Φίλως σκέψου καλά πριν αποφασίσεις, στη δική μας κυβέρνηση, υπό τον βεζύρη με τη μοναδική λάμψη, θα γίνεις υπουργός Ξσυλίας και θρησκευμάτων, μόνο αφτό σε λέω τπτ άλλοSuperfunk είπε:εμενα μου ειπε οτι θα με διορισει επιτηρητη ξαπλωστρων σε ΔΗΜΟΣΙΑ παραλια με γραμμωμενες 19χρονες καλλονες με μισΤο 23.000 ΕΥΡΩ/ΜΕΡΑ....ΦΥΣΙΚΑ και θα τον ψηφισω.ΥΓ όλοι μαζί να διώξουμε το τύραννο και να βάλουμε τον ''Ανθρωπα με τη μοναδική λάμψη'' στη θέση του, βεζύρη.
μονο οι βλακες,οι πλουσιοι και οι απατεωνες μπλεκουν με την πολιτικη φιλως και εγω δεν ειμαι τιποτα απο αυτα τα 3...ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ λοιπον και ξερο ...παντεσπανι...Φίλως σκέψου καλά πριν αποφασίσεις, στη δική μας κυβέρνηση, υπό τον βεζύρη με τη μοναδική λάμψη, θα γίνεις υπουργός Ξσυλίας και θρησκευμάτων, μόνο αφτό σε λέω τπτ άλλο
Ώστε λοιπόν το αποφάσισες, θα γίνεις ΔΥ ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ λοιπον και ξερο ...παντεσπανι...Φίλως σκέψου καλά πριν αποφασίσεις, στη δική μας κυβέρνηση, υπό τον βεζύρη με τη μοναδική λάμψη, θα γίνεις υπουργός Ξσυλίας και θρησκευμάτων, μόνο αφτό σε λέω τπτ άλλο
Φίλος αν ο δικός μας τύραννος του έταξε τα παραπάνω, ανακαλώ πάραυτα ότι είπα για το μαχόγκανι...samy paraga είπε:Φίλως σκέψου καλά πριν αποφασίσεις, στη δική μας κυβέρνηση, υπό τον βεζύρη με τη μοναδική λάμψη, θα γίνεις υπουργός Ξσυλίας και θρησκευμάτων, μόνο αφτό σε λέω τπτ άλλο
...λίγο απατεώνας είσαι... ;D ;DSuperfunk είπε:μονο οι βλακες,οι πλουσιοι και οι απατεωνες μπλεκουν με την πολιτικη φιλως και εγω δεν ειμαι τιποτα απο αυτα τα 3...ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ λοιπον και ξερο ...παντεσπανι...
Βρηκες και εσυ τον...απατεωνα..... :'(.....πρεπει να εχω πληρωσει τα τελευταια 20 χρονια...τα μισΤα τουλαχιστον 50.000 ...επιτηρητων ξαπλωστρας στο δημοσιο σε φορους.......λίγο απατεώνας είσαι...
ε να μη φαω και εγω λιγο παντεσπανι τωρα στα γεραματα? ;DΏστε λοιπόν το αποφάσισες, θα γίνεις ΔΥ
γι αυτό σε λέω απατεώνα...έπρεπε να έχεις πληρώσει ΟΛΑ και όχι τα μισά ;D ;DSuperfunk είπε:...τα μισΤα τουλαχιστον 50.000 ...επιτηρητων
Έλα ρε συ, μην παραπληροφορείς τον κόσμο... Μια απλή φυτεία tilia tomentosa ήταν. Παρεξήγησης... ;Dsamy paraga είπε:Μόλις μας έφτασε η είδηση από το αστυνομικό ρεπορτάζ που λέει πως συνελήφθει ο γνωστός μουσικός Τέρης-Παρτέρης μετά από έφοδο παρουσία εισαγγελέα στην οικία του όπου είχε φυτεία αγριοπασατεμπιάς την οποία λαθραία υλοτομούσε και πούλαγε σε ανυπσίαστους οργανοποιούς.
Ήδη οδηγείται στη ΓΑΔΑ συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής, νεώτερα με όλες τις εξελίξεις στο καυφτό αφτό θέμα σε λίγο
ΟΛΑ τα πληρωνεις ΕΣΥ..που εχεις και...πισινα (αρα εισαι και ΠΛΟΥΣΙΟΣ) ....οποτε εισαι απλα ΒΛΑΚΑΣ.... ;D....αντε καλο υπουργιλικι.... ;Dγι αυτό σε λέω απατεώνα...έπρεπε να έχεις πληρώσει ΟΛΑ και όχι τα μισά
Κι όμως βρε συ Παρτέρημ. Ενα πρετσίζιον μαχογκάνι με έβενο στο μπράτσο, θα το θελα να το δοκιμάσω.Terry RoscoeBeck5 είπε:Κάτω το μαχόγκανι του μεταλλά ;D
Κωστάκη μ, αυτά είναι ξωτικά ξσύλα και είναι επικίνδυνα πράγματα. Μπορεί να σε δώσει στην αντιξσυλοτρομακρατική ου Παράγκας για να εισπράξει την αμοιβή...audiokostas είπε:Κι όμως βρε συ Παρτέρημ. Ενα πρετσίζιον μαχογκάνι με έβενο στο μπράτσο, θα το θελα να το δοκιμάσω.
Κι αν μ΄αρέσει, θα φωνάξω Κώτσο_80άρι να φτιάξουμε ένα ίδιο με πάγκο κουζίνας και θα ναι ηχητικά το ίδιο κι απαράλλαχτο να χαρεί κι ο Χορευταράς.
Ας είναι μπρε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Κωστάκη μ, αυτά είναι ξωτικά ξσύλα και είναι επικίνδυνα πράγματα. Μπορεί να σε δώσει στην αντιξσυλοτρομακρατική ου Παράγκας για να εισπράξει την αμοιβή...![]()
Ξεκινα με την διαφορα στην κλιμακα της ταστιερας και την γεφυραfreerock1974 είπε:Ομως,απλώς και αδαώς σκεφτομαι το κοινοτοπο και λαικό:
Το ηχοχρωμα φεντερ και το ηχοχρωμα Γκιμπσον(οποιος αρνειται την υπαρξη-διαφορα τους,ας πα να μαθει μπαλαλαικα απο σφενδαμι Βλαδιβοστοκ) ειναι αποτελεσμα τίνος πραγματος?
Σκεφτομαι και διερωτωμαι.
Ποιο πολυ θα δυσκολευτεις να βρεις κατι κοινο αναμεσα σε αυτες τις δυο παρα κατι διαφορετικο 8).freerock1974 είπε:Ομως,απλώς και αδαώς σκεφτομαι το κοινοτοπο και λαικό:
Το ηχοχρωμα φεντερ και το ηχοχρωμα Γκιμπσον(οποιος αρνειται την υπαρξη-διαφορα τους,ας πα να μαθει μπαλαλαικα απο σφενδαμι Βλαδιβοστοκ) ειναι αποτελεσμα τίνος πραγματος?
Σκεφτομαι και διερωτωμαι.
Ναι σωσταRayDTutto είπε:Αφού βέβαια βάλεις στη ζυγαριά την (τεράστια) διαφορά μεταξύ single-coils και humbuckers.
Με αυτη τη λογική μια Les Paul με P90 είναι... ή αν της βαλω ενα μαγνητη Strat, έχω τον ήχο της Fender.RayDTutto είπε:Αφού βέβαια βάλεις στη ζυγαριά την (τεράστια) διαφορά μεταξύ single-coils και humbuckers.