Εγώ θα είμαι ο τραγουδιστής. Δικαιωματικά, έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Νοιζ ως τραγουδιστής.Πιστεύω ότι με Νέστορα, fusiongtr, Terry (που ξέρει και τα μονοπάτια...), gkourmoul1 και roberto30 την πρώτη θέση την έχουμε στο τσεπάκι μας. Ρόλους, όργανα, στίχοι, σύνθεση ας τα βρουν μεταξύ τους!!
Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο...
Noiz rules!
Ο Dimsonic θα αναλάβει τo χορευτικό μέρος του σόου...
Όχι, διαμαρτύρομαι!! Εγώ δικαιωματικά πρέπει να είμαι ο τραγουδιστής. Εγώ έχω την μεγαλύτερη επιτυχία και καταξίωση μάλιστα στο noiz ως τραγουδιστής.Εγώ θα είμαι ο τραγουδιστής. Δικαιωματικά, έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Νοιζ ως τραγουδιστής.
4 ώρες πριν, Jazzjoker είπε
Εμείς θα πάμε με αυτό, αν δεν το ξέρατε:
Τι να μας πεις με 2 σελίδες απαντήσεις.Όχι, διαμαρτύρομαι!! Εγώ δικαιωματικά πρέπει να είμαι ο τραγουδιστής. Εγώ έχω την μεγαλύτερη επιτυχία και καταξίωση μάλιστα στο noiz ως τραγουδιστής.
Με πολεμάνε γιατί ζηλεύουν. Κάποιοι δεν αρέσκονται στην ιδέα πως είμαι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΑΡ του noiz.Τι να μας πεις με 2 σελίδες απαντήσεις.
Παρόλο που δεν βγήκε πρώτο εγώ ψηφίζω Αμπανιμπί...και ξερό ψωμί!Ρε Τσέγκις Χαν και τα μυαλά στα κάγκελα ασούμε.
Εγώ συμφωνώ, αλλά εσύ είσαι σίγουρος..; Μήπως παίρνεις αψήφιστα την "οργή του Cos_dr (Khan)"......Αποφάσισα, lead vocals εγω, rap (με βαθειά φωνή) o @cigaret13 για τους λοιπούς μουσικούς ας αποφασίσει, μα ποιος άλλος o Eurovisάνθρωπος @Terry RoscoeBeck5.
Με τόσους λίγους followers και δη πασοκους που έχει πως να τον λάβω υπ’ όψιν. Άκου 2 σελίδες.Εγώ συμφωνώ, αλλά εσύ είσαι σίγουρος..; Μήπως παίρνεις αψήφιστα την "οργή του Cos_dr (Khan)"......
Ό καιρός γαρ εγγύς...... Ανδρουλάκης rules...Με τόσους λίγους πασοκους followers που έχει πως να τον λάβω υπ’ όψιν.
Την αοιδό την βρήκαμε-έχουμε... το άσμα σε 3 βδομάδες. Απ'ότι διάβασα στο διαδίκτυο.εμείς τι θα στείλουμε φέτος, οι Έλληνες?
ποια είναι? Δεν το έχω ψάξει.Την αοιδό την βρήκαμε-έχουμε... το άσμα σε 3 βδομάδες. Απ'ότι διάβασα στο διαδίκτυο.