• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Eurovision 2025: Επιλέχθηκαν τα 12 κομμάτια

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,848
Η ώρα για το θέμα που λατρεύουμε (να μισούμε) πλησιάζει. 😄
Ανακοινώθηκαν οι 12 υποψήφιοι του ελληνικού τελικού, με το νικητή να είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας τον Μάιο στην Ελβετία. Με εξαίρεση το δίδυμο Καραφώτη/Χριστοφόρου δεν γνωρίζω κανέναν. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου στο Christmas Theater.

Τα τραγούδια που συμμετέχουν στον Εθνικό Τελικό είναι τα παρακάτω:
  1. «Lost My Way» – Andy Nicholas
  2. «Sirens» – Βαρβάρα Αργυρού
  3. «Βάλε» – Ευαγγελία
  4. «Unhurt me» – Ναυσικά Γαβριλάκη
  5. «Odyssey» – Dinamiss
  6. «Free Love» – Θάνος Λάμπρου
  7. «Elevator» – Ρίκι
  8. «Παράδεισος» – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Κώστας Καραφώτης
  9. «High Road» – Τζωρτζίνα Καλάις
  10. «Play it!» – Xannova Xan
  11. «Αστερομάτα» – Κλαυδία
  12. «Γη Μου» – Κώστας Αγέρης

Last edited:
Που και ποτέ μπορούμε να τα ακούσουμε και σε πoιο thread θα πέσει το κράξιμο προβούμε σε εποικοδομητική κριτική;
Λογικά, απ' τη στιγμή που ανακοινώθηκαν θα τα ανεβάσει σύντομα η ΕΡΤ στο site της.
Πιθανώς να ανοίξουμε ένα thread εποικοδομητικής κριτικής και ανταλλαγής απόψεων.

EDIT: Τα κομμάτια ΕΔΩ

Last edited:
ΟΚ, με εξαίρεση το κομμάτι των δύο που γνώριζα - και σε πνεύμα εποικοδομητικής κριτικής πάντα- το οποίο δεν μπορώ να το ακούσω ούτε με... υπογλώσσια, σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπή κομματάκια. Άλλα λιγότερο βέβαια και άλλα περισσότερο. Πάντως δεν άκουσα το winning material.
Συμπαθές το Free Love, που μου θύμισε διάφορα του ρουόκ παρελθόντος.
Θα δούμε και θα δείξει...

Λαθος! Τα τραγούδια είναι:
Τα τραγούδια που συμμετέχουν στον Εθνικό Τελικό είναι τα παρακάτω:
  1. «Lost My Way» – Andy Nicholas
  2. «Sirens» – Βαρβάρα Αργυρού
  3. «Βάλε» – Ευαγγελία
  4. «Unhurt me» – Ναυσικά Γαβριλάκη
  5. «Odyssey» – Dinamiss
  6. «Free Love» – Θάνος Λάμπρου
  7. «Elevator» – Ρίκι
  8. «Παράδεισος» – Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Κώστας Καραφώτης
  9. «High Road» – Τζωρτζίνα Καλάις
  10. «Play it!» – Xannova Xan
  11. «Αστερομάτα» – Κλαυδία
  12. «Γη Μου» – Κώστας Αγέρης
  13. <Ο άστεγος>- Nestoras & Terry

ΟΚ, με εξαίρεση το κομμάτι των δύο που γνώριζα - και σε πνεύμα εποικοδομητικής κριτικής πάντα- το οποίο δεν μπορώ να το ακούσω ούτε με... υπογλώσσια, σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπή κομματάκια. Άλλα λιγότερο βέβαια και άλλα περισσότερο. Πάντως δεν άκουσα το winning material.
Συμπαθές το Free Love, που μου θύμισε διάφορα του ρουόκ παρελθόντος.
Θα δούμε και θα δείξει...
Χαρά στο κουραγιο σου και εσένα....

Ιστορικά, σέβομαι τον θεσμό στον οποίο διαγωνίστηκαν ο Χατζηνάσιος, οι ΑΒΒΑ, η Μαρίζα Κωχ, η Celine Dion, ο Τέρρυ (μας) και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες. Έτσι, το μόνο ωραίο πλέον στην Eurovision είναι η ρετροσπεκτίβες που παίζονται πριν, δίνοντας την ευκαιρία να θυμηθείς τα παλιά και αγαπημένα σου euro-τράγουδα, ελληνικά και ξένα.

Έχω την εντύπωση πώς αν πάρεις ένα τυχαίο τμήμα του ενός από τα δύο κομμάτια και το βάλεις σε ένα επίσης τυχαίο σημείο του άλλου κομματιού το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!
Τί μας κρύβουν;;;
"Let the κράξιμο begin" !!!

Έχω την εντύπωση πώς αν πάρεις ένα τυχαίο τμήμα του ενός από τα δύο κομμάτια και το βάλεις σε ένα επίσης τυχαίο σημείο του άλλου κομματιού το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο!
Έχει μεγάλη δόση αλήθειας αυτό που λες. Σχεδόν όλα τα κομμάτια έχουν κάποια καλά σημεία, αλλά παράλληλα και πολύ αδιάφορα σημεία.
Όπως είπα, σε γενικές γραμμές κρίνω αξιοπρεπείς τις περισσότερες συμμετοχές, αλλά κανένα κομμάτι δεν είχε αυτό το "κάτι" που θα σε βουτήξει απ' τον γιακά στο πρώτο άκουσμα του.

