Eurovision 2013

• Thread starter Thread starter Rene
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 25K
Superfunk είπε:
στο S.A.G.A.P.O φιλως παιζει και ο καλυτερος μπασιστής του κοσμου αμα λαχει να πουμε... ;D
Μπορεί και του υπερπέραντος. ;)

Τραγικά πράγματα...
Ενταξει ρε συ,το μακρυτερο που εχει παει στη ζωη του ο κακομοιρης ειναι μεχρι το Καρπενησι...τωρα που θα παει στη Σουηδια θα δει πως ειναι και οι ΜΗ Τουρκαλβανικες χωρες... ;D και θα αλλαξει γνωμη...

Αν και ειδικα επειδη θα παει στην πιο πολιτισμενη απο τις πολιτισμενες δυτικες χωρες μπορει να παθει και κανα χοντρο σοκ και να τον τρεχουμε τον ανθρωπο και ειναι κριμα γιατι εχει τοσο ωραιο μουστακι... ;D

Επρεπε να ειχαν κερδισει οι Γερμανοι την προηγουμενη γιουροβιζιόν  και να τον ξεκινουσαμε απο κατι πιο familiar ,το Kreuzberg στο Βερολινο με 90% Τουρκικο πληθυσμο νομιζω θα του  επεφτε ελαφρυτερο... ;D

Superfunk είπε:
στο S.A.G.A.P.O φιλως παιζει και ο καλυτερος μπασιστής του κοσμου αμα λαχει να πουμε... ;D
Μια χαρα παιδι ειναι ο μπασιστας, :P αλλα το κομματι παραμενει "ολε"... 8)

Η ζήλεια θα σας φάει καλαμπόρτζοι μουσικοί του πληκτρολογίου.

ο Αγνάθωνας και οι Casa Nausea πάνε για χρυσό ρεεεεεε

Άσε που ο Αγνάθωνας ως άντρας ντερμπετέρης και καραμπουζουκλής θα λιώσει μερικές παγοκολώνες και θα αφήσει παρακαταθήκες δεξιά κι αριστερά (τα αποτελέσματα του χρόνου).

Ελλάδα Ντούσ Πουά

(ναι, ναι, πέντε με οχτώ κομμάτια, η μία ολικής, ναι έχουμε κουπόνι, όχι γλυκό φχαριστούμε)

Ένα μεγάλο μέρος μίας πιθανής επιτυχίας στη Eurovision είναι οι επισκέψεις που κάνουν οι συμμετέχοντες στα τηλεοπτικά στούντιο (και άλλες εκδηλώσεις) των λοιπών χωρών που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Εκεί είναι που ο Σάκης είχε λαμήσει, διότι το είχε δουλέψει πολύ καλά το συγκεκριμένο κομμάτι, με κύριο (αλλά όχι μοναδικό) όπλο το ότι είναι παιδαράς.

Τώρα... ο Αγάθωνας, είμαι βέβαιος ότι θα...αναστατώσει τα Ουκρανικά ΚΑΠΗ με το θεληματικό πηγούνι του... αλλά και αν αποτύχει είναι βέβαιο ότι οι φοιτητόφατσες της μπάντας θα προκαλέσουν αθέλητους οργασμούς σε τηλεπαρουσιάστριες...

Ειδικά όταν αρχίσουν και μιλάνε (ξεμέθυστοι ελπίζω, αλλά δεν είμαι και βέβαιος) πιστεύω ότι θα ψαρώσει πολύς κόσμος.

Ερώτηση προς Σαλονικιούς : η λέξη ΕΓΝΑΤΙΑ είναι υποχρεωτικό συστατικό ΚΑΘΕ τραγουδιού που γράφεται στο νομό Θεσσαλονίκης;

Ερώτηση προς Σαλονικιούς : η λέξη ΕΓΝΑΤΙΑ είναι υποχρεωτικό συστατικό ΚΑΘΕ τραγουδιού που γράφεται στο νομό Θεσσαλονίκης;
Φιλως η λεξη ΒΑΡΔΑΡΗΣ ειναι ακομα πιο υποχρεωτικη... ;D...πιο υποχρεωτικη και απο το "κοπελιά" των εντεχνων της δεκαετιας του 90 στην Αθηνα... ;D

Παντως ειναι και λιγο ΒΛΑΚΕΣ οι διοργανωτες,αν εστελναν την Παπαριζου που ειναι και ...ντοπια.. ;D,ειναι και παιδαρου,εχει και φωναρα...το χρυσο το ειχαμε για πλακα...

