Ακριβώς επειδή τα διάβασα σε ρωτώ. Το θέμα "ξύλα" αποδεδειγμένα δεν τελειώνει' date=' ούτε εδώ ούτε πουθενά αλλού.
Μου ζητάς "επιχείρημα", προτιμώ να σου δώσω μιά άποψη, καθότι μεγαλώνοντας γουστάρω περισσότερο τα φλου πράγματα από τις εξισώσεις: Γνώμη μου είναι ότι το κυρίως παιχνίδι παίζεται από τους μαγνήτες και προς τα "έξω"-σε ότι μεσολαβεί δηλαδή ανάμεσα στους μαγνήτες και το μεγάφωνο του ενισχυτή μας. Προσωπικά, δεν κατάφερα μέχρι σήμερα να ξεχωρίσω τον "ήχο των ξύλων", με κλειστά ή ανοιχτά μάτια. Η...ξυλολογία είναι ένα πολύ γουστόζικο σπορ, που προσωπικά δεν με συγκινεί ιδιαίτερα πέραν της αισθητικής του πράγματος, και επιπλέον αδυνατώ να το υποστηρίξω οικονομικά. [/quote']
Καμμια αντιρρηση.......απλα δεν ξερω κατα ποσο μια συζητηση με φλου πραγματα οδηγει σε μη φλου συμπερασματα.....Και εντελως ενημερωτικα μαλλον και η δικη μου "αποψη" οπως λες, προς τα εκει κλινει....(μαγνητες κ.λ.π).....Νομιζω ομως οτι λεγαμε για ξυλα....
Σε σχέση με τους λόγους που έχεις για τη δραστηριότητα σου: Fair enough' date=' αρκούμαι στο ήξεις-αφίξεις αν τους έχεις για κρυφούς. Αλλά μάλλον δεν είναι.[/quote']
Αν σε απασχολει τοσο μπορεις να τους κατονομασεις εσυ ο ιδιος. Δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα...