2 σαγανάκια (1 μύδια-1 γαρίδες) 1 μανιτάρια, 1 κουτσομούρες και 1 καλαμαράκια.....
Βρε άντ'απο'δω! Μου άνοιξες την όρεξη  :D

studio54GR είπε:

Έχω την εντύπωση (έτσι όπως το πάς ότι θα χρειαστεί να σε βοηθήσω και πραγματικά γιατί -μεταξύ μας- θέλω να κάνω προπόνηση για τη δική μου Xplorer!!), γι αυτό επιμένω να βγάλεις με γυαλόχαρτο το λούστρο, να βάψεις με spray, τα ειδικά σηματάκια-γράμματα-σύμβολα (που δίνουν αληθοφάνεια στο όλο project) θα στα πώ όταν αρχίσουμε να βλέπουμε τι έκανες, και εάν θέλεις λούστρο

http://www.guitarsupplies.nl/E_frame.html?http://www.guitarsupplies.nl/ABM-3801-single-headless-bridge-10mm-chrome--E_art_1297.php

Είναι από τους λίγους που στέλνουν spay σε άλλη χώρα. Έχω ήδη αγοράσει ένα αλλά δεν το έχω χρησιμοποήσει ακόμα. Εάν δεν θέλεις να αγοράσεςι από Ολλανδία, είδα ένα spray 2 συστατικών (πολυουρεθάνη) αλλά δεν θυμάμαι τη μάρκα, θα ρωτήσω και θα σου πώ

studio54GR είπε:

...αυτά δεν φτάνουν ούτε για το καλημέρα...είμαι φαγανός

ήρθαν και οι μαγνήτες.... τα χρώματα που είχα αγοράσει πάνε για Grafiti....

Πάμε για νέα, με δειγματολόγιο τους μαγνήτες πλέον....

Δεν παίρνει αναβολή τώρα, πρέπει να τελειώνω σύντομα....

Όλες οι βοήθειες δεκτές (σύντομα - πριν τα κάνω μαντάρα)...

Οι πληροφορίες σου είναι ελλειπείς...στις βγάζουμε με το τσιγκέλι!.

1) Έχει ή δεν έχει λούστρο η κιθάρα?

2) Τι χρώματα θα βάλεις επάνω?

3) Με τι μέθοδο?

Μην βιαστείς να την πλακώσεις...μετά δεν θα μπορούμε να τη μαζέψουμε

4) Άλλαξε τον τίτλο του post...τουλάχιστον βγάλε το (και τελευταίο ελπίζω)...δεν σε πιστεύουμε

Μακάρι να ήξερα πως να αλλάξω τίτλο*... τα έγραφα Explorer Camouflage Project και τίποτα άλλο

Νομίζω ότι το σώμα είναι βαμένο με λάκα και τίποτα άλλο (δεν έχει βερνίκι αν και γυαλιζει).

Θα πάω να φτιάξω σπρευ σε κανένα χρωματοπωλείο (για αυτοκίνητα).

Θα κόψω κομματάκια χαρτί και θα ψεκάζω από απόσταση το κενό σώμα.

Μετά λογικά θα το αφήσω να στεγνώσει και θα του περάσω βερνίκι ???

Ενδιάμεσα κάνω διάλειμα για τσουπουρομεζέ?

Τα γράφω καλά ή όχι???

Να την τρίψω όλη για καλό και για κακό με κανένα σμυριγδόπανο-γυαλοχαρτο - τριβείο?? ή να αφήσω το μαυρο σαν χρώμα βάσης? Να κάνω δοκιμαστική βαφή από πάνω ή να πάω κατ΄ευθείαν για τρίψιμο κλπ?

Trending...

Νέα θέματα

Back