Αλλα που μυαλο...το εφαγε το ΔΝΤ... ;D

trolley είπε:
...είναι βέβαιο ότι οι φοιτητόφατσες της μπάντας θα προκαλέσουν αθέλητους οργασμούς σε τηλεπαρουσιάστριες...
ωπα, κοψε κατι   ;D  ;D

Αυτο παντως με τα quilt (ή τελος παντων, τα quilt-οειδη φουστανακια) δεν το καταλαβα. Ειναι ελληνικο στοιχειο;

Superfunk είπε:
Φιλως η λεξη ΒΑΡΔΑΡΗΣ ειναι ακομα πιο υποχρεωτικη... ;D...πιο υποχρεωτικη και απο το "κοπελιά" των εντεχνων της δεκαετιας του 90 στην Αθηνα... ;D

Ένα μεγάλο μέρος μίας πιθανής επιτυχίας στη Eurovision είναι οι επισκέψεις που κάνουν οι συμμετέχοντες στα τηλεοπτικά στούντιο (και άλλες εκδηλώσεις) των λοιπών χωρών που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Εκεί είναι που ο Σάκης είχε λαμήσει, διότι το είχε δουλέψει πολύ καλά το συγκεκριμένο κομμάτι, με κύριο (αλλά όχι μοναδικό) όπλο το ότι είναι παιδαράς.

Τώρα... ο Αγάθωνας, είμαι βέβαιος ότι θα...αναστατώσει τα Ουκρανικά ΚΑΠΗ με το θεληματικό πηγούνι του... αλλά και αν αποτύχει είναι βέβαιο ότι οι φοιτητόφατσες της μπάντας θα προκαλέσουν αθέλητους οργασμούς σε τηλεπαρουσιάστριες...

Ειδικά όταν αρχίσουν και μιλάνε (ξεμέθυστοι ελπίζω, αλλά δεν είμαι και βέβαιος) πιστεύω ότι θα ψαρώσει πολύς κόσμος.

κακι-ό-τητες ! αντρουπή σας!

marmelaki είπε:
ωπα, κοψε κατι   ;D  ;D
Δεν ξέρω αν με δουλεύεις αλλά εγώ το έγραψα εννοώντας ότι πιο κοινότοπες φάτσες συμφοιτητή σε φροντιστήριο αγγλικών δεν έχω δει στη ζωή μου. Για να το πω πιο επαγγελματικά, αυτές οι φάτσες και ο τηλεοπτικός φακός, καλύτερα να μην είχαν συναντηθεί ποτέ.

Αντίθετα, το Ελενάκι, αν είχε πάει καπάκι ΑΜΕΣΩΣ μετά τη νίκη της, θα το είχε ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ στεγνά το κύπελο (με το Mambo). Αλλά τα διαπλεκόμενα επέλεξαν να στείλουμε την μις-Μιζέρια 3000 (τη Βίσση) οπότε νίκησαν οι (ομορφότεροι) τερατοειδείς.

:)

Υ.Γ. Αν δεν το έχετε καταλάβει, υποστηρίζω ότι θα κοπούμε από τον ημι-τελικό.

trolley είπε:
Δεν ξέρω αν με δουλεύεις αλλά εγώ το έγραψα εννοώντας ότι πιο κοινότοπες φάτσες συμφοιτητή σε φροντιστήριο αγγλικών δεν έχω δει στη ζωή μου. Για να το πω πιο επαγγελματικά, αυτές οι φάτσες και ο τηλεοπτικός φακός, καλύτερα να μην είχαν συναντηθεί ποτέ.

Αντίθετα, το Ελενάκι, αν είχε πάει καπάκι ΑΜΕΣΩΣ μετά τη νίκη της, θα το είχε ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ στεγνά το κύπελο (με το Mambo). Αλλά τα διαπλεκόμενα επέλεξαν να στείλουμε την μις-Μιζέρια 3000 (τη Βίσση) οπότε νίκησαν οι (ομορφότεροι) τερατοειδείς.

