Χα χα' date=' δεν είχα καταλάβει ότι σου άρεσε τόσο πολύ αυτό το κλαβιεδάκι!Δηλαδη εννοεις οτι τωρα στο laptop δεν εχεις πια εκεινο το φοβερο keyboard που ηταν μαζι με την καρτα.UPDATE!!!
Η κάρτα ήχου ESI NeON αντικαταστάθηκε από την Terratec Phase 24 FW!
ΕΓΚΛΗΜΑ !!!!
Φίλε Seelenlos συγχαρητήρια για το πιάνο σου! Επειδή έτυχε να παίξω με ένα ίδιο στο ωδείο μου για κάποιο διάστημα' date=' ξέρω πόσο καταπληκτικό είναι από κάθε άποψη. Μπράβο!![]()
Υ.Γ. Και μια εύλογη ερώτηση. Σε πόσο μεγάλο σπίτι μένεις και έχεις πιάνο με ουρά; 8)[/quote']
Φίλη εδώ αρχικά![]()
Παλιά που έμενα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας είχα ένα όρθιο πιανάκι Ρώσικο που δεν θυμάμαι την μάρκα του (βέβαια ακόμα το έχω γιατί ήταν το πρώτο μου πιανάκι και το αγαπάω), αλλά τα τελευταία 4 χρόνια που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι (αρκετών τετραγωνικών...νούμερα δε λέμε!) πήρα την ουρά, η οποία έτυχε να είναι ευκαιρία και να την βρω μεταχειρισμένη μόνο 2 χρόνων. Στην ουσία καινούργια κι έτσι γλύτωσα αρκετά χιλιαρικάκια ευρώ από το να την πάρω καινούργια... Είναι πραγματικά ερωτεύσιμο όργανο!
Φίλε UnderGround πολύ καλή επιλογή το Kawai και συμφωνώ μαζί σου! :wink:
Στο σπίτι έχω ένα PETROF, είναι πολύ καλά πιάνα.Παιδιά σχετικά με τα πιανο....Εγω εχω ερωτευθεί το PETROF.....Δεν είναι απίστευα πιάνα.....?
ΑχχχΧχχχΧ...Εχει η καθηγήτρια μου ενα στο σπίτι της και καμια φορά πάιζω......
(((νεμοοοο in love.... ))
Δεν ξέρω για κατάλληλη εποχή κουρδίσματος αλλά μάλλον το κούρδισμα κάθε χρόνο είναι υπερβολή εφόσον δεν υπάρχουν ακραίες συνθήκες στο σπίτι σου. Το κούρδισμα πιάνου είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και ακριβή και δεν ξέρω αν σε μια χρονιά θα έχει αλλάξει τόσο το κούρδισμα που να δικαιολογεί τα χρήματα και τον κόπο. Εγώ θα έλεγα κάθε 3 χρόνια και μια χαρά είναι και πάλι.Απο ότι ξέρω.....Γενικά τα πιάνα χρειάζονται κούρδισμα και service κάθε χρόνο...ΜΟυ έχουν πέι ότι προτιμάται να κουρδιστούν χειμώνα....Λόγω θερμοκρασίας....
Σ'ευχαριστω παρα πολυ. Μετα απο το προβλημα που ειχα με το Nord Stage, τωρα θα ευχαριστηθω μελετη.Φίλε UnderGround πολύ καλή επιλογή το Kawai και συμφωνώ μαζί σου!