Eurovision 2013

• Thread starter Thread starter Rene
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 25K
Ενδιαφερον θεμα! ;D

Τωρα πο φαγα μια μακαροναδα με τυρι-κιμα μπορω να πω τη γνωμη μου με καθαρο μυαλο και να τολμησω μια καθαροαιμη λαικια κριτικη.. :D

Αυτη η κοπελα η Θωμαη ειναι ισως οτι καλυτερο εχω δει στην χωρα για πιθανοτητες παγκοσμιας καριερας.

Εμφανιση,φωνη,φρεσκαδα και μια προφορα που δε φερνει σε τιποτα Ελληνιδα.

Μακαρι το κοριτσι να βρει στο δρομο του τους καταλληλους ανθρωπους.

Το κομματι για την Γιαβροβίζιον ειναι κατωτερο της αλλα και παλι ειναι το καλυτερο.

Α!Να της νοικιασουν εναν που μαθαινει κινησεις στους καλλιτεχνες  να την ξεπαρτσακλέψει λιγο στο συγκεκριμενο.

Ο αρμονιστας με την πως την λενε ειναι καλοι αλλα αργοί. :D

Η Αγγελικουλα παρ ολα τα 500 κιλα autotune και τα 1,40 ποδια,ειναι κακη σ ενα,κατω του μετριου,ψευδο-οριενταλ.Αν παει ετουτη θα πει οτι ειμαστε για νεο μνημονιο.

Ο Αγαθων,του Αγαθωνος με τους Μοστρες απλα δεν πειθουν.Και η πλακα ειναι οτι δε θα πεισουν ουτε τους Βαλκανιους...Αυτη η μοδα με τσι τρομπετες καλη ειναι αλλα καλυτερα να στελνανε κανα γκρουπ απ τ ανακατωσαρια Γρεβενων..

Φεικ.

Βγεκα ρε Αγαθωνε μονος μ ενανε μπαγλαμα να σπασεις τα ταμεια,γκοτζαμ αντρας... :D

Εγω παντως θα στελνα γιουροβιζιο τον Τζιμπουρ να τσου τρελανει ολους με τα τρεμολα του.. ;D ;D ;D ;D

Ιακωβίδης με Κόζα είναι τέλειο ρε haters!!

Respect.

Πραγματικά η Eurovision έχει φτάσει στο σημείο που δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάμματα, ούτε αυτό το ρόλο της δεν εξυπηρετεί πλέον. Ντροπή και αίσχος, δεν περιγράφω άλλο.  8)

Κοροϊδευε ρε αληταρα αλλα ειδες οτι και στα εξωτερικα εκτιμουν τα βαϊμπρατα!

freerock1974 είπε:
Με τα 1,40 ποδια,ειναι κακη
Δασκαλος πραμα ρε εκτιθεσαι και δεν ξερεις οτι τουτα τα δυο ειναι ασυμβατα? :P :P :-*

gvour είπε:
Κοροϊδευε ρε αληταρα αλλα ειδες οτι και στα εξωτερικα εκτιμουν τα βαϊμπρατα!
Για καριερα στα ξωτερικα χρειαζεσαι και τον Φουζιο,να σε βγαλει λιγο αουτ.. :D

Δασκαλος πραμα ρε εκτιθεσαι και δεν ξερεις οτι τουτα τα δυο ειναι ασυμβατα? :P :P :-*
Ειμαι ιδεολογος,φιλος. 8)

freerock1974 είπε:
1) Τωρα πο φαγα μια μακαροναδα με τυρι-κιμα...

2) Εγω παντως θα στελνα γιουροβιζιο τον Τζιμπουρ να τσου τρελανει ολους με τα τρεμολα του.. ;D ;D ;D ;D
1) Bραδυάτικα; Δεν μου λες κάνεις πρόβες για να παίζεις B.T.O.?

2)  :D

neeq είπε:
Να το διοργανωσουν ως αυθεντικό και ελληνικό.