"Let the κράξιμο begin" !!!
Είπαμε... Εποικοδομητική κριτική.

ΥΓ: Μα που είναι ο ειδικός γιουροβιζιονολόγος του τίμιου fomum μας κ. @cos_dr ; :unsure:

Last edited:
1) Το πρώτο στη λίστα δεν είναι άξιο λόγου.
2) Το Sirens ξεκινάει καλά σαν downtempo - trip hop αλλά στα μισά αρχίζει το μπιτ και άντε γεια από εμένα
3) Οτιναναι
4) Unhurt me, γλυκανάλατη μπαλαντιτσα, δεν πάει πουθενά
5) Odyssey, Σατι φάση, Βαλκάνια, ραπ... να δείτε που αυτό θα πάει
6) Free Love, ο Θάνος ακούει Bryan Adams, τετριμμένα πράγματα, βαριέμαι
7) Elevator, άλλο ένα παλιακο στιλ βαρετό και αυτό δεν πάει πουθενά
8) Παράδεισος, Εντεχνιλα, δεν κάνει για Eurovision αλλά από τα υπόλοιπα... καλό είναι
9) High Road, αμερικανια, αδιάφορο, προλαβαίνει να πει '' i take the high road'' 200 φορές σε 3 λεπτά οπότε για εκεί το κόβω
10) Play It!, και άλλο Σατι φάση, ρίχνουν άδειες μήπως πιάσουν γεμάτες
11) Αστερομάτα, μοιρολόι ηπειρώτικο με ηλεκτρονική μουσική και μπιτ, δεν ξέρω τι πίνουνε, η Σατι έχει κάνει μεγάλη ζημιά τελικά
12) Γη Μου, αδιάφορο, μέτριο ελαφρολαϊκό, δεν ξέρω, δεν πάει πουθενά και αυτό

Οπότε μόνο το Sirens της Βαρβάρας όπως ξεκινάει κάπως σώνει την κατάσταση, ήθελε να παιδέψουν παραπάνω το ρεφρέν

ΥΓ: Μα που είναι ο ειδικός γιουροβιζιονολόγος του τίμιου fomum μας κ. @cos_dr ; :unsure:
Εχει διακόψει τη μετάδοση γιατί τον βγάλατε στην απ έξω κλικαδόροι...

Εχει διακόψει τη μετάδοση γιατί τον βγάλατε στην απ έξω κλικαδόροι...
Αρχικά επιλέχθηκαν ο πιο επιτυχημένος τραγουδιστής με τον βετεράνο της EV. Οι λοιποί που θα πλαισιώσουν το σχήμα (αν περάσει) θα επιλεγούν από το φόρουμ.

Οπότε μόνο το Sirens της Βαρβάρας όπως ξεκινάει κάπως σώνει την κατάσταση,

Αυτο εδω λες;

Αυτο φιλε ετσι και το στειλουμε, οχι την κατασταση δεν σωνουμε, αλλα θα βουλιαξουμε ολοι μαζι. Θυμησου το original:

Ετσι οπως παει η φωτια στην Καλιφορνια, αν στειλουμε ΤΟΣΟ προφανες κλεψιμο στη eurovision, θα μας βαλουν και να τη σβησουμε και να ξαναχτισουμε ολο το hollywood λαιμαι

ΤΟΣΟ προφανες κλεψιμο στη eurovision,
Βρε και έλεγα ότι κάτι μου θυμίζει... :unsure: 😄
Και το άλλο το ρουόκ του Λάμπρου - όπως έθιξε και ο @Άγιος - θυμίζει διάφορα.

Ε, τι να κάνουμε αξιότιμα μέλη... Πλέον δεν υπάρχει "παρθενογένεση" στην τέχνη, μόνο εμφανείς... επιρροές.

Αυτο εδω λες;

Αυτο φιλε ετσι και το στειλουμε, οχι την κατασταση δεν σωνουμε, αλλα θα βουλιαξουμε ολοι μαζι. Θυμησου το original:

Ετσι οπως παει η φωτια στην Καλιφορνια, αν στειλουμε ΤΟΣΟ προφανες κλεψιμο στη eurovision, θα μας βαλουν και να τη σβησουμε και να ξαναχτισουμε ολο το hollywood λαιμαι

Εντάξει, το μέρος του κομματιού που αξίζει το σηκώσανε από εκεί... και το ρεφρέν που προσθέσανε είναι τραγικό, δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτή τη λίστα, εγκαταλείπω την προσπάθεια.

Εδώ που τα λέμε δεν θα πήγαινε έτσι και αλλιώς μια και από τον αριθμό των σχολίων στο vale φαίνεται ότι αυτό θα πάει, το οποίο κομμάτι έχω χαρακτηρίσει ως Οτιναναι... δεν έχω επαφή με την πραγματικότητα, καθόλου

Trending...

Νέα θέματα

Back