16 λεπτά πριν, cigaret13 είπε
Στο σύγχρονο τεχνολογικό ολοκληρωτισμό του δυτικού κόσμου, η EUROVISION αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο κοινωνικής συνοχής.
Η μουσική των τίτλων της κινηματογραφικής λέσχης μου λείπει μόνο.Ρε φίλε εσύ πρέπει να έχεις τον Μπακογιαννόπουλο θείο.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Λοιπόν αγαπητοί συνφορουμίτες και λοιπά... ?Εγώ θα είμαι ο τραγουδιστής. Δικαιωματικά, έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Νοιζ ως τραγουδιστής.
Άσε που εάν πάρει για δεύτερες την Ελληνοσουηδέζα my number one φίλη του θα έχουμε και τους βορειοευρωπαίους.... Κλέψιμο βέβαια αλλά στην Euro όλα επιτρέπονται!Λοιπόν αγαπητοί συνφορουμίτες και λοιπά... ?
Η θέση του τραγουδιστή εννοείται ότι ανήκει στον ένα και μοναδικό sir. Το απόλυτο lover boy (ε, λέμε τώρα) του φόρουμ, αναμφισβήτητα έχει κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία ως τραγουδιστής εδώ μέσα...
Θα τον βγάλουμε μπροστά και θα αρχίσουν οι βορειοευρωπαίες (και όχι μόνο) να μας ψηφίζουν με χέρια και με πόδια (λαίμαι) ?
Και αν παρει και τον Μαστορα και τους ΒορειοηπειρωτεςΆσε που εάν πάρει για δεύτερες την Ελληνοσουηδέζα my number one φίλη του θα έχουμε και τους βορειοευρωπαίους.... Κλέψιμο βέβαια αλλά στην Euro όλα επιτρέπονται!
Sir με έχεις εντυπωσιάσει. Δεν ήξερα ότι δουλεύεις τόσο καλά το... photoshop!
με στεναχώρησε.
Αληθινή είναι. Είχε έρθει στο πάρκο ανακύκλωσης. Τον είχαν φέρει για πρέσβυ ανακύκλωσης.Sir με έχεις εντυπωσιάσει. Δεν ήξερα ότι δουλεύεις τόσο καλά το... photoshop!
Χαχα, δεν παίζεσαι.ναι ρε Νέστορα το γεγονός είναι αληθινό αλλά γιατί έδωσες την παραποιημένη φωτό εξ αυτού?... η ορίτζιναλ είναι αυτή... ήμουν εκεί...
Προβολή συνημμένου 31200