:)

Υ.Γ. Αν δεν το έχετε καταλάβει, υποστηρίζω ότι θα κοπούμε από τον ημι-τελικό.
Αα... ετσι πες. Νομιζα οτι το εννοουσες...  ;)

Μαζι σου all the way!

trolley είπε:
Με το ΒΖΖΖΙγκολό έπρεπε να πάει που είναι και σερφιά!  ;D ;D ;D

Παιδιά εγώ είμαι λίγο εκτός όπως φαίνεται γιατί δεν κατάλαβα καθόλου την χαρμόσυνη είδηση της χαρμόσυνης εκπομπής. Υπήρχαν κάποιοι παρουσιαστές που πήραν συνέντευξη τους νικητές και αυτοί με την σειρά τους πάρθηκαν εν συνεντεύξει από άλλες τηλέπαρουσιάστριες; Και αν ναι, αυτές ρε τις τηλεπαρουσιάστριες ποιος τις πήρε  συνέντευξη;

Επίσης.  Γιατί το όλο πράγμα ήταν τόσο υποτονικό; Σαν να παρακολουθούσες αναπαράσταση σατανιστικής τελετής όπου στο τέλος η παρθένα δεν σφαγιάζεται. Δεν καταλαβαίνω.

Δεν υπάρχει script που λένε; Η κάθε Βανδή έλεγε «ωραίο ναι ωραίο» η άλλη η χιλιόχρονη έλεγε πόσο ωραία είναι να είσαι στην Ελλάδα και ο τύπος με το ισχνό μουσάκι συνέχιζε λέγοντας «εγώ θα συνεχίσω αυτό που έλεγα πριν…» 

Θυμάμαι πρώιμες καπιταλιστικές εποχές που το κρασί έρεε άφθονο και τα παρουσιαζόμενα είχαν ακροβατικά και άλλα τέτοια νέο-τσίρκικα. Τι έγινε; Ο χορηγός μάλλον φταίει.

Θα είναι τσιφούτης. Αλλιώς δεν εξηγείται. Γάμησέ τα. Κάψανε και τις φαγάνες του Μπόμπολα. Τι να πεις.

Όσοι μικρόπνοοι και κοντόφθαλμοι από εσάς δεν μπορούν να καταλάβουν τι μπορεί να σημαίνει για τον τουρισμό μας μια απλή πρόταση "alcohol is free" στη καρδιά της Σκανδιναβίας, δεν μπορώ να τους βοηθήσω.

Θα λεγα και για τους Ρώσους και τους συν αυτώ αλλά διαπιστωμένα αυτοί επιμένουν Ελλάδα και χωρίς τη μπροσούρα.

audiokostas είπε:
Θα λεγα και για τους Ρώσους και τους συν αυτώ αλλά διαπιστωμένα αυτοί επιμένουν Ελλάδα και χωρίς τη μπροσούρα.
Αυτοί έρχονται επειδή racketeering is free.

Το μόνο θετικό της Ελληνικής συμμετοχής είναι οτι στείλαμε κάτι "διαφορετικό" για τα δικά μας δεδομένα.

Κατά τ' άλλα πρόκειται για χιλιοφορεμένο concept, συν αυτό το Βαλκανοskaλίκι που προσωπικά μου ...ερεθίζει το ΚΝΣ.

Άλλωστε πιστεύω οτι για την αποστειρωμένη Βορειοευρωπαϊκή κοινωνία, στίχοι που παραπέμπουν σε οδήγηση υπο την επίρρεια ακλοόλ είναι ...φτού κακά!

Θα μου πείς ποιός θα καταλάβει τα λόγια? Ε, θα τα εξηγήσουν. Νομίζω οι εκάστοτε speakers δίνουν πάντα μια κεντρική ιδέα πρίν παίξει το τραγούδι...

Θεωρώ οτι μέσα τους γνωρίζουν οτι πάμε απλά για χαβαλέ και οτι δύσκολα θα πιάσουμε κάποια καλή θέση. Άλλωστε και το Stairway to Heaven να στέλναμε, αν δεν έιχαν γίνει τα dealια για να διοργανώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό, πρώτη θέση δεν θα βλέπαμε. (τι? δεν το ξέρατε οτι είναι μούφα ο διαγωνισμός?)  :D

trolley είπε:
Είναι κάτι αντίστοιχο με το Σεμτέβριος των αθηναϊκών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας...  ;)

alderbody είπε:
Είναι κάτι αντίστοιχο με το Σεμτέβριος των αθηναϊκών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας...   ;)
Αρκοντεόν κλπ

marmelaki είπε:
Οκτωμβριος  ::)

(αυτο το κανει η γυναικα μου και μ' εκνευριζει  :P)
Αυτό το λένε πλέον τόσο πολλοί που τείνει να γίνει το σωστό λόγω πλειοψηφίας.

Jazzjoker είπε:
Αυτό το λένε πλέον τόσο πολλοί που τείνει να γίνει το σωστό λόγω πλειοψηφίας.
όπως και το οσο αναφορα!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back