Τι έγινε...σου είπε?audiokostas είπε:Κάτσε δυο λεπτά να τον πάρω τηλέφωνο...........
H Ελευθεροτυπια το εγραψε?marathon είπε:μόλις διάβασα στην Ελευθεροτυπία ότι τον Οκτώβριο έρχεται ο Eric στο Ηρώδειο. Ξέρει κανείς τίποτα?
Vintager είπε:Eric Clapton, Donald Duck Dunn, Albert Lee;
Μερικοί άνθρωποι θα πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί!
Λίγο άργα με έκανε η μάνα μου...
Αν έρθει τώρα πόσο θα παίξει ..1 ώρα..? δεν θα το φάει το 3 ωρο...?..λέω γω τώρα...Ναι , τοτε ηταν , που επαιζαν οι ατιμοι 2,5-3 ωρες ασταματητα , χωρις ουτε ενα διαλειμμα....
Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν John Mayall, Albert Collins, Buddy Guy, αρχές δεκαετίας '90, ή τέλος δεκαετίας '80. Με τον Master of the tele να έχει προβληματα με τον ενισχυτή του.NicolasAth72 είπε:ρε παιδια ποτε ειχαν ερθει Buddy Guy, Albert Lee και καποιος γνωστος bluesman ακομη, στην Αλεξάνδρας?? ποιος θυμαται ?
και ο John Mayall με εναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Coco Montoya με σουπερ παιξιμο και σουπερ ηχο ενω ο Buddy Guy (που ηταν και καλα το αστερι, τελευταιος) με εκανε στην αρχη να βαρεθω και μετα τελικα να σηκωθω και να φυγω. Πρεπει να ηταν 1991Nestoras είπε:Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν John Mayall, Albert Collins, Buddy Guy, αρχές δεκαετίας '90, ή τέλος δεκαετίας '80. Με τον Master of the tele να έχει προβληματα με τον ενισχυτή του.
Αν εξαιρέσουμε την συνύπαρξη του με τον τεράστιο Junior Wells, ποτέ δεν ξετρελλάθηκα με αυτόν τον κιθαρίστα.....playloud είπε:.......ενω ο Buddy Guy (που ηταν και καλα το αστερι, τελευταιος) με εκανε στην αρχη να βαρεθω και μετα τελικα να σηκωθω και να φυγω. Πρεπει να ηταν 1991