Συγνωμη που επαναφερω το θεμα.Δεν εχω καμια διαθεση για νεες προστριβες,αλλα οφειλω να δωσω ορισμενες απαντησεις στον taq για τα οσα εγραψε στο τελευταιο του ποστ.
Δεν το κανω για να εχω τον τελευταιο λογο,αλλα επειδη ενα απο τα πραγματα που με ενοχλουν ειναι να αφηνω καποιον με αναπαντητα ζητηματα,ιδιαιτερα οταν μου απευθυνονται προσωπικα.
Τaq ,σε σενα προσωπικα απευθυνθηκα επειδη απο τους κουρδισμενους εισαι ο πιο προκλητικος.Χαρακτηριστικα ειναι τα παραδειγματα σου και σε αυτο το thread,αλλα ακομα χειροτερα και σε αλλα.Πιο συγκεκριμενα σου ειχα απαντησει με σαφηνεια και φιλικο τροπο σε καποιο αντιστοιχο θεμα που ειχαμε διαφωνια,απαξιωσες να γραψεις το οτιδηποτε και πολυ κοντα χρονικα,οταν ξεσπασε ενα επομενο, εγραψες "οταν βλεπω επιχειρηματα κατα των ξυλων δεν μπορω να κρατηθω απο τα γελια" και αλλα τετοια τσιτατα που εχουν να κανουν με τις κιθαριστικες ικανοτητες καθε ψηφιακου ξεκουρδιστου,που εν ολιγοις σου ανεφερα και στα προηγουμενα ποστς μου σε αυτο το θεμα.
Στο ζητημα που εθεσε ο Silot εχω απαντησει ήδη εμμεσως πλην σαφως.Δε διαφωνησα ποτε με την ακουστική συνεισφορα.Ακομη και αερα να ειχαν απο κατω τα ταστα,η δονηση θα μεταδιδόταν στο ξύλο ουτως ή αλλως.Το απλο σκεπτικο που περιεγραψα αργοτερα σαν απαντηση στον φεντεριαρη και κατοπιν εγινε αιτιο προσωπικου διαξιφισμου μαζι σου,περιγραφει ακριβως τη θεση μου για την ακουστικη και την ηλεκτρικη πλευρα.Μαλιστα επαναλαμβανω οτι αν δω μια λογικη απαντηση και οχι μια ερωτηση-απαντηση,θα τη σκεφτω σοβαρα και ειμαι διατεθιμενος να αλλαξω αποψη.
Το επιχειρημα σου οτι δεν εισαι ολη την ωρα μπροστα σε ενα pc και οτι εχεις και ζωη,οταν απευθυνεται σε μενα ειναι επιπεδου μεσημεριανης εκπομπης,γιατι εχουμε ισαριθμα ποστς.Σε μια συζητηση οπου μιλαμε επι προσωπικου,οι κανονες συμπεριφορας μου λενε, οτι δεν αφηνουμε τον αλλον να γραφει και μετα τον γραφουμε.Ειναι σαν να του λες "τραγουδα εσυ,σε χεζω" και φυσικα εφοσον αποκλειεται η πιθανοτητα να παραιτεισαι για να μην υπαρχει ενταση (μιας και προκλητικα την επιδιωκεις) δειχνει απλώς το ειδος της βαρυτητας που δινεις στη συζητηση.
Ξεκαθαριζω πως δε με ενδιαφερει καθολου σε ατομικο επιπεδο η συνεισφορα των ξυλων,μαλιστα εχω δηλωσει πολλακις στο παρελθον οτι αν εχανα την USA Tele μου,παλι ιδια θα επαιρνα ακομα και μονο λογω ονοματος.Μαλλον με ενδιαφερει οσο το θεμα με τα κουακ της παπιας,σαν εγκυκλοπαιδικη γνωση κ τιποτα παραπανω.Νομιζω πως θα επρεπε να εχετε καταλαβει ολοι,οτι κανενας δεν ενδιαφερεται πραγματικα ,περα απο περιεργεια.Αυτο που ανακυπτει σαν προβλημα σε αυτες τις συζητησεις και για το οποιο διαμαρτυρονται κ οι 2 πλευρες ειναι η ειρωνια,η απαξιωση και ο προκλητικος τονος.
Οι υπολοιποι χαρακτηρισμοι σου και η ελαφροτητα που αντιμετωπισες την ενταση,μειωσε δραστικα το επιπεδο της συζητησης.Αν δεν εχεις καταλαβει ακομα,να σε ενημερωσω οτι αν συνεχιζα στην τονικοτητα σου,το θεμα θα ειχε κλειδωθει,πραγμα που πρεπει να καταλαβαινεις οτι ειναι ντροπιαστικο για ολους μας και δειχνει ανωριμοτητα.