• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Εric Claptοn στο Ηρώδειο?

marathon

Κλικαδόρος
Πόντοι
398
μόλις διάβασα στην Ελευθεροτυπία ότι τον Οκτώβριο έρχεται ο Eric στο Ηρώδειο. Ξέρει κανείς τίποτα?

Μου τα μάσαγε πολύ και όπως είμαι και καζάνι απ΄τη δουλειά, του τα χωσα του άσχετου, του κουλού, του μονοπήνιου και μου το κλεισε. Εμένα !! Ποιός; ο Κλαπτονάκης.

Ασε θα τον πάρω αύριο και να δεις τι έχει να γίνει....... του Budokan.

Στο φινάλε αν δεν έρθει αυτός σιγά μη χάσει η Βενετιά βελόνι.

Θα παίξω γω. Χα !

παιδες

μολις μιλησα μαζι του...

ειναι οκ το παληκαρι και μου ζητησε να τον εξυπηρετησω.

...να του δωσω μια Τσεχα και μια Κινεζα για το live... ;D

marathon είπε:
μόλις διάβασα στην Ελευθεροτυπία ότι τον Οκτώβριο έρχεται ο Eric στο Ηρώδειο. Ξέρει κανείς τίποτα?
H Ελευθεροτυπια το εγραψε?

Καλα, οσο ηρθε και ο Ερντογαν (εχω το συλλεκτικο φυλλο του "Βηματος" μιας και εδω στη Ροδο, δεν προλαβαν να καλυψουν το ρεζιλικι).

Παντως τον Clapton τον ειδαμε στο ΣΠορτινγκ "τοτε" με Donald "Duck" Dunn μπασσο (τσεχικο) και Albert Lee 2η κιθαρα (κινεζικη) :)

Κααααλος ηταν. Τοτε επαιζε ακομη με τη Νο1

δεν θυμαμαι ακριβως χρονολογια, ειμαι και μεγαλος ανθρωπος. Παντως ηταν αυτη που και καλα ακυρωθηκε επειδη ειχαν βγαλει πιο πολλα εισητηρια και κανα 3ωρο πριν την αμολησαν κι οποιος προλαβε προλαβε.

Με την ψυχη στο στομα πηγαμε

Ναι , τοτε ηταν , που επαιζαν οι ατιμοι 2,5-3 ωρες ασταματητα , χωρις ουτε ενα διαλειμμα....

Εμενα παντως ο Albert Lee μου εχει μεινει απο τοτε (κι ας τον εχω ξαναδει στη ΣΟυηδια).

Οντως τρομερη συναυλια και ΤΡΟΜΕΡΗ μπαντα

Eric Clapton, Donald Duck Dunn, Albert Lee;

Μερικοί άνθρωποι θα πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί!

Λίγο άργα με έκανε η μάνα μου...

Vintager είπε:
Eric Clapton, Donald Duck Dunn, Albert Lee;

Μερικοί άνθρωποι θα πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί!

Λίγο άργα με έκανε η μάνα μου...

Ναι ρε φίλε ,όχι πολλά 6-7 χρονάκια ,ίσα να'χει πήξει λίγο ....

Εδώ θυμάμαι Clash στο καλιμάρμαρο ,τους άκουγα απο το μπαλκόνι..που να'ξερα τι έχανα ,τι γίνεται ..? έλεγα ,περνάγαν και τα πανκιά απε κάτου ,μπαμπά ,λέω ,να πάω να δώ ? , Εφαγα ένα ξερό όχι και ησύχασα για καμιά 10ρια χρόνια.

Ναι , τοτε ηταν , που επαιζαν οι ατιμοι 2,5-3 ωρες ασταματητα , χωρις ουτε ενα διαλειμμα....
Αν έρθει τώρα πόσο θα παίξει ..1 ώρα..? δεν θα το φάει το 3 ωρο...?..λέω γω τώρα...

ρε παιδια ποτε ειχαν ερθει Buddy Guy, Albert Lee και καποιος γνωστος bluesman ακομη, στην Αλεξάνδρας?? ποιος θυμαται ?  :)

NicolasAth72 είπε:
ρε παιδια ποτε ειχαν ερθει Buddy Guy, Albert Lee και καποιος γνωστος bluesman ακομη, στην Αλεξάνδρας?? ποιος θυμαται ?  :)
Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν John Mayall, Albert Collins, Buddy Guy, αρχές δεκαετίας '90, ή τέλος δεκαετίας '80. Με τον Master of the tele να έχει προβληματα με τον ενισχυτή του.

Προχτες που τα λεγαμε με τον Solomon Burks στο φεστιβαλ μου ειπε οτι εχει στραβωσει ο Ερικ με την μεσογειο και ειδικοτερα με τα βαλκανια γιατι δεν του στελνει ο Bach την Τσεχα που θελει για συναυλιες λογο μεγαλης αποστασης και αβεβαιης παραλαβης του οργανου.

Επειδη τωρα ξερει οτι ολοι μας εδω εχουμε απο μια δυο Τσεχο-κινεζες στα σταντ νοιωθει μειονεκτικα οποτε δε τον βλεπω να ερχεται........

Nestoras είπε:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν John Mayall, Albert Collins, Buddy Guy, αρχές δεκαετίας '90, ή τέλος δεκαετίας '80. Με τον Master of the tele να έχει προβληματα με τον ενισχυτή του.
και ο John Mayall με εναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Coco Montoya με σουπερ παιξιμο και σουπερ ηχο ενω ο Buddy Guy (που ηταν και καλα το αστερι, τελευταιος) με εκανε στην αρχη να βαρεθω και μετα τελικα να σηκωθω και να φυγω. Πρεπει να ηταν 1991

playloud είπε:
.......ενω ο Buddy Guy (που ηταν και καλα το αστερι, τελευταιος) με εκανε στην αρχη να βαρεθω και μετα τελικα να σηκωθω και να φυγω. Πρεπει να ηταν 1991
Αν εξαιρέσουμε την συνύπαρξη του με τον τεράστιο Junior Wells, ποτέ δεν ξετρελλάθηκα με αυτόν τον κιθαρίστα.....

Clapton....

Clash....

Rory Gallagher στη Φιλαδελφεια

Eric Burdon στο Παλλας

Pink Floyd......

Cure στο Καλλιμαρμαρο

Mayall.....

Stones.......

Peter Green.......

κι ενα καρο αλλοι......

Everything is fine , but I can't find my mind........

FUCKING  MEMORABILLIA

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back