Σε γήπεδο χωριου, με πλαστικές καρέκλες, ήχο απο τη διπλανή πολη, που θα τα φέρει με αγροτικό (ελεκτροβοις, ντινακορντ και σουρμπέτα). Διπλα απο τη σκηνή θα ψηνονται σουβλάκια και τα συγκροτηματα θα παιζουν ζωντανα, χωρις soundcheck.

Θα μοιραζεται και γίδα βραστη και ρετσινα, ενώ έξω από το γηπεδο θα εχει καντινες, μαλλι της γριάς, και εκείνο που ψαρεύεις πλαστικα παπάκια και κερδιζεις παιχνιδια.

Ετσι ΝΑΙ.

+1000 χωρίς πολλά έξοδα και με την ελληνική πινελιά που όλη η Ευρώπη θα λατρέψει.

Το λοιπόν... ως παλαίμαχος του διαγωνισμού  :P ;D ;D ;D ;D

Θωμαή- cool & ενέργεια  thumps up

Αγάθωνας Koaz Nostra- το διασκέδασα, τα παιδιά έχουν άποψη

Giorgina & Leon- ήμαρτον, όχι άλλο electronica σότο. Είμαστε τρεις δεκαετίες μετά

Αγγελική Ηλιάδη- «γάβου γάβου το σκυλί αλυχτάει στη αυλή. Ο αράπης μας» (Άγαμοι θύτες).

Nestoras είπε:
1) Bραδυάτικα; Δεν μου λες κάνεις πρόβες για να παίζεις B.T.O.?

2)  :D
;D ;D ;D

Ι aint thrown nothing yet.

Κριση εχουμε.Να τα πετουσα?

Αφου με φωναζανε μια ωρα απ την κατσαρολα.

Τωρα μαλιστα που ειδα τη Θωμαη,με φωναζουν δυο μηλα και μια μπανανα απ τη φρουτιερα.. ;D

Όταν 'μιλούν οι βετεράνοι.
;D ;D ;D

Ρε συ Τερρυ,αυτο το ''Αλκοχολ ιζ φρη''σαν στιχος απτο πουθενα αγγλιστι, εμενα δε μου βγαζει αποψη αλλα κατοψη...

Προς πανταχού στενόμυαλους: Τα φετινά υποψήφια τραγούδια για την eurovision είναι ΓΑΜΑΤΑ!!! (εκτός της Ηλιάδη). Το ότι δεν ταιριάζουν και πολύ με τον θεσμό και το ότι ο θεσμός είναι ΓΤΠ είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΑΣ...

freerock1974 είπε:
;D ;D ;D

Ρε συ Τερρυ,αυτο το ''Αλκοχολ ιζ φρη''σαν στιχος απτο πουθενα αγγλιστι, εμενα δε μου βγαζει αποψη αλλα κατοψη...
;D ;D ;D

Και αυτό είναι το μεγαλείο του  ;D ;D ;D ;D

Πάντως το ύφος μου θυμίζει εκείνους τους εξαιρετικούς τούρκους- τους Αθήνα- που βάραγαν ένα βαρβάτο σκα.

Και στο λέει ο... βετεράνος  :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Να πω κ γω τις χαζομάρες μου... :P

Το πρώτο δε με έπεισε ΚΑΘΟΛΟΥ. Σαν να έκατσε κάποιος και να πήρε ένα σκόρπιο στοιχείο από δώ άλλα τρία από κει, άντε να φτιάξουμε ένα μοντέρνο swing. Χαρακτήρας μηδέν δε μου άφησε τίποτα. Η τύπισσα παρόλαυτα έχει πολύ καλή φωνή και μακάρι να την ακούμε από δω και πέρα.

Το δεύτερο έχει τις καλές του στιγμές σαν κομμάτι, αν και 2-3 φορές είπα τώρα θα έρθει η κορύφωση και θα απογειωθεί το τραγούδι, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Η φωνή της κοπέλας βέβαια είναι σαγόνι στο πάτωμα, κανονικότατα.

