Επιτέλους... ήρθε η Tele!!!

kwstas79 είπε:
Τρύπα ναναι κι ότι ναναι Vrass.

Γιαυτό οι Gibson είναι οι καλύτερες κιθάρες του σύμπαντος, επειδή δεν χρειάζονται χαρτάκια, και το μόνο χαρτί που θα χρειαστείς αν πάρεις μια Gibson θα είναι μια ντουζίνα χαρτιά υγείας από τα απαλά του Lidl (για ευαίσθητα οπίσθια) επειδή θα χεστείς από την χαρά σου που θα είσαι ο πανευτυχής κάτοχος μιας Gibson, ενός απίστευτου ηλεκτρικού όργανου φτιαγμένου με μεράκι από μια εταιρεια-θρύλος (βαζελάκια σας περιμένουμε το ΣΚ), τέλος.

Και πολύ από το άλλο... χαρτί χρειάζεται! Το... μαρούλι ντε!!!

Να τα λέμε όλα! Ενώ εμείς με τα LEGO μας...  ;)

Ειναι εξαιρετικες αυτες οι φτηνες SQUIER,βαλε πανω και ενα σετακι μαγνητες απο GFS και θα εχεις μια σουπερ τελε σε αστεια τιμη...

Οι χορδες περνανε πανευκολα στην toploader γεφυρα χωρις...χαρτακια και τετοιες τρελλες...απλα ΠΡΙΝ τις περασεις θα λυγιζεις την ακρη της χορδης 60 μοιρες περιπου και ετσι θα περναει αερα και μεσα απο τη  τρυπα του Plate και μεσα απο το σελλακι... ;) 

Αντρέα καλορίζικη! Ελπίζω με τον καιρό να αποκτήσεις και εφέ της προκοπής... ;D :P 8)

Να υποθέση ότι σε πρώτη ευκαιρία θα έχουμε την...μάχη των δύο κόσμων; ;D ;D

Earendil είπε:
Αντρέα καλορίζικη! Ελπίζω με τον καιρό να αποκτήσεις και εφέ της προκοπής... ;D :P 8)
Να 'σαι καλά αγόρι κι όσο για τα εφφέ... πετάει το μηχανάκι!!! ;D ;)

Να υποθέση ότι σε πρώτη ευκαιρία θα έχουμε την...μάχη των δύο κόσμων; ;D ;D
Όποτε θέλεις, αρκεί να φέρεις κι έναν κιθαρίστα σε περίπτωση που έχεις δώσει όρκο πίστης στον ταύρο... :P ;D

[move]ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ. ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΧΩ.[/move]

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mεγειες Αλχημιστα...

Αχ και έλεγα να τσιμπήσω και εγώ μια τέτοια ,να έχω tele βρε αδερφε, αλλά θα πρέπει να φύγει η cort x2 και δε μπορώ, έχει συναισθηματική αξία.

Θα περιμένω για αυτή(black korina,τι κουφαμαρα...)

http://cgi.ebay.com/Witkowski-T-Custom-BK-electric-guitar_W0QQitemZ360010536246QQihZ023QQcategoryZ2384QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Αναμένουμε κλιπς

Καλοριζικο το κιθαρονι.

Δεν μπορω να καταλαβω πως σου το επετρεψα αυτο...... ;D

Αντε και καλες ΚατσονοΔισολιες !!!!

Καλόπαιχτη η tele!

Αλλά ρε παιδιά μου φαίνεται ότι κυκλοφορεί ιος τελευταία με τις tele. Χάθηκε να πάρετε καμιά άλλη "κλασική" και "δοκιμασμένη" συνταγή όπως αυτές:

paintedV2.jpg

crucified_barbara_16.jpg

carina_dahl_257635a.jpg

Πόσοι έχετε ρίξει γκόμενες με tele χωρίς να τις βάλετε τρικλοποδιά με το "παχιό" μπράτσο που λέει και ο SF?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;)

Ρε συ jase μη τα πετάς έτσι με την απόλυτη κιθάρα όλων των εποχών (gibson V, όχι μια οποιοδήποτε gibson έτσι; )

Jasemeister είπε:
Πόσοι έχετε ρίξει γκόμενες με tele χωρίς να τις βάλετε τρικλοποδιά με το "παχιό" μπράτσο που λέει και ο SF?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;)
Παραθέτω τον κύριο στην παρακάτω φωτό που έχει κάνει το άθλημα επιστήμη και I rest my case:

KR_SUNBURST_big.jpg

Superfunk είπε:
Μάλλον αυτός με έπεισε περισσότερο αλλά εδώ που τα λέμε μάλλον δεν οφείλεται στην tele αλλά στο...purple mojo!  :D 8)

Την πηρε και ενας φιλος πριν λιγες μερες, επαιξα μαζι της και οντως ειναι παρα πολυ καλη και τσαμπα!!! Ενα σετακι GFS και πεταει!

Το μονο που με χαλαει ειναι το μπρατσο και το φινιρισμα του!

diskolos1 είπε:
Με γεια! Κούκλα!
Να 'σαι καλά μέγιστε, thanks a lot! Δεν είναι σαν αυτή που περιμένεις βέβαια αλλά τη δουλειά της θα την κάνει... ;D

Με γεια Αλχημιστή! Πολύ γκαλό το εργκαλείο σου....

kwstas79 είπε:
βαζελάκια σας περιμένουμε το ΣΚ

Τα λόγια του Κώστα είναι σοφά. Τελλοςςςς....
πολύ σοφά θα έλεγα.....

Μεγειές, μεγειές! Την έχω κι εγώ αυτήν την κιθάρα εδώ και ένα χρόνο και τις έχω αλλάξει τους μαγνήτες σε Fender '52 και τα ποτενσιόμετρα. Η κιθάρα είναι αρκετά καλή και δεδομένης της αξίας της είναι ακόμα καλύτερη! Προσωπικά με έχει σώσει και από μια πτώση που είχα με το μηχανάκι καθώς την είχα στην πλάτη και σερνόμουνα στο δρόμο ανάσκελα, πάνω στην κιθάρα και δεν έπαθα απολύτως τίποτα! Αυτή απέκτησε δύο γδαρσιματάρες στο σώμα και τιποτα άλλο! ;D

Έγινε τρελή vintagia! Είναι "σκυλί" και "άτρωτη"! Είναι τέλε! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back