Eurovision 2022.

Πιστεύω ότι με Νέστορα, fusiongtr, Terry (που ξέρει και τα μονοπάτια...), gkourmoul1 και roberto30 την πρώτη θέση την έχουμε στο τσεπάκι μας.  Ρόλους, όργανα, στίχοι, σύνθεση ας τα βρουν μεταξύ τους!!

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο...

Noiz rules!

Ο Dimsonic θα αναλάβει τo χορευτικό μέρος του σόου...
Πρόσθεσε και τον admin, έχει και αυτός μια κάποια πείρα ?

Συμπαθητικουτσικο  κομματι που αν ειχε λιγο πιο δυνατο ρεφρεν θα ηταν συμπαθητικο. 

ΥΓ: φοβερη εμπνευση το σολο, εβαλε 3 generic ασκησουλες στη σειρα να βγει το μεροκαμματο.. 

Πιστεύω ότι με Νέστορα, fusiongtr, Terry (που ξέρει και τα μονοπάτια...), gkourmoul1 και roberto30 την πρώτη θέση την έχουμε στο τσεπάκι μας.  Ρόλους, όργανα, στίχοι, σύνθεση ας τα βρουν μεταξύ τους!!

Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο...

Noiz rules!

Ο Dimsonic θα αναλάβει τo χορευτικό μέρος του σόου...
Εγώ θα είμαι ο τραγουδιστής. Δικαιωματικά, έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Νοιζ ως τραγουδιστής.

Εγώ θα είμαι ο τραγουδιστής. Δικαιωματικά, έχω τη μεγαλύτερη επιτυχία στο Νοιζ ως τραγουδιστής.
Όχι, διαμαρτύρομαι!! Εγώ δικαιωματικά πρέπει να  είμαι ο τραγουδιστής. Εγώ έχω την μεγαλύτερη επιτυχία και καταξίωση μάλιστα στο noiz ως τραγουδιστής.

Οπότε περιμένουμε ντουέτο Νέστορα με Cos-dr.... Μένει μόνο να διαχωρίσετε ποιός θα κάνει τις ψηλές!

4 ώρες πριν, Jazzjoker είπε

Εμείς θα πάμε με αυτό, αν δεν το ξέρατε:

Συμπαθητικό, τίποτα το ιδιαίτερο αλλά πολύ καλύτερο από τις προσπάθειές μας των τελευταίων χρόνων κι όχι μόνο...

Η γέφυρα δεν μ'άρεσε καθόλου...

Αυτό το κομμάτι της κοπελιάς είναι 2 ετών, βλέπω.

Άρα με άλλο τραγούδι θα διαγωνιστεί.

Προλαβαίνετε να συνθέσετε κάτι πρωτότυπο :)

Όχι, διαμαρτύρομαι!! Εγώ δικαιωματικά πρέπει να  είμαι ο τραγουδιστής. Εγώ έχω την μεγαλύτερη επιτυχία και καταξίωση μάλιστα στο noiz ως τραγουδιστής.
Τι να μας πεις με 2 σελίδες απαντήσεις.

Τι να μας πεις με 2 σελίδες απαντήσεις.
Με πολεμάνε γιατί ζηλεύουν. Κάποιοι δεν αρέσκονται στην ιδέα πως είμαι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΑΡ του noiz. 

Έχετε χάρη που έκλεισε το ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ αλλιώς θα σας έλεγα εγώ 

Το πιο ωραίο στην Eurovision είναι τα αφιερώματα στα παλιά τα χρόνια, με Μαριάννα Τόλη, με Τάνια Τσανακλίδου, με Ελπίδα αλλά και με ΑΒΒΑ (με την καταπληκτική splash/star κιθάρα! )

Ρε Τσέγκις Χαν και τα μυαλά στα κάγκελα ασούμε.

Αποφάσισα, lead vocals εγω, rap (με βαθειά φωνή) o @cigaret13 για τους λοιπούς μουσικούς ας αποφασίσει, μα ποιος άλλος o Eurovisάνθρωπος @Terry RoscoeBeck5.
Εγώ συμφωνώ, αλλά εσύ είσαι σίγουρος..; Μήπως παίρνεις αψήφιστα την "οργή του Cos_dr (Khan)"......    

Εγώ συμφωνώ, αλλά εσύ είσαι σίγουρος..; Μήπως παίρνεις αψήφιστα την "οργή του Cos_dr (Khan)"......    
Με τόσους λίγους followers και δη πασοκους που έχει πως να τον λάβω υπ’ όψιν. Άκου 2 σελίδες. 

εμείς τι θα στείλουμε φέτος, οι Έλληνες?

Την αοιδό την βρήκαμε-έχουμε... το άσμα σε 3 βδομάδες.  Απ'ότι διάβασα στο διαδίκτυο.
ποια είναι? Δεν το έχω ψάξει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back