Την Ηλιάδη την περίμενα χειρότερη ομολογώ. Το κομμάτι χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, χαζοακούγεται. Και η ίδια κάθε άλλο παρά χαζοβλέπεται...(μάλλον τελικά αυτό είναι το σωστό ρήμα, την κοιτάς σαν χαζός  ;D)

Αγάθωνας και koza mostra μ'αρεσαν. Ρυθμός, ζωντάνια, σχεδόν το απόλαυσα. Ένα καλύτερο ρεφρέν να'χε...

Θα μιλήσω πολύ σοβαρά τώρα.

Τον θυμάστε τον Johnny Logan?

Μία στο τόσο, πάνε καλά κάποιες μπαλάντες, σε αντίθεση με τα νταχτιρντί κομμάτια.

Αν (λέω εγώ τώρα) στέλναμε τον Σταύρο με το Butterfly (με διαφορετική ενορχήστρωση, strings κλπ), ως έναν ευαίσθητο τροβαδούρο (με το ανάλογο look βέβαια, το οποίο θα επιμεληθεί ο Lakis), θεωρώ ότι τουλάχιστον η τετράδα ήταν σίγουρη.

Ξαναλέω, μιλάω σοβαρά.

freerock1974 είπε:
1)Ι aint thrown nothing yet.

2)Ρε συ Τερρυ,αυτο το ''Αλκοχολ ιζ φρη''σαν στιχος απτο πουθενα αγγλιστι, εμενα δε μου βγαζει αποψη αλλα κατοψη...
1) ;)

2) Αυτό αγόρι μου είναι το σύγχρονο "Ψωμί, παιδεία, ελευθερία", πως και δεν το 'πιασες. ???

fusiongtr είπε:
Θα μιλήσω πολύ σοβαρά τώρα.

Τον θυμάστε τον Johnny Logan?
Αυτός δεν είναι ο π@π@ρ@ς που έβαλε φόρο στα ακίνητα;

(Πως γίνεται σώβρ@κο η συζήτηση)  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

το 2 μαρεσει και λιγο το 3 ωραιο ως μουσικη παραγωγη και ως εκει  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάντως το ύφος μου θυμίζει εκείνους τους εξαιρετικούς τούρκους- τους Αθήνα- που βάραγαν ένα βαρβάτο σκα.
Αυτοί ήταν γ@μάτοι.

Να κόψεις τα τσίπουρα. >:(

fusiongtr είπε:
Αν (λέω εγώ τώρα) στέλναμε τον Σταύρο με το Butterfly (με διαφορετική ενορχήστρωση, strings κλπ), ως έναν ευαίσθητο τροβαδούρο (με το ανάλογο look βέβαια, το οποίο θα επιμεληθεί ο Lakis), θεωρώ ότι τουλάχιστον η τετράδα ήταν σίγουρη.

Ξαναλέω, μιλάω σοβαρά.
Εγω χωρις Τζιμπουρ γιουροβιζιον δεν μπαω.Και μιλαω σοβαρα. ;D ;D ;D ;D

:-*

2) Αυτό αγόρι μου είναι το σύγχρονο "Ψωμί, παιδεία, ελευθερία", πως και δεν το 'πιασες. ???
Το πιασα αλλα κανω την παλαβη γιατι δεν αντεχω αλλη μεταπολιτευση... ;D

Εγώ σας τα έλεγα αλλά αγρόν αγοράζατε  ;D

Νοιζόμπαντα- είχαμε Νέστορα, Όντιο, Μοντελοξάδερφο Τζαζτζόκερ, ΛάΚη- όλους τους πρίτιμπόιδες. Οι Ευρωπαίες θα τους ψήφιζαν δαγκωτό...  8)

Αλλά μας έφαγε η τέχνη... και ο αχαΐρευτος ο Μάραθον που όλοι οι σπόνσορες που θα μας έβρισκε μπήκαν φυλακή για χρέη...  ;D

Πόρκα μιζέρια    :D    

@Sir η τέχνη θέλει τσίπουρα φίλος  ;D ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back