- Πόντοι
- 118
Τραντε αγαπητο μου παιδι, η κοπελα εδω που εβαλε ο δασκαλος της ενα βιντεο αν προσεξες παιζει με μια κιθαρα των 4000 ευρω.Περιμένω να ακούσω κάνα κλιπάκι σου, να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος, γιατί όλοι στο πληκτρολόγιο είμαστε βαρύμαγκες και ασήκωτοι.
Εδω και καποιες μερες μπηκε ενα παιδακι που ειχε μια σκουεαρ και ζητουσε γνωμη για μια καλη κιθαρα. Του την πεσατε ολοι με πρωτη την αφεντια σου και επειδη δεν ειχε καλο ενισχυτη (κατα την ανεπαρκη θεωρηση σας στο θεμα) το πεισατε να παρει εναν κατανα αν δεν κανω λαθος (μη χεσω τον ενισχυτη) αντι για μια καινουρια και ακριβη κιθαρα.
Χωρις να υπολογισετε οτι το παιδι κιθαρα θελει να μαθει και οχι ενισχυτη.
Υπ οψιν δε οτι με μια καλη κιθαρα ενας αρχαριος μαθαινει στο μισο χρονο απο οτι με ενα παλιοκιθαρο.
Θα μπορουσατε να του προτεινετε να παρει δυο πεταλια, τα οποια οταν θα πουλαγε καποτε τον ενισχυτη θα του μενανε
Που ακριβως μελετας ενορχηστρωση ρε μπιλακο?? Μελετη ενορχηστρωσης κανουμε μονο οταν παρουμε ολα τα πτυχια της μουσικης και παμε στο τελευταιο...στη φουγκα....ενορχηστρωτης γινεσαι μονο οταν περασεις το φουγκα και πλεον θεωρεισαι μαεστρος συμφωνικης ορχηστρας.Θα μείνω μόνο στο ότι άλλο είναι το "μελετάω ενορχήστρωση" και άλλο το "είμαι ενορχηστρωτής".
Στο ιντερνετ μελετας ενορχηστρωση και πιστευεις οτι καλυπτεσαι??? Η νομιζεις οτι ενορχηστρωση ειναι να κανεις δυο δευτερες φωνες και να ριξεις και μια εβδομη στα ακορτα σου.
Και επειδη εισαι και μοντερατορας στο φορο πρεπει να εισαι σοβαρος να λες τη γνωμη σου σε οτι ακριβως ρωτασε και να μην παραπλανεις με διαφορες παπαριες τυπου composition/orchestration courses.
Να μην προκαλεις δε με φρασεις του τυπου....βαρυμαγκες....ασηκωτοι.
ΥΓ
Εσυ τελειωσες το σχολειο και δεν ησουν καλος στα γραμματα και σε εστειλε η μητερα σου στην Ολλανδια και εγινες και δω μοντερατορας με τα χρυσα ψαλιδια
Εμενα δυο παιδια μου ηταν καλα στα γραμματα και ο ενας ειναι ειδικευομενος γιατρος αναισθησιολογος στον Ερυθρο Σταυρο, και ο αλλος ειδικευομενος χειρουργος ορθοπεδικος στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο στα Γιαννενα και ο καλυτερος μπασιστας των Ιωαννινων.
Στα γραφω αυτα μην φανταστεις οτι ειμαστε τιποτε αναγωγοι βαρυμαγκες αναγωγοι αλητες, αλλα οπως προειπα ζοχαδιαζομαι με τις παπαριες.