news Ερώτηση για ηλεκτρική κιθάρα

DelRey

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Καλησπέρα. Έχω ξεκινήσει ηλεκτρική κιθάρα εδώ και λίγους μήνες (6) . Επειδή δεν τραγουδάω καθόλου δεν με βολεύουν οι συγχορδίες τόσο , προτιμώ τις ταμπλατουρες που έχουν έχουν αποτέλεσμα μελωδίας. Μου έχει φτιάξει ο καθηγητής μια ταμπλατουρα από ένα αγαπημένο τραγούδι αλλά τώρα που θα σταματήσουν τα μαθήματα λόγω καλοκαιριού δεν ξέρω που να βρω αντίστοιχες. Έχω ψάξει σε songsterr κλπ αλλά δεν έχω βρει αυτό που θέλω

Μπορείς να τσεκάρεις εδω

Το είχα δεί αλλά θέλει να πληρώσεις νομίζω 🥲

Το είχα δεί αλλά θέλει να πληρώσεις νομίζω 🥲
Νομίζω αν τα ανοίξεις στον browser και όχι στο app του ultimate guitar, δεν σου ζητάει να πληρώσεις...

Αν δε σε πειράζει το YouTube (σταμάτα-ξεκίνα) κοίτα :mr tabs, Jose churruca, Guillaume vrac ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Καλές ταμπλατουρες. Όρεξη να έχεις. Καλά παιξιματα.

''...Επειδή δεν τραγουδάω καθόλου δεν με βολεύουν οι συγχορδίες τόσο , προτιμώ τις ταμπλατουρες που έχουν έχουν αποτέλεσμα μελωδίας. '' ...
Τί δεξιοτεχικός τρόπος να πεις ότι προσπαθείς να παρακάμψεις τον τραγουδιστή altogether, ώστε να παίξεις ΚΑΙ το μέρος του με την κιθάρα? Ποιός καρεόλης ψωνισμένος τραγουδισταράς σε πλήγωσε παληκάρι μου?...

''...Επειδή δεν τραγουδάω καθόλου δεν με βολεύουν οι συγχορδίες τόσο , προτιμώ τις ταμπλατουρες που έχουν έχουν αποτέλεσμα μελωδίας. '' ...
Τί δεξιοτεχικός τρόπος να πεις ότι προσπαθείς να παρακάμψεις τον τραγουδιστή altogether, ώστε να παίξεις ΚΑΙ το μέρος του με την κιθάρα? Ποιός καρεόλης ψωνισμένος τραγουδισταράς σε πλήγωσε παληκάρι μου?...
What ? Απλά δεν έχω κάποιον που να τραγουδάει 😳

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back