Explorer camouflage project

studio54GR είπε:
Να την τρίψω όλη για καλό και για κακό με κανένα σμυριγδόπανο-γυαλοχαρτο - τριβείο?? ή να αφήσω το μαυρο σαν χρώμα βάσης? Να κάνω δοκιμαστική βαφή από πάνω ή να πάω κατ΄ευθείαν για τρίψιμο κλπ?
Φυσικά και θα την τρίψεις, πιάνει καλύτερα το χρώμα. Όχι τριβείο, ένα 600-800 είναι καλό, ίσα ίσα να φύγει η γυαλάδα. Εάν δεν βγάλεις το λούστρο θα έχεις πρόβλημα όταν ξαναπεράσεις το καινούργιο λούστρο. Αφού θα χρησιμοποιήσεις χρώματα αυτοκινήτου, πρέπει να την περάσεις και βερνίκι αυτοκινήτου για να τα κρατήσει (αυτό είναι 2 συστατικών και θέλει μπιστόλι...έχεις? Για καλό και για κακό πήγαινε στην Toyota της γειτονιάς σου)

Ενδιάμεσα κάνω διάλειμα για τσουπουρομεζέ?
Πρώτα ξεκινάς τα τσίπουρα (για να μην καταλαβαίνεις τι κάνεις και να σου φαίνονται όλα ωραία)

Αφού την βάψεις, άφησέ την κανα 2 μέρες (και παραπάνω) να κάτσει καλά το χρώμα και να στεγνώσει. Έχετε ploters κοπτικών στο Βόλο? Μπορώ να σου στείλω σηματάκια και γράμματα (σε digital μορφή) για να την κάνεις πιό ωραία. Δές τι εννοώ

http://www.customshop.gr/stratosphere.html

έτσι έκανα τα γράμματα στην δικιά μου

http://www.customshop.gr/airforce.html

έτσι θα κάνω και αυτήν (σηματάκια, κύκλους και γράμματα)

Πλότερ??? Ούτε που ξέρω τι είναι.... πως θα ψάξω να το βρώ>???

Μπας και το πάω για καμμιά αερογραφία να τελειώνω μιά κι έξω??

Με άγχωσες .....

THANKS JASEMEISTER.

Μην αγχώνεσαι τσάμπα. Το plotter είναι σαν printer αλλά αντί να τυπώνει, κόβει σχήματα. Αντί να κόψω κύκλους ή γράμματα στο χέρι (που δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν τέλεια), για να κάνω μάσκες, τους στέλνω στο μηχάνημα. Τα plotter κόβουν σε αυτοκόλλητα διαφανή, άρα έχω έτοιμες μάσκες. Δεν είναι και απαραίτητα τα σχεδιάκια για το βάψιμό σου. Πιο δύσκολο είναι το λουστράρισμα

Α, μάλιστα είναι το μηχάνημα που φτιάχνει τα αυτοκόλλητα για τα αυτοκίνητα κλπ ναι ξέρω που θα βρώ τέτοιο.

studio54GR είπε:
Α, μάλιστα είναι το μηχάνημα που φτιάχνει τα αυτοκόλλητα για τα αυτοκίνητα κλπ ναι ξέρω που θα βρώ τέτοιο.
Έτσι μπράβο, μόλις λοιπόν την βάψεις και ανεβάσεις photos, θα σου στείλω αρχεία για να την τελειοποιήσεις

Τελικά το μετάνοιωσα διότι βαρέθηκα το τρίψιμο-βάψιμο.....

Έχωσα τους 81/81 και άφησα την Explorer μαύρη.... και πέρασα το κιτάκι στην Electra μου....

sorry για το χρόνο σας.

Α, έχω και καινούριο μωρό.....

e19a_3.JPG
.

A πάει κι αυτή για Rockfield™ SWV

http://www.rockfieldpickups.com/swv.html

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
studio54GR είπε:
Τελικά το μετάνοιωσα διότι βαρέθηκα το τρίψιμο-βάψιμο.....
Κότα, χέστη...

marathon είπε:
Κότα, χέστη...
To ομολογώ... φοβήθηκα, αλλά από την άλλη δεν έχω και τον χρόνο αλλά και την υπομονή.....

Sorry Marathon που σε απογοήτευσα....  :-[  :'(  :'( :  :-[

studio54GR είπε:
Sorry Marathon που σε απογοήτευσα....  :-[  :'(  :'( :  :-[
Πονάν ορέ τα παλλικάρια?

studio54GR είπε:
Α, έχω και καινούριο μωρό.....

e19a_3.JPG
.
Nα σου ζήσει το μωρό !!! Να είναι πάντα καλά και γερό!!! Και να σου μοιάζει επιτέλους!! Χεχε!

Κάνε μια χάρη στην ανθρωπότητα, ξήλωσε αυτό το απαίσιο πράμα που έχει για neck μαγνήτη και βάλε ένα P-90.

studio54GR είπε:
PUEMBP-CAMSET-f.jpg

Αυτούς θέλω να τους περάσω στην explorer μου.... που από μαύρη θέλω να γίνει ασορτί CAMO.

Θέλω το βάψιμο να το αναλάβει ο μικρός μου (14 χρονών) κι έχω ενδοιασμούς για τα χρώματα-χημικά κλπ που πρέπει να του αγοράσω.

Οι γνώστες βοηθάτε ρε παιδιά.....

Το αποτέλεσμα δεν με ζορίζει θέλω απλά να αποκτήσει αυτοπεποίθηση διότι ζωγραφίζει υπέροχα κι έχει κέφι για κιθάρα... είναι ευκαιρία λοιπόν γι αυτόν....
Κρατα το παιδι σου ΜΑΚΡΙΑ απο καθε ΧΗΜΙΚΟ,

γιατι θα εισαι υπευθυνος για τη μειωση του χρονου ζωης του... >:(

Αν το παιδι εχει ταλεντο στη ζωγραφικη και στη μουσικη,κρατα το εκει και "καθαρο"... :D

Αυτοπεποιθηση θα αποκτησει,

αν απλως και μονο επιβραβευεται για καθε τι που κανει καλα! ;)

Yann, ένας κύριος λόγος που δεν προχώρησα είναι αυτός (για τον μικρό μου), έχει ταλέντο αλλά ας το δείξει στην ώρα του.

Κώστα, η απόφαση έχει ληφθεί Rockfields Vintage Gold........ αν δεν μου αρέσουν έχω ένα σετ Antiquity P90..... με κανένα ανταπτοράκι θα παίξουν.....

Darshan, μονό μαγνήτη στο neck έχει, οι σκέψεις για αλλαγή με κάτι custom shop που έχω....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back