- Πόντοι
- 18
...ποιος την εχει? εντυπωσεις? ανετη ? χαμηλο action ? all around axe ? Βοηθηστε γιατι ειναι η επομενη μου αγορα...
thanx
thanx
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ibanezas1980 είπε:...ποιος την εχει? εντυπωσεις? ανετη ? χαμηλο action ? all around axe ? Βοηθηστε γιατι ειναι η επομενη μου αγορα...
thanx
δοκίμασα μία, πριν 3 χρόνια.....μου φάνηκε ΦΟΒΕΡΗ! ελαφριά, καλή κατασκευή, καλό playability. ελπίζω μόνο να είναι όλες ετσι!ibanezas1980 είπε:...ποιος την εχει? εντυπωσεις? ανετη ? χαμηλο action ? all around axe ? Βοηθηστε γιατι ειναι η επομενη μου αγορα...
thanx
alexisgt είπε:freddy, με τι την "πάτησες"..?
το ίδιο ακριβώς με μέναfreddy692000 είπε:Με μια IBANEZ που τελικα καταλαβα οτι δεν μπορω να σταυρωσω νοτα με τετοιο μπρατσο και ταστιερα.Λεω σε ενα φιλο μου ελα ρε τι κανει η ibanez σου με την μπαοταστιερα??? εχει και εκεινος την ιδια που πουλησα.
Αλλα αλλους τους βολεθει απιστευτα εμενα με τπτ.
Αυτό δεν είναι αλήθεια...Υπάρχουν και εκδόσεις με Seymour Duncan.sentenced είπε:δεν μπορω να σου απαντησω στο θεμα ανετη,action κλπ γιατι ειναι υποκειμενικο ζητημα,αυτο ομως που μπορω να σου πω ειναι οτι δεν ειναι all around κιθαρα.Εστιαζει περισσοτερο σε πιο σκληρα παιξιματα.Αλλα αυτο εχει να κανει κατα βαση με τους ΕΜG.
επειδη ο φιλος δεν το διευκρυνησε φανταστηκα οτι ενοουσε το μοντελο με τους EMG που θεωρειται η ''κλασσικη'' ,αν μπορουμε να το πουμε ετσι,εκδοχη της eclipse.To μοντελο με τους Duncan δεν το εχω ακουσει αλλα τυχαινει να εχω μια les paul studio με jazz/jb σετ και επειδη τα specs των 2 κιθαρων μοιαζουν χοντρικα,μπορω να πω οτι ειναι πολυ (και σε πολλα πραγματα) διαφορετικος ο ηχος που παιρνεις απο τους Duncan οποτε μονο με τα δικα του αυτια μπορει να κρινει τι απο τα 2 τον ικανοποιειjanick είπε:Αυτό δεν είναι αλήθεια...Υπάρχουν και εκδόσεις με Seymour Duncan.
Αλλά τα μοντέλα με EMG πράγματι μόνο για σκληρά παιξίματα είναι \m/